סקר-חלומות

דיתוּש

New member
../images/Emo29.gifסקר-חלומות

לא יודעת מאיפה בא לי הסקר הזה, אבל סתם התחשק לי לדעת
איזה חלום מתוק חלמתם לאחרונה?
באיזה חלום שחלמתם לאחרונה יכלתם להרגיש שאתם בתוך החלום?
מה הדבר הכי מוזר שחלמתם אי-פעם (ואתם זוכרים אותו)?
אתם מאמינים שלחלומות יש פירושים לחיים שלנו? או שמא הם סתם דבר נחמד ללילה? תשובותיי:
טוב.. חלמתי שאני ב"מקום שלי", שזה מין מקום לא ייתכן... לילה, מלא כוכבים וירח ענקי בדיוק בפינה של השמיים (איפה שלא תסתכלו, הוא יהיה פינה עליונה ימנית), מלא דשא רך ונעים וגזום, אגם קטן ומעליו עץ ערבה. העצים הגדולים האלה, שכל העלים והענפים שלהם הולכים למטה... וזה מין לילה חמים, נעים, והשמיים שחורים... ואני יושבת לי עם רגליים באגם (הוא די קטן, משהו כמו דלת) והמים שלו נקיים לחלוטין והירח משתקף בהן. רק הירח, בלי הכוכבים... מוזר לא?
חלמתי לפני די הרבה זמן (חודשיים?) שאני נמצאת באיזה שדה סביונים, ממש שדה ענק של סביונים, ואיכשהו נתתי מין קפיצה ועפתי קצת, וכל הזמן עפתי קצת עד שעפתי ממש גבוה וצחקתי ויכלתי לשמוע את עצמי צוחקת (ועמית יודע שזה דבר מפחיד לשמוע באמצע חלום
) ויכלתי להרגיש את עצמי עפה... יו זה היה כיף!
דבר מוזר? שאני וסבתא שלי צריכות להציל את אמא שלי שנמצאת למעלה במגדל, והטרולים הגדולים האלה מטוב טוב הגמד חובשים כובעי יומולדת מצחיקים כאלה והם רודפים אחרינו... והמדרגות מסודרות ב-ארבע, שלוש, ארבע, שלוש... מין חלום ילדות שרודף אותי כל הזמן
נשמע מגוחך, אבל זה באמת מפחיד!!!
אני מאוד מאמינה במשמעויות של חלומות. זה התת-מודע שלנו, זה אנחנו... חלומות זה להיות מודע למי שאתה, רק בדרך עקיפה... לא מגניב

עמיתוש

New member
זה כמו מסרים בינינו כאן דיתוש ../images/Emo6.gif

חלום מתוק? הממ... לא זוכר חלום מתוק. אני אפל מדי
חלום שהרגשתי שאני בחלום? וואו, זה היה לפני הרבה זמן.. ואני זוכר שזה היה כשברחתי ממשהו. נראה לי זאת הייתה מכונית
.. הדבר הכי מוזר שחלמתי - הממ.. נראה לי כבר סיפרתי.. שאני בלוק ברצפה, ופעם אחרת שנתלשה לי האוזן (
מתאים לפורום הומור שחור) חלומות? פירוש לחיים? הממ.. אני לא יודע אם הם מפרשים את החיים, אבל הם בטוח מפרשים את המחשבות הכי עמוקות שלנו.. שלפעמים לא נרצה להגיד אפילו.. הכל צץ בחלומות
.

QuEeN oF mE

New member
אוי..

עדיף שלא תדעו בכלל מה החלומות שלי..זה מפחיד..
חלום מתוק? אולי שחלמתי שקיבלתי את המערכת שעות של שנה הבאה ואני לומדת שם רק 3 ימים בשבוע..זה יכול להיות נחמד..
מה הדבר הכי מוזר שחלמתם? את המוזרים אני לא ממש זוכרת..היו לי הרבה חלומות שאני כבר לא זוכרת..אבל חלמתי שהמחנכת שלי נכנסה לכיתה ואמרה שהמורה להיסטוריה חולת נפש והיא במוסד..ונחשו מה? שבוע שלם היא לא באה לבצפר וחוזרת עם כיסא גלגלים כי היא עברה ניתוח.. גם חלמתי שחבר של חברה שלי בא והלכונ כולנו לצילומים של אדיר מילר..מה מסתבר? הם תיכננו ללכת לצילומים של ארץ נהדרת..דייי אני לא מוזרה..:\
אם אני מאמינה שלחלומות יש פירוש? יכול להיות..עובדה שחלק ממה שחלמתי קרה בדרך מסוימת במציאות..אני לא רוצה לפרש את זה יותר מדי..אבל אם אמרת דיתוש שזה התת מודע שלנו..זה מסביר לי כמה דברים..חח
..

שלומצי

New member
תגידו - אפרופו חלומות -

אתם תמיד זוכרים חלומות או רושמים חלומות? גם אתם תמיד אומרים בפעם הבאה נרשום ושוכחים? אצלי זה תמייייייייייייייייד ככה!!!

אחלה סקר, דיתוש ../images/Emo9.gif

חלום מתוק שחלמתי לאחרונה- אני לא זוכרת את החלום במדוייק, אבל אני זוכרת שהיינו באיזה פארק כל המשפוחה, כולל סבא ובני הדודים, גם כל החברות והחברים הטובים שלי היו שם [גם אתי המשיגנע שלי
] וחבר שלי לא היה שם אבל פתאום הוא הגיע באמצע, והביא גיטרה והתחיל לנגן לי שירים שאני אוהבת [שתבינו: אין לו גיטרה ואין לו כישרון מוזיקלי בגרוש
] ו... לא יודעת, כשהתעוררתי מהחלום הזה פשוט היה לי חיוך ענקי ודבילי מרוח על הפרצוף
.
חלום שיכולתי להרגיש שאני בתוך החלום- זה היה דווקא לא מזמן, לפני פחות מחודש, שחלמתי שאני במיונים לצבא, מיונים למודיעין או משו, אני לא זוכרת ממש מה הלך שם, אבל כשהתעוררתי, לא ידעתי האם זה באמת קרה או האם היה זה חלום. רק אחרי כמה דקות, כשהתעוררתי באמת, נזכרתי שאני מהקטנטנות שלא קיבלו עדיין מנילה [ומחכה לכך בקוצר רוח!
].
הדבר הכי מוזר שחלמתם אי פעם- אני זוכרת שפעם חלמתי שאני ואמא שלי הולכות לאיזה סופר לעשות קניות, ואז אנחנו רבות, ואנחנו מתחילות לצעוק אחת על השניה אבל יוצא לנו קול ב- slow motion כזה, וזה היה די מפחיד האמת
. אחרי זה גם נפלו לי שיניים פתאום באמצע שצעקתי, וגם לה פתאום התחילו ליפול השיניים... חחח... זה היה חלום כזה מוזר
. אבל אתמול ידיד שלי [החבר הכי טוב של חבר שלי] סיפר לי באייסיקיו, מיד כשהוא התעורר משינת צהריים טובה, שהוא חלם חלום מה'זה מוזר עלי: שאנחנו נמצאים על הים כמה חבר'ה, בשעות אחה"צ, ומשום מה אני מחופשת לעורב ענקי [
] ואז הוא [הידיד] מתחיל לצלם אותי, ואומר לי לעשות פוזה כזו, ופוזה אחרת, ואז בפעם אחת שהוא אומר לי לעשות את הפוזה ההיא שוב, אני מתחילה לכעוס ולהעלב ואני רצה לאנשהוא בבכי. ואז החבר שלי כועס עליו ואומר לו שהוא היה ממש אידיוט, וכולם מסביב ממש כועסים עליו. חיחיחי... איזה חלום מוזר, הא? אלוהים, אני מחופשת לעורב ענקי, מה יכול להיות יותר מוזר מזה?
האם לחלומות יש פירושים- כן, אני בהחלט מאמינה שלהרבה מהחלומות שלנו יש פירושים נסתרים. או לא בהכרח נסתרים, אלא כאלה שאנחנו מנסים להסתיר או להעלים בדרכים אלו או אחרות, ואז בלילה הם חוזרים אלינו בבומראנג. אבל אני לא בטוחה שזה נכון באופן אבסולוטי, כלומר- לא מאמינה שכל החלומות ב- 100 האחוזים מביעים משו עמוק שמסתתר לנו בפנים. [וואעאע, אם כן, אני עורב ענקי! לא רוצה!
חיחי] אחלה סקר, דיתה.

שלומצי

New member
../images/Emo121.gif איזה סקר מרדים ../images/Emo9.gif

ישר בא לי לעצום עיניים ולהתחיל לחלום... * חלמתי חלום מביך ביותר, אבל אין מקום יותר מתאים מהפורום שלי לחשוף אותו: חלמתי שאני בפנימיה של מלא בנות, מין פנימיה אנגלית כזו, ומישהו מפליץ (!!!!) ואחת הבנות מלשינה שזו אני! איזה מין חלום זה, תגידו?? פרשנויות יתקבלו באהדה
* אף פעם לא הרגשתי שאני בתוך חלום. אם הייתי יכולה להרגיש את זה, בטח הייתי סובלת פחות מסיוטים, לא?
* החלום הכי מוזר: חלמתי שהבלרינה מהלונה פארק מורכבת על גורד שחקים שהוא בית אבות בכלל, ואני מסתכלת עליה איך היא נופלת ומחריבה עיר שלמה מתחת. מוזר, לא? * אני מאמינה ועוד איך בפרשנויות לחלומות, ואף נוהגת לפרש חלומות של אנשים סביבי. לפעמים בהצלחה!!!

למעלה