זה לא שאני מתנגדת לכל רעיון הפינות, נחמד לענות לשאלות פה ושם אבל למען המען, לא כ"כ יבש פה, לפחות בשבילי. וחבל לי שזה סתם יהפוך לעוד פורום שכולו בנוי מפינות..
- כי נראה לי ששמעתי אותו הכי הרבה מאז שקניתי את הדיסק.. שיר השבוע אחר - גלעד שגב - הבזק.. אהבתי את השיר החדש שלו. ואני מקדישה את השיר "לקום ליפול" לידיד שלי ליאור.. שאף פעם לא סגור על עצמו.
שיר השבוע של נימרוד-כל יום שאת לא איתו כי אין לי עדיין ת'דיסק אז אני נאלצת להיסתפק במה שיש בערוץ 24... שיר השבוע לא של נימרוד- סיגפו של בית הבובות... כי זה ניתקע לי בראש וגם אהבתי את המנגינה...ואת השיר עצמו... אממממממ...שיר שהייתי מקדישה? לא יודעת.....אולי יש איזה שיר עם המילים אל תלכי או אל תעזבי אותי או משהו...אם יש אז הייתי מקדישה לחברה שתינטוש אותי בעוד חצי שנה...
זה שיר השבוע,אפילו השנה שלי אני לא יכולה בלעדיו מכורה ברמות! והקליפ רק מגביר את האפקט. אני הייתי מקדישה אותו לחברה שלי שירן ולחבר שלה עומר השיר מתאים להם בגלל הצבא הם בקושי ביחד אז שירן מוקדש לך ואל תתעצבי אפילו אם כל יום שאת לא איתו והיום עובר לו ליידו בסוף יהיה טעם ותשלימו הכל! אוהבת אותך ואת כולם אלה