סוף שבוע! :)

../images/Emo29.gifסוף שבוע! :)../images/Emo29.gif

גם הסופ"ש הזה אני אמורה ללמוד, אבל פשוט נמאס לי.
אני אתחרט על זה מחר מאוחר בלילה, כנראה.
סיכום שבועי ^^
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן אופנה אלטרנטיבית אירוויזיון חתולים שיחת נשים היהודים אוונסנס כלבים יופי וטיפוח אישי ערפדים
עשרת הפעילים (27) MR Lordi (36) מנווה (41) theEscapist (42) bachner1 (45) Brombit (56) Touched By Angels (72) TheImpactBoy (77) shirlapes (101) LadySilkworm (190) אטומיק בייגל (אופס :X אני צריכה לדבר פחות :X)
דברים מעניינים שקרו פה השבוע (היה שבוע כזה פעיל, איזה כיף! ^_^)
למי שפספס - טיזר בוידאו לאלבום הבא של טאריה! (תודה לשירה)
עוד קצת חדשות טאריה (טוב שהיא עובדת, כי נייטוויש לא מספקים הרבה עניין כבר זמן מה
)
ועוד עדכונים על אנט ועל נייטוויש (יש עבודה לקראת האלבום הבא - מרגש!
) (תודה להילה)
סיבוב נוסף ושנוי במחלוקת של החוליה החלשה! (קישור מצורף בתחתית ההודעה)
התפקדות יוני - ספרו לנו אם אתם כאן
(קישור מצורף בתחתית ההודעה)
השאלון שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא? סוף שבוע מגניב ושבוע מעולה!
|מזגן|

Brombit

New member
בליזזזזזזזז ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע לא של נייטוויש: לא סידרתי ואין לי כח
אמן/אלבום השבוע: כלומוש משהו טוב שקרה השבוע: חגיגה כ"ג משהו רע שקרה השבוע: the usual stuff
וששמרתי עם מישהי מעצבנת במקום עם החמודה תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: דיבורוש
ספר/סרט/סדרת השבוע: חגיגה כ"ג (תשבצים
אבל מכל מיני סוגים! התרגשתי מלדפדף) משחק השבוע: כלומיץ' המלצת השבוע: חגיגה כ"ג?
ציטוט/י השבוע: צ'כחתי מה אתם שומעים עכשיו? שיר עדכני בגלגלצ וחבריו, מתוך מוחי הקודח שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא? שישקיעו בעיצוב תכשיטים בצורת תרנגולת

Brombit

New member
תוספת

בסיס לציטוט- אמא שלי קראה לדיסק של Once 'בלונדיני' ויש גם בדיחות של המעצבנת מהשמירה, ואין לי כח להיזכר ולכתוב

MR Lordi

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: Fantasmic שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Serj Tankian-Sky is Over אמן/אלבום השבוע: Serj Tankian-Elect the Dead Symphony. וואו, אין לי מילים. הבן אדם גאון! משהו טוב שקרה השבוע: בקושי הייתי בבצפר. משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: בגרות בתנ"ך, הפגנה יום ראשון. ספר/סרט/סדרת השבוע: פלאש פורוורד. התמכרתי. אחת הסדרות המדהימות. אני בפרק 9
סרטון השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=uOpdyytB3OY שיר ממכר
משחק השבוע: Split Second המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? כלום. אחר: שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא? כרגע אני לא יכול להגיד מה דעתי על זה. עד שאני אראה באמת איך זה, אני לא אוכל לבקר את זה

shirlapes

New member
../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע לא של נייטוויש: foo fighters - big me סתם כי יצא לי להזכר בקליפ שלו
skunk anansie - I can dream אמן/אלבום השבוע: סקאנק אננסי משהו טוב שקרה השבוע: לא היה משהו בולט משהו רע שקרה השבוע: החילופי עונות [טוב, סוג-של] השפיעו עליי, כרגיל תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: אני מתחילה את הקורס פסיכומטרי ביום חמישי
סרטון השבוע: והקליפ המדובר: http://www.youtube.com/watch?v=8hQiioAAeUY משחק השבוע: סופר סטריט פייטר 4 המלצת השבוע: לבדוק טוב טוב מי באמת נוגע בכם בטעות
היום היה אחד שפשוט נגע בי 3 פעמים ובכוונה. קריפי. ציטוט/י השבוע: וואי, היה לי משהו ושכחתי
מה אתם שומעים עכשיו? את שילה מגרגרת לי לתוך האוזן. עכשיו שבערך-עבר לי הכאב ראש אז לא אכפת לי
אחר: עשיתי עכשיו רוטב פסטו. אבל בכלל בא לי המבורגר. מי מביא לי מוזס?
שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא? לא! בכלל אני מקווה שהטרנד הזה יחלוף מהר כמו בניינטיז.

LadySilkworm

New member
:)

שיר/י השבוע של נייטוויש: אממ איילנדר בגלל שראיתי את הקליפ שיר/י השבוע לא של נייטוויש: מלא ביטלס כרגיל :} אמן/אלבום השבוע: ביטלס משהו טוב שקרה השבוע: אמ הוא עבר מהר והיה יחסית קליל, ולא הייתי יום אחד בבסיס שזה תמיד נחמד משהו רע שקרה השבוע: עד שלא הייתי יום אחד בבסיס- הוא היה על הפנים, והרבה רגשות רעים. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: לא רוצה לחשוב על שבוע הבא.. ספר/סרט/סדרת השבוע: סקראבס, סיינפלד סרטון השבוע: http://www.youtube.com/user/paulmccartney משחק השבוע: משהו מהמחשב המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? leaving you for me- מישהו זוכר את השיר הזה? התחשק לי פתאום לשמוע אותו. אחר: - שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא? לא, ואני כמו הילה- שיפסיקו עם הטרנד הזה כבר.

ליבינג יו פור מי בפלייליסט הקבוע שלי P:

(שזה בערך כל השירים שיש לי במחשב
) יש לי אותו כקליפ מאז ומתמיד ולא כקובץ מוזיקה אז בכל פעם שהוא מתנגן אני גם מציצה בקליפ שלו. אני נורא אוהבת את הקליפ

../images/Emo185.gif

השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש:-
שיר/י השבוע לא של נייטוויש:יותר מידי.
אמן/אלבום השבוע:הראל סקעת.
משהו טוב שקרה השבוע:המון שיעורים חופשיים וביטולי שיעורים. ונו מור מבחנים.
משהו רע שקרה השבוע:כל העניין עם המשט הדפוק הזה. אבל זה רק הראה לי שוב כמה אני אוהבת את הצבא שלנו ואת המדינה שלנו. ♥
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:להתחיל להכיר יותר טוב את הגרמנים, לעבור את הבחנים בתנ"ך ואנגלית, וזהו.
ספר/סרט/סדרת השבוע:"הפסנתרן" בפעם ה985. בממוצע.
סרטון השבוע:-
משחק השבוע:-
המלצת השבוע:-
ציטוט/י השבוע:
נעמה העב"ם אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח *שם של מישהו* המגעיל והמעורר רחמים ♥Lotan♥ אומר/ת: שלחת בקשה? אמאשלך מגעילה ומעוררת רחמים יא בת של מגעליים ומעוררי רחמים
רדן 2 אומר/ת: אולייי קלחות זה שולט לפעמיםםםם מקלחותת ♥Lotan♥ אומר/ת: רק לפעמים לא תמיד אה ירדן 2 אומר/ת: לא ב1940
♥Lotan♥ אומר/ת: אם תסתכלו עכשיו גבוה לשחקיייייייייים תגלו עולם שלם עולם של גיבורייייייייייייים נעה 4 אומר/ת: אומיייייגד חחחחח ♥Lotan♥ אומר/ת: איש שמשבש את מזג האוויר ספיד שטס ובלהבלה שמש ואישה עם קול אדיייייייייר איי ניד אה הירו! הירוווו! צריך גיבור עם עוצמה שיסדר תעולם עם ראש של מחשב וגם כוח בלב ושרירים של ברזל וחשמ-הללל איי ניד אה הירו! הירוווו!!11 וואי להיט
תמונת השבוע:אין כוח.
מה אתם שומעים עכשיו?שום כלום.
אחר:
שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא?לא. ממש, אבל ממש לא. מקווה שכל ההתלהבות סביב טרידי יעלם ומהר.

Edge of Thorns

New member
))))))))))):

שיר/י השבוע של נייטוויש: ---- שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Amy Lee - Sally's Song, Pain of Salvation - Her voices, Theatre of Tragedy - Siren, ודיי הרבה דה מארס וולטה אמן/אלבום השבוע: המממ. The Mars Volta משהו טוב שקרה השבוע: הייתי עם חברי היקר 3 וחצי ימים ברציפות. משהו רע שקרה השבוע: נזכרתי שיש בגרות בתנ"ך ביום ראשון. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: שייגמר תנ"ך ווהו!111111 ולקוות שילך טוב במתכונת בהיסטוריה ): ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט מוזר שהמורה לביו' הראתה לנו ))): וסדרה- יותר מדיי מחוברות בוי.או.די. אבל עכשיו אף ממיר בבית לא עובד )))): לצערי בזמן האחרון אני לא מצליחה לקרוא ספרים. אז, קקי! סרטון השבוע: ---- משחק השבוע: צ'יקן אינביידרס!!!!! המלצת השבוע: להמשיך לאכול כל עוד יש לכם כוח! ציטוט/י השבוע: בוגי יעלון, חלק מהנאום שלו על הרצון של כל מדינות העולם לתחקר את מה שקרה במשט:"מדינת ישראל היא דמוקרטיה עצמאית ולא רפובליקת בננות". תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Epica - Our Destiny אחר: לו הייתי רוט-שילד, יאבא דיבי דיבי דיבי דיבי דיבי דיבי דםםםםםם. הידעתם? רוטשילד, הוא בעצם לא יותר ממגן רקוב. שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא? קקה מייקה, חרטא ברטא, ופקקטע כלום ושום דבר. בקיצור- סתם מיותר.

theEscapist

New member
זה בסדר, גם אני צריכה ללמוד למחר../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: ווישמאסטר, שעון מעורר
שיר/י השבוע לא של נייטוויש: השירים מהמחזמר cats
אמן/אלבום השבוע: CATS! משהו טוב שקרה השבוע: המממ מגן טוב בתנ"ך, שיחות ממש טובות עם אנשים, ערב בנות ממש כיפי אתמול D: קניתי שמלה ממש מתוקה ב30 ש"ח וחולצה מדהימה ב60 משהו רע שקרה השבוע: חםםםםםםם. וצריך ללמוד. >< תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: בגרות, יום חופש, מתכונת (בביולוגיה! עם מיליון חומר!), יום חופש, בגרות. והקטע זה שזה ממשיך גם לשבוע שאח"כ (רק שני ורביעי במקום), ואז עוד שבוע אח"כ! ואז אני כבר אעשה משהו אחר (גם בבצפר) שיקח לי מיליון זמן! אוף! ספר/סרט/סדרת השבוע: a song for arbonne- גיא גבריאל קיי. שוב.
סרט- אמלי D: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: אמלי. סרט כ"כ מקסים! ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? את הרעש שלי ושל אנשים אחרים מקלידים בשלווה, בצהרי יום שבת שקטים. ואנשים מדברים במסדרון. אחר: שאלת השבוע - טלויזיה 3D - מגניב או לא? לא ממש. זה עושה לי כאב ראש.

אוי ואבוי X_X

זה לא אנושי! גם ככה הבגרות הראשונה היא קשה ומעיקה וארוכה, ואז יש את המאמר והשאלות ברצף שזה ממש ארוך ומעיק ונוראי, אז... הכל ביחד? X_X אידיוט מי שהחליט מראש שזה יהיה צמוד... וסוף סוף החלטה נבונה בחלק מבתי הספר - לפצל את זה.

theEscapist

New member
ומה אני, עז?../images/Emo3.gif

אני בי"ב, ואני בהחלט עושה את כל הבגרות השנה. ><

Brombit

New member
גם אצלנו נראה לי ../images/Emo115.gif

כשעוד הייתי בביולוגיה הבטיחו לנו מבחן בגרות של 5(???) שעות בסוף י"ב

אוי, ביולוגיה../images/Emo16.gif

האמת שהמתכונת שלי הייתה די קלה, היה לי מזל. נקווה שהבגרות תהיה קלה כי אני אלמד די עקום לבגרות מחוסר ברירה.
אילו מתכונות ובגרויות יש לך כ"כ ברצף? :0 כלומר גם לי יש דברים די רצופים מאז מתמוות ועד אזרחות, אבל הכל בהבדלים של יומיים במשך שבועיים-שלושה? :0 בכלל, בכמה מקצועות את עושה בגרויות?

למעלה