סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo29.gifסיכום השבוע../images/Emo29.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

ady18

Well-known member
מסכמת:)

שיר השבוע של אריק -שער שש שירי השבוע-believe i can fly-R kelly i CARPENTERS - TOP OF THE WORLD בילוי השבוע -קניון ותל אביב תוכנית-עובדה משהו שמחכה לו-לראות ידיד שלי וכנראה גם לחגוג יום הולדת לחברה מאכל השבוע- שייק

I מ י ר ב I

New member
מסכמש"ת

שיר השבוע שלכם של אריק-הגשמה עצמית שיר השבוע שלכם לא של אריק-סוף הרגש-קרן פלס בילוי השבוע שלכם-הייתי בהצגה שנקראת "אקווס" סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-פרשת השבוע,אמנם מתחילה רק ביום ראשון אבל ראיתי את הפרק ה-1 היום ב VOD ואני כבר במתח... תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-להתכרבל מתחת לפוך משהו שהרס לכם את השבוע-חוץ משיש מלחמה,ברוך השם הכל תקין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של קרן בזאפה מאכל השבוע:בורקס שהכנתי היום לבד משפט השבוע שלכם:איזה קור

אז ככה

שיר של אריק-שער 6 שיר לא של אריק-לוקח ת'זמן עופר בשן סרט-בנג'מין בוטון ציפורי לילה עשה(או לפחות ככה חשבתי עד היום)-לחזור הביתה ולשקט הרס-בינתיים רק היום 5 נפילות באשדוד ופצוע קשה ו 3 אזעקות כמעט אחת אחרי השניה שבוע הבא-אצל אחי ברמת גן וזה בסה"כ יומיים אחרי שחזרתי משבוע וחצי אצל האחינים בכפר סבא מאכל-קוסקוס משפט:ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדר,למרות הכל מחר בבוקר אנחנו נתעורר ליום חדש נפלא ושיהיה כבר שקט והפסקת אש.

למעלה