../images/Emo29.gifסקר-חלומות
לא יודעת מאיפה בא לי הסקר הזה, אבל סתם התחשק לי לדעת
איזה חלום מתוק חלמתם לאחרונה?
באיזה חלום שחלמתם לאחרונה יכלתם להרגיש שאתם בתוך החלום?
מה הדבר הכי מוזר שחלמתם אי-פעם (ואתם זוכרים אותו)?
אתם מאמינים שלחלומות יש פירושים לחיים שלנו? או שמא הם סתם דבר נחמד ללילה? תשובותיי:
טוב.. חלמתי שאני ב"מקום שלי", שזה מין מקום לא ייתכן... לילה, מלא כוכבים וירח ענקי בדיוק בפינה של השמיים (איפה שלא תסתכלו, הוא יהיה פינה עליונה ימנית), מלא דשא רך ונעים וגזום, אגם קטן ומעליו עץ ערבה. העצים הגדולים האלה, שכל העלים והענפים שלהם הולכים למטה... וזה מין לילה חמים, נעים, והשמיים שחורים... ואני יושבת לי עם רגליים באגם (הוא די קטן, משהו כמו דלת) והמים שלו נקיים לחלוטין והירח משתקף בהן. רק הירח, בלי הכוכבים... מוזר לא?
חלמתי לפני די הרבה זמן (חודשיים?) שאני נמצאת באיזה שדה סביונים, ממש שדה ענק של סביונים, ואיכשהו נתתי מין קפיצה ועפתי קצת, וכל הזמן עפתי קצת עד שעפתי ממש גבוה וצחקתי ויכלתי לשמוע את עצמי צוחקת (ועמית יודע שזה דבר מפחיד לשמוע באמצע חלום
) ויכלתי להרגיש את עצמי עפה... יו זה היה כיף!
דבר מוזר? שאני וסבתא שלי צריכות להציל את אמא שלי שנמצאת למעלה במגדל, והטרולים הגדולים האלה מטוב טוב הגמד חובשים כובעי יומולדת מצחיקים כאלה והם רודפים אחרינו... והמדרגות מסודרות ב-ארבע, שלוש, ארבע, שלוש... מין חלום ילדות שרודף אותי כל הזמן
נשמע מגוחך, אבל זה באמת מפחיד!!!
אני מאוד מאמינה במשמעויות של חלומות. זה התת-מודע שלנו, זה אנחנו... חלומות זה להיות מודע למי שאתה, רק בדרך עקיפה... לא מגניב
לא יודעת מאיפה בא לי הסקר הזה, אבל סתם התחשק לי לדעת