נוצ'אדה בואנה

אסטרלו

New member
../images/Emo29.gif נוצ'אדה בואנה

ביאליק וטשרניחובסקי התווכחו על העברית: ביאליק: הרי אין דבר העומד בפני הרצון טשרניחובסקי: אכן, אבל יש דבר שהרצון מעמידו ביאליק: ומהו בעצם העניין? טשרניחובסקי: זהו, שלעניין אין בכלל עצם!
לילה טוב

חחחחח אסטוס סביירון רייר קון סטייל.

שבת שלום אה טודוס... אפנס סקפי דה גיזר. טנגו מוספירס פרה מוצ"ש. אמה אל אינטרנס מה אסטה מושך טודו אל טיימפו. |בקושי סיימתי לבשל יש לנו אורחים למוצ"ש והאינטרנט מושך אותי לה3י3 קולהזמן) (

חמדיה

New member
שבת שלום אה טודוס מחמידיה

שלום לכולם חונה לרגע תודה על התרגום גם לי היום עמוס אך לפני הכל אני כאן איתכם .אני מוזמנת היום בשעה 12 לחתונה אתם יודעים אל "נוביה מודה" של הצעירים זה חתונה בצהרים והמקום נקרא דרך ארץ בהרצליה כאחזור אספר לכם חויות. אתמול הייתי בהצגה של תיאטרון גשר "העבד" מומלץ הצגה חזקה ומרגשת ביי

רותי ב.

New member
יו די מונצ'ו טיימפו מי איזי

מכורה... אל אינטרנט
אוי מי דיצ'יזי נו מרקר לאס גזטס פור מלדר ליברו.

מואיס

New member
גם ביאליק היה שובב לא קטן הינה

קטע המיוחס לביאליק שני חברה לייצים אוחזים בעיצים ומגלגלים בביצים וכל המכנים ללוח(חור) הרי זה משובו מי יודע למה הכוונה?

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gifלא חשבתי על סנוקר

בדור שלנו סנוקר שייך ל"ערסים" .אולי בעצם גם ביאליק וטשרניחובסקי היו "ערסים" בדרכם הם?

Sarika

New member
אביב, אתה יודע מה זה פזבנק?

אם אינני טועה זה כינוי לסרסור.

מואיס

New member
מה הכוונה?? דרך אגב זו מילה קשה

מאוד הזהרו לא להגיד אותה למישהו בצחוק שלא תקבלו מכות

רותי ב.

New member
בלי שום קשר

לביאליק ולטשרניחובסקי, זה גם קצת הזקיר (ששששש
) את השיר ההוא ... פה קבור הכלב... "זהו עצם העניין .. לא, זה עצם של הכלב, כבר הכלב מת מזמן, טוב זה עצם העניין... " אם כי כאמור העניין הזה הוא ממש לא העניין ההוא.. ובטח לא הרצון

tsiporganeden

New member
רותי שובבה, מה זה הזקיר, אל תגידי

שאת מתכוונת למה שאני מתכוונת. אבל העצם הזקיר לי משהוא אחר לגמרי, לשון, אמי ז"ל היתה אומרת שצריך להזהר במילים "פורקה לה אלגואנגה נו טיינה גואסו"

בנגלה

New member
../images/Emo3.gif מתוחכם מדי בשבילי.....

לא ממש הבנתי... כנ"ל לגבי החתימה שלי... "אפילו לפיסטוק יש בית" קראתי את זה איפשהו על רחבת בית הספר שלי.. התאהבתי בזה אבל אין לי מושג מה זה אומר...

למעלה