שיר ליום

../images/Emo29.gifשיר ליום../images/Emo29.gif

ים המלח
לחן: ברי סחרוף ורע מוכיח
רצועה מספר 10 ואחת לפני אחרונה באלבום המשותף של ברי ורע "11 א'"
הידעת? זהו השיר הראשון מתוך האלבום הנ"ל שמגיע לפינה! מזל טוב!
זריחות בים המלח זה ה-דבר, אולי הזריחה הכי יפה בארץ, אבל זה לא כל כך קשור
לא מצורף לינק לניתוח השיר מהסיבה הפשוטה שאין לשיר מילים...
"ים המלח" היה הקטע שפתח את סיבוב ההופעות המשותף של רע וברי בעקבות צאת האלבום 11 א'.
אתם מוזמנים לדרג את השיר, לכתוב את דעתכם עליו ואם אתם ממש מתעקשים אז גם לכתוב את המשפט האהוב.

4.5!!!!!!!!

גבירותי ורבותי, אני יודע שאולי אמרתי את זה פעם על סרט, אבל זה היה לפני ש11 א' יצא. ברוכים הבאים לקטע האינסטרומנטלי הכי טוב של ברי אי פעם! גאונות מוזיקלית, הפתיחה האתנית המדהימה, הכניסה האיטית של הגיטרות, ההתגברות ההדרגתית של המוזיקה עד הטירוף המוחלט בסוף השיר. מדהים!

המממ

New member
3-4

לפעמים זה נשמע לי כמו פסקול של סרט ישראלי ישן...
סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

Drorrrrrr

New member
5

השמשתי בקטע הזה בסרט הגמר שלי השנה, והוא פשוט הדביק את כולם. כל פעם שהוא התנגן ראיתי את כל הרגליים זזות לפי הקצב ואפילו כמה ראשים. מיותר לציין שהוא פשוט גורם לך לזוז, במיוחד לי
.

Ne§t£A Gi®L

New member
4.5

one of the best tracks in this CD It makes you like it from the very begining, and the instruments sounds great. the only thing that disturbs me is that's it's quite short

israel1986

New member
הוא באמת קצת קצר

אבל זה קורה הרבה עם קטעים אינסטרומנטליים, ולדעתי עדיף שיהיה קצר וקולע מאשר ארוך ומשעמם. זה לא כל כך פשוט לעשות מוזיקה אינסטרומנטלית שממשיכה להיות מעניינת לאורך הרבה זמן.

Ne§t£A Gi®L

New member
Indeed

but every time I hear it, I reaklly feel that the end is too...a...Meulatz [I really should do something 'bout this keyboard]. Anyway, I don't have any problem with short tracks, I just feel that this track should have been continiued.

israel1986

New member
כן, יכול להיות.

ובקשר לעברית - את יכולה להשתמש בזה (בסוף העמוד, איפה שכתוב "מחשבים בלי עברית").

Ne§t£A Gi®L

New member
וואו זה אדיר!! אבל ממש.

אני פשוט כותבת עם קאפס לוק וזה. תשמע, הצלחת אותי. המון תודה. :)

אני לא מסכים איתך בקשר לסוף

הסוף מצוין, פריצת אנרגיות... תזכרי גם את המיקום שלו בדיסק, ואת השיר שבא אחריו

למעלה