לילה טוווב!!

ההודעה מחדש...../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

מה שקרה זה שילדה אחת מהכיתה שלי וחברה שלה שמכירות אותו מהיסודי סיפרה לו היום שאני אוהבת אותו ושאלה אותו מה הוא רוצה לעשות בעניין. (והיא אמרה לו את זה בכוונה כדי לפגוע בי, לא כי אני רציתי שהיא תגיד לו
). והוא אמר לה:"תגידי לה שהיא יכולה ללכת לחפש " ואני
נשברתיייייייייי
נשבר לי הלב חבר'ה

MoYaL MaMi

New member
יובלו'ש מסכנונתת...!!!

דין הזה הוא זבללללל אבל באמת יכול להיות שהילדה הזאת משקרת אבל אם לא אל תדאגי ראית פעם נובלה שניגמרה ברע או בבכי?? אנחנו לצידך אין לך מה לדאוג!!! ודין הזה הפסיד אותך הוא בטוח לא ימצא אחת כמוך !!!!

netaleone

New member
מזדהה איתך../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קשה לשכוח אהבה אמיתית יותר מידי קשה

אני לא חושבת ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

שזאת אהבה אמיתית, היא קולה ב-12! אי אפשר למצו אהבה אמיתית בגיל 12, לדעתי

LimoR L

New member
אהבה לא קשורה לגיל!!

אני פעם ראשונה שבאמת אבל באמתתת התאהבתי היה גם בגיל 12!!

TuTyBoP15

New member
יובלוש נשמה שלי../images/Emo187.gif

הוא סתם זבל שלא שווה את הכאב שלך
שילך לחפש מי שינענע אותו
אל תשימי עליוו
הוא סתם חתיכת חרא וחכי... יש לי שאלה.. מי אמר לך שהוא אמר היא יכולה ללכת לחפש
הבנות שאמרו לו
הרי אמרת שהן רצו לפגוע בך.. אז אולי הן אמרו לך את זה כדי לפגוע בך.. ואם הוא אמר ככה הוא חרא של בנאדם והוא לא שווה אותך שאת כל כך מקסימה והוא לא יודע איזה ילדה נפלאה הוא מפסיד עזבי מאמי יש המון דגים בים.. חכי תראי שתתאהבי במישהו אחר ותהיו זוג כמה הדין הכלב הזה יתפחלץ מקנאה הוא סתם דפוק שלא שווה אותך בגרוששש

netaleone

New member
ואייייייי יובלל מסכנהה שלייי../images/Emo10.gif

הוא לא שווה את זה!!!!! בכלל לא
שילך ****** אל תתיחסי אליוו תחפשי מישהו אחר ותמצאי איתו.... הוא ממש מגעיל הילד הזהה!!! ואם הא לא רוצה אותך שילך את יודעת לאן ואותך הרבה ירצו את דין הדייןן החראא הזה איככככככככ הוא דוחה

אוי מאמי.....

חכי חכי... איפה הוא גר? תגידי לי שסוניה העבריינית באה אליו! סעמק חבל אני לא מכירה אותו.. מה הייתי עושה לו! ד=פ=ו=ק וחש!!! היה מת לחברה כמוך!!! שילך יחטת באף בצד! יאללה עוד חש פלוץ!!!

אבל אתם לא מבינים שזה קשה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אומנם נשברתי, אבל כמה שאני ינסה לשכוח אותו אני יודעת טוב מאוד שזה לא יצליח לי. אני עדיין אוהבת אותו למרות כל מה שהוא אמר, ואני לא יכולה לשכוח... אני בבעיה רצינית. תאמינו לי שלא הייתי צריכה להתכונן כל כך ליום שישי ולפנטז ולחלום על זה שאני הולכת להציע לו חברות כי הינה הכל התפקשש לי
לא הייתי צריכה לפתוח פה...
וכולם מבקשים ממני את הבקשה הכי בלתי אפשרית במצב הזה-"אל תהיי בדיכי"
איך אני בדיוק יכולה לא להיות בדיכי ולהיות שמחה אם הוא אמר לחברה שלי למסור לי:"תגידי לה שהיא יכולה ללכת לחפש..." אתם לא הייתם נשברים במצב כזה שאתם שרופים כל-כך עד מוות על ילד והוא מחזיר לכם מילים כאלה?! אני ממש בדיכאון עכשיו

מאמי אני מבינה אותך!

ובטח שזה קשה! אבל כולם סה"כ מנסים להרגיע אותך!! אבל בא לך תפרקי את כל העצבים עלינו העיקר לא תהיה עצובה!!! וחכי זה יבוא לו בהפוכה... תאמיני לי!!! סמכי על סוניה נו! חחחח.... ותנסי לצחוק... יאללה בואו נתחיל בפרוייקט חדש.. " מצחיקים את יובל" חחחח...

Hadas 87

New member
אין מצב שהחברה הזו משקרת לך?

אם אמרת שהיא הלכה וסיפרה לו שאת דלוקה עליו כדי לפגוע בך, יכול להיות שהיא עושה גם את זה כדי לפגוע בך, לא? אל תכנסי לדכאון עד שתיהי באמת בטוחה מה קרה שם... ואם זה באמת יתגלה כנכון אז אני מצטערת בשבילך, ואני מבינה שעכשיו כואב לך אבל תדעי לך שזה יעבור.. גם אני הייתי בגיל הזה אז אני אומרת לך מנסיון.. עוד כמה שנים אז תזכרי בזה ותצחקי.. :)

osh360

New member
הדסססס

באמת שלא היסתכלתי על ההודעה שלך ואני חשבתי על בידיוק אותו הדבר והבנתי שגם את כתבת כמונייי יש מצב שהיא שיקרה

osh360

New member
כנסי נשמה

סורי אבל אולי היא{החברה שלך}שיקרה..כי פעם סיפרת לי שיש אחת שגם אוהבת את זה שאת אוהבת{דין}ורק את התחלת לאהוב אותו גם היא התחילה

osh360

New member
אהההההה

הבנתי..אז לא משנה חיחי אבל מאמייייייי אנחנו לצידךךךךךך לאב יווווווו

rotemsror

New member
אני מבינה אותך אבל..

קודם כל תבררי אם החברה הזאת אמרה לך את האמת ואם הוא באמת אמר דבר כזה אז הוא סתם אידיוט מטומטם דפוק שיכול ללכת ל****** ואל תדאגי אני יודעת שעכשיו זה קשה ואת בטוח לא מאמינה בזה אבל כמו שאומרים הזמן מרפא הכל ואל תדאגי אם הוא באמת כזה זבל והוא אמר את זה אז לא מגיע לו שתיהיה לו חברה כמוך ושתאהבי אותו

soy rebelde

New member
יובלוש כל מה שיש לי להגיד זה

קבלי
גדול! ויש עוד הרבה "דינים" בים

rotem rispecttt

New member
מסכימה איתךך...

אין ממש דרך להתגבר על הדיכאון.. רק חשוב לזכור שהוא לא היחידי והוא לא המושלם...

Hadas 87

New member
נכון גם זה וגם

תמיד תזכרי שהכל לטובה. אם זה לא יצא כמו שרצית כנראה שככה זה היה צריך לקרות. כנראה שהוא לא בשבילך.. תחשבי ככה... גם היית רוצה אותו עכשיו אחרי שאת יודעת איך הוא מדבר על מישהי שהוא יודע שרוצה אותו? הוא חסר רגישות ואחד כזה לא מתאים לך.

למעלה