סופ"שארון

../images/Emo29.gifסופ"שארון../images/Emo29.gif

סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש מטאל אוונסנס זיהוי שירים פול אאוט בוי רוק גלגלצ סימפל פלאן הביטלס אירוסמית' עשרת הפעילים (11) bachner1 (13) Ice Queen 7 (15) Kolfild (15) היויו (18) מגרש השוודים (27) בתאל59 (30) Brombit (91) yael627 (141) CoralP (150) אטומיק בייגל דברים מעניינים מהשבוע
דובבו את השארון
שרשור התפקדות 2010 - אם אתה לא שם אתה לא קיים!
סתם
אחלו שנה טובה לחברימים שלכם בפורום
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה, מפתיעה או מעניינת מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - מה היה השיר הראשון ששמעתם בשנת 2010? (קישור למדגישארון בסוף ההודעה) שיהיה אחלה סופ"שארון!

Brombit

New member
ברור שאני ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אני מצטערת שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bjork - Pleasure is All Mine dredg - Jamais Vu אלבום/אמן השבוע: נה דבר טוב שקרה השבוע: קורס, קשקושים בת"א, אוכל דבר רע שקרה השבוע: הקורס נגמר + אחותי פתחה פייסבוק
ועוד עם חווה!
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לחזור לבסיס. זה בגדר חרדות אתר השבוע: lastFM אני מניחה מאכל השבוע: פלאפל, פתיתים, עגבניות חריפות (שהיו כל השבוע!) התחדשות השבוע: מתי כספי 2 ספר השבוע: זה שהשתגעתי בחיפושים אחריו בחנות, וסירבתי בעקשנות לשאול את המוכרת סרט/סדרת השבוע: לא תגלית מגניבה, מפתיעה או מעניינת מהשבוע: נה ציטוט השבוע: נהה תמונת השבוע: נה שאלת השבוע - מה היה השיר הראשון ששמעתם בשנת 2010? pleasue_is_all_mine, רק כי אני רוצה לעשות scrobble ב-lastFM לשירי השבוע... אחריהם היה Leaves Eyes' - Solemn Sea בעקבות גילוי האלבום האחרון שלהם

Brombit

New member
אה! התחדשתי גם בצמחים

קנינו עוד צמחים לבית, השניים שאני בחרתי בחדר שלי

yael627

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Swan Song שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Ayroen - Valley Of The Queens Lea Salonga - On My Own אלבום/אמן השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: שנה חדשה ועלע באה לישון D: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: להתחיל תיאוריה במוזיקה D:::::: ואיכ יש גם מבחן ענקי באזרחות שאין לי מושג איך אני אספיק ללמוד אליו
אתר השבוע: DA מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: ממ השרוך מהחולצה של עלע?
ספר השבוע: התחלתי לקרוא את 'צילה של הרוח' סרט/סדרת השבוע: בית הבובות וחברים
תגלית מגניבה, מפתיעה או מעניינת מהשבוע: הרבה אנשים לא ראו הגיבן ובמבי
איזה נוראי זה 0.0 ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: - שאלת השבוע - מה היה השיר הראשון ששמעתם בשנת 2010? Pearls Of Light

yael627

New member
איך אפשר? ../images/Emo10.gif

שני אלה פשוט הגידרו חלק עצום מהילדות שלי

כן כן אני יודע../images/Emo69.gif חסכים רציניים.

מה לעשות, חרשתי פשוט על שאר הסרטים של דיסני אז לא נשאר זמן

2010!!#!#%$

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ לא ממש היה
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אפרת גוש-אה אה אה
מה אני אעשה לא מפסיקים להשמיע את זה
וגם כל מצעד העשור של גלגל"צ
אלבום/אמן השבוע: הממ כל מיני דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי שלשוש!!
אה וגם הסילבסטר וזה. דבר רע שקרה השבוע: נגמרו לי ימי החופש
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: העתיד שלי בהדרכה אמור להיקבע סופית
אתר השבוע: פייסבוק. התמכרתי לרוק ריוט
מאכל השבוע: פיצה D: התחדשות השבוע: הממ לא זוכר משהו כזה
ספר השבוע: כלום
סרט/סדרת השבוע: מיס סאנשיין הקטנה. שוב. זה כזה סרט יפה
שאלת השבוע - מה היה השיר הראשון ששמעתם בשנת 2010? הממ וואו אני לא זוכר
זה היה ברקע בפאב
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

yael627

New member
אני רוצה לראות את זה