סופ"ש נושך!

קרניjack

New member
../images/Emo29.gif סופ"ש נושך!../images/Emo29.gif

שיר השבוע שלכם?
אלבום השבוע?
ספר/סרט/סדרת השבוע?
המלצת השבוע?
משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? שיהיה לכולנו שבוע טוב!
מחר חודש חדש- וסטטיסטיקות פורום שלא היו כאן מזמן!

היה מדהים!!!!!

טאריה מלכה
שיר השבוע שלכם? Minor Heaven - Tarja Turunen Poison - Tarja Turunen Die Alive - Tarja Turunen WISHMASTER Dead Gardens - Tarja Turunen (Nightwish) Nemo - Tarja Turunen (Nightwish) Lost Northern Star - Tarja Turunen My Little Phoenix - Tarja Turunen ועוד כל שאר מה שהיה בהופעה...
Another Me - Epica אלבום השבוע? My Winter Storm - Tarja Turunen Oceanborn - Nightwish ספר/סרט/סדרת השבוע? ספר- עדיין על The Host. סרט- סצנות גרועות מטוויילייט נחשבות? סדרה- איך פגשתי את אמא 3 המלצת השבוע? תשמעו את טאריה! אה, ולראות אותה בלייב, כמובן. המ, ואם אומרים לכם ש"אולי יהיה בוחן פתע", סביר להניח שיהיה בוחן פתע- תתכוננו. משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? לא ממש אכפת לי כרגע
ואם כן, אז מנהיגות בעיקר.

ShAhArnavonXD

New member
שבוע מעייף-אבל נחמד.

שיר השבוע שלכם? Sabaton - Primo Victoria Manowar - Warriors Of The World disturbed- indestructible avenged sevenfold- a little piece of heaven
אלבום השבוע?
ספר/סרט/סדרת השבוע? הסרט "עלילות ספיידרוויק" (שלא היה משהו..) ו"יעד סופי" (נחמד..לא יותר מזה)
המלצת השבוע?
משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? מחר אנחנו לומדים רק 3 שעות!!! ואני הולכת לחתום בצער בעלי חיים (מתנדבת)

השבועעע שלי [:

שיר השבוע שלכם? כל סרטי דיסני XD היה לי מרתון מטורף הסופ"ש. אלבום השבוע? אין >: ספר/סרט/סדרת השבוע? כנ"ל. אלא אם כן מחשיבים ספר פסיכומטרי כספר... ._. ז"א. גרר. המלצת השבוע? תעשו מרתון סרטי ערפדים. זה נפלא ם.ם" משהו טוב שהולך לקרות בשבוע הבא? הממ.. אולי כן, אולי לא? [:

בדנתמ

New member
את לומדת לפסיכופתי עכשיו?

בהצלחה
אני עשיתי לא מזמן באוקטובר...

בדנתמ

New member
בסוף גם זה יעבור ../images/Emo13.gif

תשתדלי להסתכל על זה מנקודת מבט סרקסטית ומשועשעת וזה יעבור הרבה יותר בקלות... הלך בסדר.. היה יום חם והייתי בכיתה בלי מזגן, אבל בסופו של דבר הלך סבבה והמטרה הושגה

XD אוקיי, זה מפחיד...

בדיוק סיימתי לעשות כמה תרגילים באנגלית והיה שם משפט שאמר בערך את מה שאמרת לי עם הנקודת המבט הסרקסטית והמשועשעת. *זה* משעשע ~D: ואני שמחה לשמוע שהלך לך טוב. אני מקווה שגם לי זה יהיה בסדר =(

בדנתמ

New member
אוי אכן משעשע ../images/Emo6.gif

למרות שיותר שעשע אותי שלי ולאח שלי היה בול אותו ציון
ילך לך מצויין, השד לא כזה נורא

XD זה מגניב!

ואני מניחה שזה לא כזה נורא, באמת. רק קצת מלחיץ- אבל אולי זה בגלל שאני מנפחת את זה...

קרניjack

New member
את ניגשת לזה של דצמבר?

אני כנראה רק מתחילה ללמוד בסוף דצמבר וניגשת לזה של אפריל. איך אין לי כוח:-S

junk angel

New member
יו, כמה זמן לא הייתי כאן~

נמנמ...D:
שיר השבוע שלכם
הממ...אין ספציפי
אלבום השבוע שלכם
אני מניחה שכנ"ל