סקר!!!

popit

New member
../images/Emo29.gifסקר!!!

בואנה, אני במצברוח לשיפור הפורום רציני! בקיצורררר...סקר: מהם שני הפרקים הכי מצחיקים לפי דעתך בכל הסדרה? נכון שיש יותר מדי, אבל מאלה שאתם זוכרים תכתבו...
. בסוף נראה אם היו כמה שקיבלו כמה קולות. הבחירות שלי: 1.dine&dash-ארוחה ובריחה, שהם בורחים מהמסעדה בלי לשלם.פרק ענקקק!!! 2.road trip to canada-שהבנים נוסעים עם ליאו לקנדה לקנות בירה, ונעצרים ע''י המשטרה כי פז איבד את הגרין קארד שלו.

mor kutcher

New member
שלי-

dine&dash-אבסו-פאקינג-לוטלי...אין בכלל מה להסביר...כל תזוזה מצחיקה בפרק הזה...הגאונות
הג-א-ו-נ-ו-ת
eric's panties-פרק גדוללללל!פז וקלסו בסוף של הפרק- וכל מילה מיותרת

2 פרקים זכורים לטובה:../images/Emo57.gif

(יחד עם עוד כמה עשרות אחרים, כמובן, אבל את אלה, לפי מיטב זכרוני, מצוינים במיוחד:)
Cat Fight Clud (עונה 2)- הפרק שבו לורי וג'קי רבות לאחר שג'קי מגלה שקלסו בגד בה עם לורי, והייד מלמד את ג'קי איך להיות זן. זכור גם בתור פרק ה"Whatever" וה"That's cool".
Eric's Panties (עונה 3)- אם להיות כנה, אני לא לגמרי בטוחה מה בדיוק קורה בפרק הזה, אני רק זוכרת שהוא הצחיק אותי במידה לא מבוטלת ויש בו קטע ענק שבו קלסו ופז סוגדים לאריק כשהם חושבים שהוא שכב עם מידג', אימא של דונה.

popit

New member
חחח את יודעת מה זה הזכיר לי?!

Fly, fly, little bird! Fly, fly away!!! שקלסו אמר לג'קי בפרק הראשון בעונה השישית...חחח...

למעלה