לילה אור

nehud

New member
מקשיבים לשעור בקשב רב....

עצב וגעגועים הם קצה הקרחון לפחד מודחק... יש ללכת פנימה כאשר יוכר הפחד העצב והגעגועים יובילו לחיוך של הבנה. ב
אהוד

Rinor

New member
חווים

יקירתי לא מתגברים... עצב וגעגועים הם חלק ממך, חלק מהוויתך, את לא מתגברת על זה, את חווה את הרגש הזה, לומדת ממנו, נותנת לו להיות את, עד שרגש אחר יגיע ואז גם אותו תחווי ותלמדי זכרי שכל הרגשות הם חלק ממך, אין להתחמק מאף רגש אלא לחוות, ללמוד, ולהמשיך עם הרגש הבא... אהבה ואור

ShirShir

New member
מה עושים כשמדובר על...........

חודשים ארוכים? קרוב שלי טס לחו"ל למס' חודשים, יש לי עוד כמה חודשים להחזיק מעמד ואני לאט לאט נשברת
קשה לי.....

arlot

New member
שיר היקרה ../images/Emo6.gif יש לכם נצח לשחק יחדיו

לא צריך להרגיש יותר מידי עצובים חבל על האנרגיות , הביני כי נצח הוא דבר נהדר ואין דבר ביקום שיכול לקחת זאת מכם ,אתם עוד תפגשו הרבה פעמים ולא רק במציאות הקיימת אלה ברבדים שונים יפים ורבים , עד אין סוף . מקווה שאת מרגישה יותר טוב .

בנוסף לדברי ערן (ארלוט)

מה קורה כקרוב משפחה גר במרחק של כמה מאות קילומטרים ואין לכם זמן לנסוע לבקר??? אני מתארת לעצמי שמי שירוויח אלו חברות התקשורת?? אפשר לסכם על תקשורת טלפונית, אינטרנט וכן הלאה. הגעגועים הם כלי שהאדם מראה בו יחס לאדם אחר, הלכה למעשה תחשבי על כך שהשדה האסטרלי שלו עדיין משולב בשלך אז... בעצם.... לא נפרדתם כלל.

שלמאי

New member
במקום שנפגשים העצב והגעגוע ../images/Emo24.gif

נפגשים לפחות שניים.
האחד מביא את העצב והאחר את הגעגוע. הגעגוע מטבעו, בין השאר, שייך לאותם רגעים נעימים שעולים בנו כשאנו נזכרים במישהו ואך טבעי שנערוג אלהם, וכל הקרדיט מגיע לזה שמתגעגעים אליו. הכאב, תמיד מקורו אצלנו, והקרדיט שלו תלויה במשאבים הפיזיים והרגשים שלנו. ומה לכאב וגעגוע ? בהנחה שמדד החסך שלנו באותם רגעים נעימים של ממש משקף בערך את סף הכאב, ממיחוש קל ונעים עד כאב בטן משתק, נשאלת השאלה עד כמה הרגשתנו הטובה תלויה בחסך כלשהו באחר או בדבר כלשהו. או,במילים אחרות מה נקודת האיזון שמשקפת מצב בריא? ובואו נשקלל שבין השאר מטבעו של הכאב לתפוס טרמפ על געגועים מזדמנים, ובכלל מקורו בפינה נסתרת ומודחקת שמבקשת דרך לבטא את עצמה. חומר למחשבה... שלמאי

למעלה