לילה טוב...

../images/Emo29.gif לילה טוב... ../images/Emo121.gif

אז ככה, לשם שינוי אני הולכת לישון לפני הבוקר. ולפני שאני עושה את זה לעצמי, רציתי לשאול אתכם:
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להירדם?
מה אתם עושים אם אתם מתעוררים באמצע הלילה?
מה הדבר הכי מטורף שעשיתם אי פעם באישון לילה?
באיזו שעה אתם לרוב הולכים לישון?
מה משך הזמן הכי ארוך שלא ישנתם באופן רצוף?

דן צ

New member
והתשובות , והפעם ברצינות

1. רואה טלויזיה עד שנרדם 2. אותו הדבר , פותח הטלויזיה 3. הכי מטורף??? אני ואישתי ילדנו את הבן הבכור שלנו באישון לילה בחדר המיון. מטורף??? כן. 4. בשעה 11 בלילה בדרך כלל 5. 52 שעות ללא שינה . מארב ארוך טווח בלבנון 1991 שאחריו ישנתי רק 9 שעות והלאה להמשך הפעילות

Gefen

New member
לילה לילה מסתכלת הלבנה../images/Emo29.gif

בפרחים אשר הנצו בגינה בפרחי הינקינטון בגננו הקטון..." טוב טוב מפסיקה לזמר..הנה התשובות - 1. באה למחשב כמובן ומדברת עם חבריי הטובים למסנג´ר... מרדימה אותם וחוזרת למיטה..
2. באה למחשב כמובן ומדברת עם חבריי הטובים למסנג´ר... מרדימה אותם וחוזרת למיטה..
3. שחיה בעירום נדמה לי, ברביעייה.. 4. מאוחר מדיי.. 5. לא זוכרת סורי.. לילה טוב לכולם
וגם שבת שלום .. גפן

אני חושבת שקלטתי את העסק

מי שמתחיל שרשור עם הפעלות, שאלות וכיוצא בזה, לא צריך לענות!! יעני חשבתם שמצאתם דרך חלקה להתחמק מזה עאלק... אבל לא!! אז מהיום כותב השרשור אינו פטור מלהשיב עליו. Busted.

Mariguella

New member
לא מצליחה לישון

1. בהתחלה, מתהפכת המיטה; אח"כ או לטלוויזיה, או לאינטרנט. 2. מנסה לחזור לישון אלא אם ממש בלתי אפשרי ואז חזרה ל - (1) 3. טיול על החומות והגגות של העיר העתיקה (יש דבר כזה). 4. 1-2 בלילה. 5. גם אני בצבא - בזמן אחד מן המבצעים המטומטמים האלה - (משהו שנשמע כמו הפרסומות החדשות האלו ליוגורט שאני מקבלת מן הארץ - ענבי זעם, חצילי כעס או דובדבני תשוקה) - לא ישנתי איזה שלושה ימים רצוף. באיזה שהוא שלב כבר נכנס מין אדרנלין לדם וכבר לא עייפים, רק ההתנהגות קצת משתנה, כמו של שיכורים.

"השעות היפות של היום הן

השעות הקטנות של הלילה"
ובאמת עדי, למה עשית את זה לעצמך, למה הלכת לשון לפני הבוקר?
1. אין דבר כזה לא להצליח להרדם. ישראל תרדם בזמן ובמקום שתמצא לנכון. (מאז תקופת הצבא, בה תפקדתי תקופות שלמות על לא יותר מ4 שעות ללילה, אני יכול להרדם בכל מצב...) 2. אין דבר כזה להתעורר באמצע הלילה. בד"כ, אפילו לא בשביל להשתין (אז קמים בבוקר (עם שלפוחית כואבת) ומבינים שחצי לילה ישנו חרא כי היינו עסוקים בלהתאפק
3. לשיר למישהי סרנדה מתחת לחלון, והיא, התברר בכלל לא היתה
4. 3-5 ולפעמים זה נסחב לשש. 5. הרבה והרבה פעמים, אבל מי סופר?

למעלה