פנטזית לילה

../images/Emo29.gifפנטזית לילה

התעוררתי, אמצע הלילה, בכל אופן כך נראה היה לי כי הכל היה חשוך, אפילו חשוך מידי. ניסיתי לראות, חושיי עוד מעורפלים אלא שאז הבנתי שמשהו מסתיר לי, בד קשור על פניי. לא זוכר שנרדמתי כך. רציתי לשלוח יד להוריד אבל, הידיים לא הגיבו, גם הן נדמה היה, היו קשורות, פרושות לצדדים, כך גם רגליי – מה לעזאזל קורה כאן?!? ללא מאור עיניי, החושים האחרים נכנסים לפעולה. ריח מתקתק של בושם או קטורת עלה באפי, לחישות חרישות, שנים או שלושה קולות, לא יכולתי להבחין. פתאום הרגשתי הבל פה חם קרוב לשלי, שיער נופל על פניי ועל חזי, מדגדג, מגרה...השפתיים נצמדות לשלי, לשון דוחפת, מפסקת את שפתיי ואני מגיב בחיוב ונענה ללשון המתפרצת לחלל פי, מתערבלת ומתערבבת ברוקי ובלשוני. ללא שום התראה זוג שפתיים נוסף צץ לו מאי שם, ננעל על פיטמתי, מקמר את גבי בגל של עונג צרוף. איפה אני...איך הגעתי למצב הזה...למה אני לא זוכר דבר... השפתיים והלשון שרק הרגע היו בפי נעלמו ובמקומם מגע עור נעים וריחני ופטמה המבקשת רשות להכנס לתוך פי. ינקתי את הפטמה לפי כמו תינוק רעב לחלב, מרגיש את העור המזדקר למגע שפתיי ולשוני. זוג השפתיים שעינג כה את חזי נעלם אך לשון רטובה החליפן, גולשת במורד ביטני, במורד ירכיי ומעלה חזרה לכיוון איברי הזקור. רציתי להאנח אך הפטמה התובענית לא נתנה לי. "מצוץ אותי, לחח אותי" היא קראה לי ואני מציית. ציפורניים ננעצו בירכיי מקפיצות את גופי מכאב ומעונג. השפתים שם למטה ננעלו על איברי, מרטיבות אותו ברוק, לשון נעימה מלקקת מראש האיבר, קצה הכיפה, במורד הוריד המרכזי לכיוון אשכי, מפעילה את הלחץ הנחוץ על-מנת לענגני. כך עוברות להן דקות ארוכות ואולי היו אלה שעות או שניות...ולרגע הכל נפסק. הפטמה יצאה מפי, השפתיים עזבו את איברי. שקט. זוג ידיים מגששות סביב איברי, עוטפות אותו ב...קונדום?! כן זו היתה התחושה. ידעתי מה עתיד לבוא ואכן עברו מספר שניות עד שהרגשתי את הלחץ והחמימות של הוגינה הקולטת את איברי לתוכה, מעסה אותו בתוך כתליה הלחים והחמים, בתנועות קצובות...מעלה ומטה. מרגיש שוב דגדוג על שפתיי, הריח משגע, אין לטעות בו...ריח אשה, חמה ומיוחמת, ריח הברטולין האהוב עלי. לשוני יוצאת בצפייה דרוכה לטעום לחוש את שפתי הערווה הנצמדות את פניי ופי, לחדור בין קפליהן הרכים, להרגיש את הדגדגן היוצא ממחבואו למגע לשוני. אי אפשר לתאר במילים את התחושות האופפות אותי ברגעים קוסמיים אלה. זוג ידיים, צפרנים ננעצות בקרקפתי, זוג נוסף מעסה את אשכי וירכי, ברקע אנחות חרישיות...עוד תנועה ועוד ליקוק, לשוני יוצאת ונכנסת בקצב אחיד עם העליות והירידות של איברי...רגע הפיצוץ ממש מעבר לפינה, כל גופי מתקשח...מרגיש את הזרע הנדחס מאשכי...מעלה מעלה בצינור השופכה...מעלה מעלה. התעוררתי שטוף זיעה...רק קולות הלילה, נשימותיה החרישות של אהובתי לצידי ודוד ירח שקורץ מעל, מבעד לחלון הפתוח..."שובב" הוא אומר "שובב".

כמה יפה!

מרגישים שאתה יודע לענג,ונהנה מזה מאד, לפי תיאור הלשון ,אוהבת גברים שיודעים להתמסר. אני רוצה לשאול אותך - האם סיפרת על החלום הזה לפרטי פרטים לבת זוגך, לוחש לה באוזן על הטעמים והתחושות, על ההנאה שלך משתי הנשים האלה, האם נצמדת אליה כדי שהיא תרגיש עד כמה אתה מגורה מהחלום הזה?

אני עושה שימוש תדיר

בתאורים אירוטיים ביחסיי עם בת זוגתי
זו לא פנטזיה שזרה לה (מובן שהמרחק מכאן ועד הגשמה הוא רחוק...רחוק מאד)

למעלה