ערב טוב,

• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

dors

New member
../images/Emo29.gif ערב טוב,

שלום לכם
אתם מוזמנים לבקר בדף החברים החדש שבזה הרגע סיימתי, אתם מוזמנים לכתוב את חוות דעתכם, רעיונות לשיפור וכדומה. אם אתם חברים רשומים ולא רשום בדף החברים מידע אודותיכם, אתם מוזמנים או לשרשר לכאן או לשלוח לי מסר. זהו דף החברים החדש: p-si.myip.org/server/tapuz/hevre.htm

The6thAngel

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

ממש כל הכבוד על ההשקעה
נחמד איך שזה נפתח וכל האמוטיקנים של תפוז

Prophet

New member
לא קוראים לי prorphet!../images/Emo129.gif

אבל אם תתקן נסלח לך

Prophet

New member
וגם כתוב...../images/Emo129.gif

כשלוחצים עלי כתוב אני אוהב אני אוהב
ים זה מור להיות אני אוהב כלבים
חוץ מזה כל הכבוד על היוזמה ועל ההשקה

Prophet

New member
מצטער על ההטרדה אבל...../images/Emo129.gif

אתה יכול
להוסיף אצלי כמה פרטים ?? ה-ICQ שלי הוא 140561655 האימייל שלי הוא [email protected] ושוב... כל הכבוד על המאמץ, יוזמה, השקעה !!

Prophet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

דRדכוסי

New member
10

פעם 100 שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת רק... אתה יכול להחליף את התמונה שיש לי שם לתמונה הזאת
?

דRדכוסי

New member
../images/Emo46.gif הקובץ מסרב לעלות

בקיצור הכוונה לתמונה שיש לי בכרטיסישי

dors

New member
אני מקפיץ לטובת אלו שלא נרשמו

ורוצים להירשם

Oh Me....:)

קוראים לי תומר אני בן 14 מבאר 7... אוהב לשמוע מאוד מאוד מוזיקה.. בעיקר רוק.. רדיוהד נירוונה.. גם רוק ישראלי כנסיית השכל פה ושם אביב גפן.. בקיצור מוזיקת איכות!!! אוהב לישון.. והרבה.. מחשב.. חברים..קולה בבקבוק זכוכית כמובן.. ההנאות הקטנות של החיים.. שונא אנשים שחושבים את עצמם יותר ממה שהם... עארסים.. ילדים מגעילים ומתלהבים.. אהה וגם קולה חמה ובלי גזים:/ אממ איי סיי קיו.. 108895565

n u t

New member
כבוד על היוזמה!

כשתוכל להוסיף, אז הנה הפרטים עלי... ענת הררי בת 16 מראשון לציון מממממ אוהבת? אוהבת לטייל- בעיקר בארץ אבל לא תשמעו אותי מתלוננת על טיסה לחו"ל. אוהבת לקרוא, בעיקר ספרים של סופרים ישראלים, נחמד לי יותר כשהכל קורה קרוב אלי. להיות עם אנשים, פשוט להיות מוקפת אנשים יכול להוציא אותי מהעצבים כל פעם מחדש... חוץ מזה גם כמובן לראות טלוויזיה לשמוע מוזיקה ולהיות במחשב... שונאת... לא שונאת הרבה דברים, שונאת אנשים צבועים (למרות שקשה לי להיות בטוחה שאני לא) ואנשים שמנסים להוכיח את עצמם יותר מדי... ו... פרטים קטנטנים שכאלו... צבע אהוב- חום (עד עכשיו זה מוזר לי, אבל זה פשוט הצבע שאני הכי אוהבת...) מאכל אהוב- שוקלדדדדדד חיה אהובה- קופים (הם פשוט כאלה מתוקים!) כמובן שיש איי סי קיו- 119084177 ו... זייהו...

dors

New member
יש לי בעיה קטנה בשרת ../images/Emo9.gif

את מוזמנת להיכנס לכתובת החלופית
כאן

למעלה