כדורעף למרות שאני גרועה בכולם. ארטיק פרה החדש או ארטיק מוקה יטבתה החדש?
O ODana New member 1/7/05 #22 כדורעף../images/Emo4.gif למרות שאני גרועה בכולם. ארטיק פרה החדש או ארטיק מוקה יטבתה החדש?
K Kitty Girl 1312 New member 1/7/05 #23 ../images/Emo29.gifחח אני לא מכירה אפחד מהם..../images/Emo3.gif אבל מכיוון שאני לא סובלת מוקה, אז "ארטיק פרה החדש".... סודוקו או תשחצים
../images/Emo29.gifחח אני לא מכירה אפחד מהם..../images/Emo3.gif אבל מכיוון שאני לא סובלת מוקה, אז "ארטיק פרה החדש".... סודוקו או תשחצים
K Kitty Girl 1312 New member 1/7/05 #25 ../images/Emo29.gif מולין רוז'../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif הסרט האהוב עלי.. יש לו מוזיקה מדהימה.. בהחלט סרט מומלץ
../images/Emo29.gif מולין רוז'../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif הסרט האהוב עלי.. יש לו מוזיקה מדהימה.. בהחלט סרט מומלץ
H hilushh New member 28/6/05 #12 שתיהם...../images/Emo13.gif וזה בר-ו-ר.... !! אני גם שרה וגם רודקתת !!! אני לא חושבת שאפשר לשיר בלי לרקוד... טוב נכון שאפשר לרקוד בלי לשיר.. אבל בכול מקרהה !!
שתיהם...../images/Emo13.gif וזה בר-ו-ר.... !! אני גם שרה וגם רודקתת !!! אני לא חושבת שאפשר לשיר בלי לרקוד... טוב נכון שאפשר לרקוד בלי לשיר.. אבל בכול מקרהה !!
K Kitty Girl 1312 New member 1/7/05 #26 ../images/Emo29.gif ../images/Emo105.gifמקפיצה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif יאללה לשרשר קפיציתי קפוציתי קפיץ קפוץ יאללה לשרשר
../images/Emo29.gif ../images/Emo105.gifמקפיצה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif יאללה לשרשר קפיציתי קפוציתי קפיץ קפוץ יאללה לשרשר
W way 2 b strong New member 3/7/05 #30 נחשים, אבל שיהיה פינגוין. לימי חום קשים: גופיה מינימלית או טי שרט רחבה?