נוסטלגיה

../images/Emo29.gifנוסטלגיה../images/Emo29.gif

הפורום טיפווווונת התייבש, אז הנה משהו שאולי יפעיל אותנו קצת
שוטטתי לי קצת בארכיון של הפורום (בסוף העמוד יש קישור "לארכיון") ואחרי חיפושים לא קצרים מדי מצאתי את ההודעה הראשונה שלי!!!!
אז יאללה, חפשו בארכיון ותראו לנו, בשביל שנחזור לנוסטלגיה, את ההודעות הראשונות שלכם!!

נצל"ש

אוקי אלפי סליחות על זה שאני מנצלש"ת באמצע אבל זה ממש קשור לאורלנדו: בערוץ אי ב: יס בשעה 17:30 היה כתבה שלמה על אורלנדו!!!!! על זה שהוא משחק בטרויה וגם היה כתבה קטנה על פסטיבל קאן שגם שם הזכירו אותו קצת... בקיצור: סוף סוף כתבה על אורלנדו!!!!!! יששששש דרך אגב: יש שידור חוזר למי שיש לה יס בשתיים וחצי נראה לי למי שלא שמה לב מקודם או לא ראתה.

Sweet 6teen

New member
באמת?! איזה שווה!!

רק תיקון קטן... אני מניחה שאת מדברת על כתבה בחדשות ערוץ הבידור.. אז יש שידור חוזר בשעה 9 וחצי! תקני אותי אם זאת לא התוכנית שדיברת עלייה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifייאפ...../images/Emo6.gif כל יום לומדים

(מגלים במקרה זה) משהו חדש

דורית הייתה הרמוני,

ואז היא הייתה משהו כמו OrLaNdO, או משהו כזה בסגנון.. ועכשיו היא דורית חן(באנגלית) אני עוקבת אחרייך דוריתתתתתתתת
חיחי סתאאאאם...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיאבא...

זו לא דורית חן, אלא דורית-צ'אן.

TrinMyQueen

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif

TrinMyQueen

New member
אני לא מוצאת.. ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

הגעתי לעמוד 51 וזה אחרי שהייתי רשומה כבר המון זמן
חחח אבל עכשיו ראיתי שהגיבו לי על איזה הודעה על המורדים..מצחיק... איך עוברים את העמוד הזה??

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנדמה לי שראיתי את

ההודעה הראשונה שלך בעמוד 30, תבדקי
.

את פשוט..

בצד ימין הכי למעלה או הכי למטה, יש מן כזה תיבה שאפשר לפתוח ולהעביר בין המספרי עמודים.. תלחצי על המספר שאת מתארת שבערך התחלת להיות שם ואז תתחילי לדפדף..

למעלה