לילה טוב

xurix

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo1.gif

"חמשיר הסיכום היומי"
אחרי פגרה, חוזרים
. זאת לא פתיחה רגילה לא כמו שהיה נהוג מההתחלה יש פה עניינים בוערים מאז שהפורום נהיה בית משוגעים קודם כל על המקצועי נדבר אולי אחד שתיים נכנס, לא יותר את כולם זה לא מעניין בגרוש לא זוכרים שפעם זה היה כמו רכוש אף אחד כבר לא נכנס למקצועי אולי חוץ מהילדה אלעד ויחזקאלי להם נאמר תודה רבה מעריכים מאד אתם מחזיקים את הפורום בכבוד אלעד גרייבר הלך לחנות ושם הוא לא קנה קולה ולא תות אלא הוא קנה מאגר שאלות שאף פעם לא נגמרות לך אני רוצה להגיד אל תבהל, שזה לא אותך יפחיד זה פשוט הומור רדוד ומטומטם כמה אפשר המוח נסתם לבנים שבינכם נרענן את המוח ונזכיר לכולם ולא לשכוח להמשיך להעביד את המין האהוב שלא יחזיק מעצמו חשוב לבנות מה לעשות - נולדתן שונות זה רק אומר שאתן יותר גרועות אבל בבקשה מכן - צריך להתמתן תראו מה קרה לערן בגללכן ערן שלנו צריך חברות או לפחות קצת אישה לעשות אפשר לקרוא לזה גם יזיזות אבל אז כל הפמניסטיות קופצות אין סקס בלי מחויבות רגשית
למה את המין שלנו להקניט לפעמים גם בחורה תופסת רעב אבל הן מתרצות במילה "מאוהב" טוב כדאי שנפסיק עם התאורים בכל זאת הגיעה הזמן להסכים נגיד שלמרות שזה לא ניכר בשירי שוביניסט לא הייתי מימי חוצפאי פתח בקמפיין חדש לא מעניין ולא כזה מלוטש הוא יוצא נגד השרשורים הענקיים שאותם כל רגע מקפיצים דע לך חוצפאי אין צודק ממך הפורום כולו והעם איתך רק יש דבר אחד שהעלמת מעניהם שאתה פותח חלק מהם היה גם משחק עם חפרפרת שגלעד פתח ולא תופרת למה תופרת אתם שואלים? כי התפקיד תפור עלי באופן מדהים כן חברים אני הוא האחרון זה שהסיסמא אצלו בארון מידי פעם אני יעשה גיחות קצרות שאת כולם תמיד מבלבלות יובל פתח בשעור לשון זה היה אחלה רעיון עד שכולם הפכו לנרקסיסטים וזה נהפך לעוד שרשור איקסים יש עוד בעיות ומעט מקום לכן את הפה אני אסתום עד שיבוא חמשיר הסיכום בפעם הבאה בעזרת השום סלמאת

yuval k

New member
../images/Emo42.gifאהמ../images/Emo42.gif ../images/Emo3.gif

שניר
Claimbing. הבטחת שתכתוב עליו בשיר שלך

xurix

New member
נראה לי

שלא הבנת נכון. התכוונתי, שהוא יתעדכן דרך החמשיר שלי. דבר שלא הייתי בונה עליו.

claimbing

New member
עלי? לבנות?!

משוגעים!!! רוצחים!! אתם רוצים לבנות עלי?! הבלוקים לא כבדים?

yuval k

New member
הוא התכוון לבנות על הדוור, לא עלינו

האם אני מזהה כפל משמעות? |גשש בלש|

xurix

New member
היום - פינה כפולה../images/Emo70.gif

חוץ מהחמשיר המסורתי עוד הפתעה.

למעלה