פרק 6

SUPER ORI 1z1

New member
../images/Emo29.gif פרק 6

הפר היה כבר אבל אף פחד לא פתח שרשור אז אני פותח.... הפרק היה מאוד יפה (אין לי כח לכתוב את התקציר) לח"ם מת! אוף! איך אהבתי אותו!!!! כולם להירשם למשחק האירוחים!~!~!~!

noam270

New member
../images/Emo187.gifהתקציר

פרק 6- מוכר תקציר: שפיגלמן נעצרת בחשד לירי בראש הממשלה, אבל רק שלומי חושד שמשהו לא בסדר. הנפיל שגורם לכולם להכיר אותו ממשיך להסתובב בכמ"ג. מגיפה מסתורית שאינה מוכרת למדע מתחילה להתפרץ בעולם... צפיה נעימה!(לאלו שפיספסו.....כמוני
) ולאלו שצפו בשידור הראשון, איך היה?!

noam270

New member
../images/Emo187.gifאם זה קשור ללחצים מלמעלה....

אז אחי הקטן כבר דאג להרוס לי

lital20076327

New member
../images/Emo58.gif למי שלא ראה...

הנפיל שמכיר את כולם הוא אח של צורי???????? כי עדי אמרה לו אח שלך ואבא שלך במעצר...מה הוא אח שלו? מסכן צורי...רחמים... אבל בתקציר לפרק הבא כתוב שעדי פוגשת את אח של צורי ואז 3 נקודות..מה זה אומר??????? אוף אני במתחחחח!!!!!!!! ממחכה בקוצר רוח...איזה עונה פה...טוב עפתי ללמוד למבחן מחר...ביייי בנתיים..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחח גם לי חבל שהוא מת

הוא היה דמות מעניינת. והפסדתי את ההתחלה :(, שונא לסיים מאוחר.

lital20076327

New member
למה זתקציר לפרק הבא כתוב...

עדי פוגשת את אח של צורי....מה כאילו היא פוגשת את זה שמכיר את כולם....???? אוי לא...רק שלא ינסה להרוג אותה או משהו...כי כתוב עדי פוגשת את אח של צורי שלוש נקודות..וזה מפחיד...למישהו יש את התקצירים לפרקים הבאים??? לפחות לפרקים 8-10???? למי שיש בקשה תעלו אותם זה דחוף...

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifתקצירים לפרקים 8-10../images/Emo58.gif

פרק 8: וירוס צורי מגלה שאבי לקח את הנפיל לחללית. המחלה המסתורית ממשיכה להתפשט. נפיל נוסף מתגלה, והוא מסוגל להעלים אנשים... אבל לאן? פרק 9: דֶבֶר המגיפה תוקפת את הכמ"ג, וכולם חולים. שלומי, שוקי וצורי מבקשים מעדי שתישאר בבית על מנת שלא תידבק. צורי והמחשב מנסים למצוא תרופה.. האנרגיה הכחולה שהגיעה מהחללית מוצאת לעצמה גוף חדש (ומפתיע) לשכון בו... פרק 10: הלב בזמן שכל תושבי הכמ"ג חולים, צורי והמחליאה מגיעים לחללית. בצפון הארץ מתגלה נפיל המסוגל לרפא את החולים

../images/Emo207.gif מישהו בבקשה יכול לומר לי היכן אני יכול

לראות את שאר העונה של הנפילים ברשת? לא ברור לי למה וואלה הוציאה לשידור רק 5 פרקים של העונה השנייה. מה כואב להם, בכל מקרה מנויי YES רואים את הפרקים לפני כולם, אז שיתנו לשאר האנשים לראות את זה ברשת. ואני מבקש שלא תאמרו לי שזה רק בטלוויזיה, זה חייב להיות איפושהו ברשת. תודה מראש לעוזרים, בתקווה שתהיה עזרה.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifשני דברים:

1. תלמד לשרשר 2. אסור לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום|אזהרה|

אדידס אני נצל"שתי מה הבעייה בזה?

לא פתחתי שרשור חדש, בגלל זה יש דבר שנקרא נצל"ש, ניצול שרשור. ובנוגע להורדות לא חוקיות, מי בכלל דיסר על זה, באתר וואלה ראית את הפרקים של הנפילים בצורה לא חוקית??? חשוב שתקראי מה אנשים כותבים לפני שאת מתנפלת עליהם כאילו השחיתו לך את כל הפורום.

noam270

New member
../images/Emo187.gifאמממ...אפשר להגיד משהו?

אי אפשר לראות את הפרקים ששודרו אחרי פרק 5 בצורה חוקית חוץ מאשר לראות בטלוויזיה, אם לא בבית אז אצל חברים. אל תשכח, זו סדרה שלyes וכל העניין הזה של להעלות את הפרקים הראשונים זה נראה לי סוג של תרגיל שיווקי, יש לך הוט? אם אתה רוצה דרך חוקית תראה אצל חברים, אין לך ברירות אחרות.....

למעלה