שאלה לילית...

Itay Simons

New member
../images/Emo29.gifשאלה לילית...../images/Emo3.gif

מעשנים? מה אתם חושבים על זה בכללי? אם לא- חושבים שתתחילו בצבא?
(חפרו לי כבר בשכל על כל ה"נראה אותך עושה שמירה בלי סיגריה"
)

McBlack

New member
לא, לא עושה לי את זה,

אז סביר להניח שגם בצבא זה לא יעשה לי את זה... מה זה הבולשיט הזה של לא עושה שמירה בלי? רק חלשי אופי ידרדרו לסיגריות בצבא.

raayao180

New member
אהה.. את בת.. יופי:)

אני מתכונת לומר שחיכיתי לשמוע מישהי שמדברת כמוך(בקשר לסיגריות..) ככה זה כש19 שנה אני חיה עם מעשנים.. כל הכבוד!

McBlack

New member
אה נחמד, נראה לי ששתינו חשבנו שלשנייה יש פין.

(פין! XD) האמת שאני מכירה הרבה אנשים עם גישה דומה לשלי בנוגע לסיגריות...

raayao180

New member
חחחחחחחחחח:-../images/Emo6.gifD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק............. אני אישית לא ממש מכירה המון אנשים כאלו וזה תמיד נחמד לפגוש..

BaSTArD077

New member
היי,

אני לא מעשן, אבל למה את אומרת שחלשי אופי מדרדרים לסיגריות? על מה את מתבססת? יש הרבה ישויות שהם ממש לא חלשי אופי והם כן מעשנים. אנשים מובילים בתרבות. מתים וחיים.

spikes1

New member
ממש לא נכון

לא צריך להיות חלש אופי בשביל זה.. בנאדם שאחרי 20 שעות של קריעה בצבא בשעת תש יראה את כל החברים נרגעים על סיגריה הגיוני שירצה גם לקחת סיגריה.. אם לא על היום הראשון אז על העשירי או שכמוני.. שאני עכשיו לא מעשן סיגריות אבל מעשן הרבה נרגילה ובטח בצבא כשלא תיהיה נרגילה הסיגריה תיהיה התחליף.. מקווה שאני טועה

לא... לא נוגעת לא ניסיתי וגם לא מושך אותי

לנסות... סתם רעלים להכניס לגוף מבחינתי... אין סיכוי שאני אתחיל לעשן בצבא... כי אחרת אני לא אראה את הבית בכלל
חחחחחחח חלק מזה שלא מושך אותי סיגריות זה שההורים לא מעשנים וכל הזמן עשו שטיפת מוח גבי זה... אבל בלי קשר ניראה לי גועל נפש... עצם השאיפה לריאות...

The Fantasy

New member
חחחח אוי אני מכירה את זה,

אמרו לי "כולם מתחילים לעשן בצבא" "גם מי ששנא סיגריות התחיל לעשן שם" אבל אני חושבת שזה סתם זיוני שכל..כי היו לי מלא הזדמנויות שיכלתי להתחיל לעשן, אבל זה פשוט דוחה ומגעיל אותי, אז אם עד עכשיו לא ניסיתי ולא רציתי, אז למה דווקא בצבא? אני לא אתן לצה"ל עוד הזדמנות להרוס לי את החיים

rasmus girl1

New member
../images/Emo120.gif

לא מעשנת אבל ההורים שלי מעשנים לידי נון סטופ ככה שאינלי בעיה עם אנשים שמעשנים לידי [תלוי כמה ><] אז אני רק פאסיבי.. חוץ מפעם אחת שישבתי עם עוד איזה 10 אנשימים וכולם עישנו חוץ ממני ובכמויות סיגריה אחרי סיגריה :S הגעתי הביתה עם כאב ראש..ואנלא אחת שיש לה כאבי ראש.. לא,אני לא אתחיל בצבא,כבר ניסתי בעבר לעשן וזה פשוט לא עשה לי את זה,לא הזיז לי...ניסתי אח"כ שוב..ואז שוב [סיגריה אחת כל פעם .. ]חח בגלל מישהו שאמר "לא על ההתחלה מתמכרים" וזה עדיין לא עשה לי כלום,אז מה..בכוח?!..

Liraz 6q

New member
לא מעשנת../images/Emo120.gif../images/Emo128.gif

ברמת העיקרון אני תמיד אומרת שאני אף פעם לא אעשן.. אבל אף פעם לא אומרים אף פעם...

danish18

New member
אז ככה

לא מעשנת! כאילו פעם ב... סיגריה ונרגילות זה סבבה, אבל גם את זה אני מנסה להפסיק.. אמא שלי נפטרה מסרטן השד שעקרונית זה יכול להיות ביולוגי, ואני אוכל לבדוק אם אצלנו זה ביולוגי רק בגיל 24 או משו כזה, אז עד אז אני משתדלת לחיות יותר בריא.. אני פשוט מאוד פרנואידית ועוד מעט שירות לאומי, ושם גם הסיגריה של הפעם ב.. תיפסק, אז זה טוב..!

nomad21

New member
לא חושב

אף פעם לא נגעתי בסיגריה\נרגילה.. והיו הזדמנויות.. זה פשוט לא מושך אותי

ווינגז

New member
לא ולא

אני מאוד נגד עישון, מאז שהייתי ילדה קטנה (סבא שלי צוחק עליי - עשינו הסכם שאני זורקת את המוצץ והוא מפסיק לעשן, באמת זרקתי אותו).

LITI789

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זה גם מאוד תלוי בבן אדם ולקטע של לעמוד בלחץ החברתי ולא להיות מהחברה ששואפים לריאות רעל. אני יודעת שאני לא אחשוב על זה בכלל וזה ממש לא מושך אותי ואני יודעת למה זה גורם אז למה להתחיל בכלל?!?!

למעלה