סקר לילי

פMפיטה

New member
../images/Emo29.gifסקר לילי../images/Emo29.gif

אוקיי, הצהרתי שאני רוצה לעשות סקרים ליליים ועכשיו אני עושה! אז למי שרוצה לענות שיענה.... הפעם אני אשקיע....
והנושא הוא:
אני, אוכל ומה שבאמצע!
בד"כ אתם הולכים לפיצרייה או למקדונלדס
. לאור המאורע החשוב (יום הולדת של אחד החברים
) החלטתם להשקיע וללכת למסעדה
. את/ה תזמינ/י...
בד"כ משהו שאני רגיל אליו כמו פיצה, או צ'יפס. משהו סולידי, שאני אוכל בד"כ, אני לא רוצה ליפול על מוח זברה מעושן.
מה שנראה לי טעים, או שממליץ השף ושגם לא כ"כ יקר.
אני מעדיף בשר, לא כל מיני מנות זעירות שלו מספיקות. משהו טעים ומשביע ושגם לא יקר.
אני אעדיף סלט גרגיר הנחל, או סלט הקיסר, או רועים רענן. משהו שלא יפגע בגזרה.
תמיד כדאי להזמין כמה מנות מסוימות של כל מיני מאכלים. למשל, סטייק אנטריקוט, פודינג, מושט מטוגן, רביולי, בוואריה וכו'. את מה שנשאר אבקש לארוז וככה יצאתי שאכלתי מכל התפריט ויש לי אוכל להפשרה במקרר למשך שבוע או יותר! ובעניין התשלום....
נראה אח"כ....
אפשר לדלג על כל המנות ראשונות ומנות עקריות ולקפוץ ישר לקינוחים. קינוחים, זה מה שאני מזמין!
אחרי שבלסתם
כמו חיות
עכשיו מגיע זמן התשלום...
אתם מגלים שאין אליכם גרוש בכלל. מה תעשו?
ידעתי שזה יקרה. אנשים מנסים לארגן משהו נחמד ובסוף נדפקים. ואז מה? הכל נופל עליי-כרגיל! ואני לא מופתע מזה, בכלל לא. אז ככה: אני לא אולך להביא את הארנק, א-אה! אני לא מזיז שריר מהכסא! נמאס לי להיות ה"הורה" הטוב של כולם ולדאוג להם, עכשיו שהם ידאגו לעצמם וישלמו! שילכו בעצמם להביא את הארנק. ייפ! אני לא זז מפה!
ביג דיל, דברים כאלה קורים, מקסימום נשלח מישהו שיביא את הארנק... לטס סי... על מי אפשר לבטוח שיביא את הארנק....
אני מציע שפשוט נתחמק בלי לשלם. זה לא שנבוא לפה עוד הפעם, זו סתם מסעדת חרייאטים יאפית שלא שמעו על המילה קטשופ.
אני יודעת שתמיד צריך לשאת עלייך כמה מטבעות בכיס של הג'ינס למקרה שעוברים ע"י חנות עם סייל. והופ, איזה קטע, אני הזמנתי רק סלט ומים, לא יקר במיוחד ויש לי מספיק בשביל לשלם על עצמי! גוד פור מי! חבל שהשאר נדפקו.. לא נעים לי מהם... no bigi!
אני מציע שנזמין עוד אוכל ונחביא הכל בבגדים שלנו ואז נברח מהחלון בשירותים.
לא יאומן!!! היום הזה שהתחיל כ"כ טוב, עם הרבה ממתקים והרבה צחוקים עם החברים והרבה הרבה ממתקים-נגמר!!! אני הולך עם זה שמחביא ממתקים במעיל ויש לו רעיון איך לברוח.
אם היית צריכ/ה לקחת לאי בודד
סוג אחד של אוכל, מה היית לוקח/ת?
כמויות מסחריות של מגשי פיצה. שילוב של כל הדברים החשובים:גבינה, רוטב עגבניות ולחם, טעים חם וקר-פשוט האוכל המושלם!
ספגטי, או פסטה. כי אפשר לבחור את המינון של הכמות שאותה רוצים לאכול, להוסיף כמה רוטב שרוצים... טעים, משביע, אקזוטי... אין כמו פסטה.
לא יודע, לא חשבתי על זה... אני לא ממש בקטע של התחיבויות מראש, ככה שלפני שניסיתי הכל, אני לא יכול לבחור משהו אחד לכל החיים.
סלטים. גם פירות, גם ירקות... כל סלט אפשרי. בריא, טעים, בריא לעור לשיער למערכת החיסונית, לא משמין... מה רע בזה?
סנדביצ'ים. עגולים, מרובעים, משולשים, עם חור, בלי חור, עם סומסום, בלי סומסום. עם גבינה, עם רוסטביץ', עם שום, עם מיונז.. סנדביצ'ים הם פשוט עולם אחר...
ממתקים. מאכלי האל... משלבים כ"כ הרבה צבע, כ"כ צורות, כ"כ הרבה סוכר... ושוקולד...
את/ה קונה לבן/בת זוגך בונבוניירה לוולנטיין
. האריזה הורודה בצורת הלב נראית מפתה...
את/ה מרימ/ה את המכסה בהסוס ומציצ/ה פנימה...
לפתע את מבחין בשוקולדים בצורת לבבות קטנים ושוקולדיים... את/ה מת/ה לאיזה תענוג שוקולדי קטן... את/ה...
מנסה להשתלט על עצמי. זה רק שוקולד פור גאד סייק. מקסימום אימי החמודה תאפה לי עוגיות שוקולד.
כולה שוקולד. והמבט המתוק על פניו של אהובי חשוב לי יותר מאיזה בונבון בצורת לב.
אפשר לאכול כמה.. להגיש לה את הקופסה עטופה וסגורה היטב, ככה שהיא לא תציץ בה ישר כשאני אתן לה אותה... ככה, כשהיא בטוחה שמדובר במלא בונבונים מתוקים, היא תהיה מאושרת כ"כ, עד שהיא תתן לי את המתנה שלי ואולי עוד כמה דברים בדרך... מה שיקרה אח"כ תלוי בגורל...
חבר שלי יאהב אותי לא משנה מה, אז גם אם אני אקח אחד... אבל לא! זה משמין ועושה חצ'קונים-לא, אסור!!! אולי אחד... לא! אבל זה מתנה לחבר היקר שלי.. וואו, במילוי אגוזים... טוב.. אחד לא ישנה כ"כ...
אני מרבה לעשות שטויות, אז גם אם אני אוכל הכל, זה לא ישנה לחברה שלי, כי היא רגילה להיות מאוכזבת ממני.. למען האמת, אם לא אוכל את כל השוקולד ואאכזב אותה, היא עלולה להבהל, כי היא לא תכיר את החבר המאכזב שלה.
לא!!! אל תכריחו אותי לעמוד במבחן השוקולד, יו סאן אוף אה ביצ'ס!!
נניח ואת/ה מאוהב/ת במישהו/מישהי כבר הרבה זמן
... סוף כל סוף, מושא האהבה שלך, מבחין/ה בנוכחותך ומזמין/ה אותך לדייט
. הבעיה היא שבדיוק באותו הערב אמא שלך אפתה את העוגה החביבה עלייך ואת/ה יודע/ת שבני הבית לא יחוסו עליה
וישאירו לך איזו פיסה
. את/ה...
אזמין את בת הזוג שלי לאיזו עוגה בביתי וככה אכבוש אותה סופית... עם עוגת שוקולד מפתה...
אני לא מבינה את העניין... מה הבעיה, בלחתוך לי חתיכה ולשמור במקרר לאחרי הדייט?
מה הדילמה פה? אם הפרובלם היא שאני יוצא עם הדייט שלי לפני שהעוגה תאפה וכך אני אפסיד את העוגה, אז מה הבעיה לדחות את הדייט? כמה זמן כבר לוקח לעוגה להאפות?
עד שסוף סוף הוא מציע לי לצאת, כלומר, עד שהחברה הזנותית שלו החליטה להפסיק את הכישוף שהטילה עליו והוא שם לב פיינלי, לבחורה האמיתית בשבילו, היפה והחמודה והחייכנית והריחנית שהוא לא יכול להתעלם ממנה, שום עוגה שבעולם תגרום לי לאכול אותה. ולהשמין? בדיוק כשנהיה הזוג הכי זוהר בבית הספר??
'עחק' 'עחק' נראה לי שאני חולה.. סניף(משיכה באף).. 'עחק' נאלץ לדחות את הדייט... אפצ'י!!!
הממ... שוקולד.. או דייט עם המלכה של ליבי... שוקולד, או דייט... יו סאן אוף אה ביץ'-זה בדיוק כמו הסרט "בחירתה של סופי"!!! תוצאות:
-אריק
-דונה
-הייד
-ג'קי
-קלסו
-פז

popit

New member
אוי לא..

יצא לי אחד הייד, אחד ג'קי, אחד אריק... ונחשו מה יצא לי 2? דונה!!! לללללללללאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! טוב אני חושבת שלכל אחד יצא משהו בסגנון יש לה את התשובות הכי נורמליות... שונאת אותה!!! אני לא דונה, שמעתם?!לא דונה!!!!!!!!!!אני ג'קי בעניין האוכל, לא אוכלת כמו ציפור, אבל מנסה לאכול כמה שפחות כי זה משמין והכל... לא דונה!!!!!!!!!!!!!!תזכרו!

BiRd Of PrEy

New member
אני לא יודעת למה

אבל בכותרת בלי לקרוא סתם במבט חשבתי שכתוב
קר לי
ולא
סקר לילי
יצא לי פעם אחת אריק ו-3 דונה... me dona?? i dont think so!

אני ג'קי../images/Emo99.gif

גם במיבחן באואזילה יצא לי שאני ג'קי מה לעשות שנינו בחורות אלגנטיות יפות ובעלות טעם מצוין בבגדים

../images/Emo42.gifלמרות שעכשיו לא לילה../images/Emo42.gif

יצא לי 3
אחד
ואחד
אוקי זה לא דומה לי!!!!!!! צריך לבדוק את העניין..

ענת פ.

New member
למרות שאני לא ממש עונה על זה

נורא נורא כיף לי לקרוא את הבחנים שאת מכינה, הם משעשעים אותי עד מאוד ולכן אני רוצה לתת לך את זה
כדי שתמשיכי להכין בחנים חמודים כמו

למעלה