שאלה לילית

10th Man Down

New member
../images/Emo29.gifשאלה לילית../images/Emo13.gif

מישהו כאן צמחוני?
או היה פעם? שתפו

דורד

New member
ליתר דיוק

אני לא מסוגל לאכול עוף בצורת עוף... יענו פולקע וכאלה... כי... זוכרים שפעם-פעם הייתה פרסומת של מיקרוגל כלשהו שמראים בה שמחממים עוף שלם במיקרו מסויים ואז מוציאים אותו והעוף חי כאילו הוא תרנגולת חיה..? ואז במיקרו של החברה המפרסמת, העוף לא חי..?? בקיצור כמה ימים אחרי שראיתי אותה היינו אצל קרובי משפחה, וחיממו בתנור עוף שלם (וזו פעם ראשונה שראיתי במציאות עוף שלם... תמיד ראיתי אותו מפורק לחתיכות)... והייתה לי טראומה בגלל הפרסומת... ומאז אני בקושי מסוגל לאכול עוף שהוא לא שניצל... או חסר צורה של תרנגולת

The Fantasy

New member
כן ../images/Emo9.gif

אני צמחונית, כבר בערך שנה וחצי. וזה בכלל לא דבר מטופש למי שאמר את זה.

nomad21

New member
הו, זה בהחלט מטופש

אבל עוד יותר מטופש להתווכח על זה

10th Man Down

New member
הייתי, בכיתה י'

לאיזה חודש-חודשיים, הפסקתי בשל היותי עירקי
אי אפשר להתחמק מכמויות כאלה של בשר באוכל
האמת שעדיין "מגעיל" אותי לחשוב שזה היה חי פעם...
...אבל זה ממש טעים!
אז אני מדחיק

elivnat

New member
אני?! צמחונית?!

איך חולת בשר שכמוני תהיה צמחונית??? חחח סתם.. בואו לא ניסחף... אני לא צמחונית ואין מצב שאהיה צמחונית ( בלי נדר).. איך אפשר בשבת לא לאכול בשר.. הייתי שבת אחת אצל חברה שכל המשפחה שלה צמחונים וזה היה לי ממש מוזר.. לא לאכול עוף בתנור או צלי בקר או פלפלים ממולאים.. משהו עם בשר....

rasmus girl1

New member
למה מוזר?

יש המון תחליפים לבשר היום.. אפשר לאכול פלפל ממולא בלי הבשר ובמקום צלי בקר,צלי טופו חח ..
אני אדומה ^^

Karin917

New member
בערך.

בכיתה י"א הלכתי לנטורופאתית [או משהו כזה
] שהחליטה שאני צריכה להפסיק לאכול בשר [כי הייתי אוכלת בעיקר שניצלים] אז במשך חצי שנה+- לא אכלתי בשר אבל הייתי קצת בתת משקל וחליתי באנמיה אז ההורים הכריחו אותי לחזור לאכול בשר. כרגע אני משתדלת לא לאכול בגלל שאני יודעת שברגע שאני אפסיק לגמרי אני ארד במשקל וגם בגלל שזה כבר לא כזה טעים לי... אני מניחה שעוד כמה ימים של עבודה במק' ואני לא אוכל בכלל.

אור1988

New member
בגדול לא...

שלום ולילה טוב, אז ככה אני אומנם לא צימחוני אבל אני אוהב לאכול אוכל של צמחונים וכן גם בשר.. אני לא אוכל עוף בצורה של עוף (הדבר היחד שאני אוכל שקשור בעוף זה שניצל) ודגים - רק הריח אני לא מתקרב.. אני אוכל בעיקר בשר רגיל לא משהו מיוחד אבל באמת שלא הרבה פעם בשבוע או אפילו פעם בשבועיים בגלל שאני לא אוכל הרבה חסר לי ויטמין B12...ואפילו בגלל זה לא יכולתי בזמנו לתרום דם שכל כך רציתי... בכל אופן שמתחשק לי אני אוכל בשר ולאחרונה התחלתי לאכול את כל הטבעול הזה דווקא נורא טעים ... אבל איך אפשר בלי קובה עם בשר? טוב יאללה לילה טוב לכולם... ויום טוב מחר..

danish18

New member
משפחה ארגנטינאית..

אז אם מישהו אצלנו יחליט שהוא צמחוני, הוא לא ישרוד בביתנו..

Hodor

New member
הא, גם אנחנו. בערך.

אנחנו חצי ארגנטינאים - כנראה שגם חצי משמעת, כי אני צמחוני מכיתה ב'...

ווינגז

New member
צמחונית כבר חמש שנים וחצי

בפעם השנייה בחיי (הפעם הראשונה הייתה בכיתה ד' או ה' אני חושבת, החזקתי מעמד עד ארוחת הצהריים
)

לא, אבל

הייתי בכנס אמנות עם נוער מר"צ שחצי ממנו צמחונים מטעמים אידיאולוגים. אחד הדברים המצחיקים ביותר עלי אדמות.

למעלה