שבוע טוב לכולם

sigush3

New member
../images/Emo29.gifשבוע טוב לכולם

שבוע טוב לכל הנמצאים בפורום הרבה מאד זמן לא כתבתי ולא נכנסתי לפורום מכל מיני סיבות שונות ומשונות אבל אני עוקבת מידי פעם וקוראת את הדברים. בנות יקרות אעדכן אותכם במספר דברים שקרו בתקופה האחרונה, אני עברתי כבר שלוש ניסיונות של החזרה שנכשלו והדבר לא קל ונעים בכלל בפרט לזוג הקסום והמקסים שלהם אני כבר רוצה לגרום אושר. שלוש ניסיונות שלא הצליחו ואלוהים יודע למה??????. ביציות חבל על הזמן רירית שלי גבוהה ובקיצור הכל תקין כמו שצריך והנה זה בכל זאת לא קורה והציפיה לתשובה מורטת עצבים והשבועיים האלה ניראים כמו נצח........ובסוף מודיעים בעדינות "את לא בהריון", בנות עם כל הההכנות של לפני ואחרי כל החזרה והנה הכל כמו שצריך וכל פעם חושבים שזה הפעם ולא מה שמוכיח לנו שרק סבלנות זמן ואמונה הם באמת ההצלחה האמיתית ולא ליפול ברוח הנפשית אלא לאגור כוח מכל פעם ופעם ולהאמין שבסוף זה יקרה ובגדול כי רק מה שבורא עולם יחליט זה מה שיהיה ולא קשור הטיפול האיכות והזמן אלא האמונה בנותן לנו חיים . יקרות שלי וגם לאלה שלא ממש מאמינים החודש הוא חודש של סליחות ורחמים שערי שמים פתוחים חודש אלול פירושו-א:אני ל:דודי ו:דודי ל:י הרימו עינים בקשו הוא שומע תפילת כל פה. אני כרגע לקחתי הפסקה קלה עד אחרי החגים ואחר כך נמשיך הלאה לסוף המיוחל אל תתיאשו מכל שלב שבו אתם נמצאות. מאחלת לכולם מכל הלב והנשמה חג שמח שנה טובה שלכולם תהיה שנה פוריה עם המון בשורות טובות לכל אחת ואחת מכם באופן אישי אוהבת אותכם ומקווה שהשנה הזאת הבאה עלינו לטובה תהיה כולה מהולה במוצצים של תינוקים בהרבה הרבה דבש לכל החיים. אוהבת סיגל

מירבי*

New member
שבוע טוב סיגל אהובה../images/Emo23.gif

קראתי בשקיקה את דברייך, ראיית המציאות שלך כל כך נכונה ובוגרת, אין ספק שהאכזבה גדולה בכל פעם מחדש, במשך חודש שלם מתכוננים, מזריקים, מחדירים, עושים בדיקות ואז ברגע אחד הכל נגמר... סיגוש יקרה, יש לך את הכוחות ואת ההבנה להתמודד, את יודעת שבסוף זה יקרה, פעם אחת אחרי כל החודש הקשה עם הזריקות והמתח והציפיה תבוא התשובה החיובית המיוחלת ... מחזקת את ידייך יקירה, שבוע טוב והרבה אהבה

סיגוש../images/Emo24.gif

בסוף דברים יסתדרו , והדרך לאושר לפעמים ארוכה וקשה אבל הוא מגיע .תמשיכו ואל תותרו ובסוף זה יצליח. יש לך הורים מיועדים מקסימים ואני בטוחה שזה הרכב מנצח. שנה טובה

למעלה