יש לי שאלונת

../images/Emo29.gifיש לי שאלונת

בפרק של אתמול של רולאבוגן, אז נכון היה קטע שפירו ופראן התחבקו כזה ושרו? בחדרי הלבשה שם? אז הם שרו מן שיר כזה משו עם puesta del sol מישהו אולי יודע מה זה השיר הזה?

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מור בנחה-סוס-מי-וידה?!?!?!?
אני לא יודעת בקשר לרולאבוגן, אני רק עכשיו רואה את השידורים החוזרים
יש עכשיו בויוה
אבל OMG
את!!!!!1
את הכנת לי את זה לפני איזה 3 שנים!!!!!
OMG

../images/Emo29.gifרוני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גאששששששששששש את באמת שמרת את זה??!!!!??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חאמודהההההההההה יאוווווווווו איזה קטע כמה שנים לא נגעתי בפיינטשופ הזה חחח איזה חתיכת כישרון הייתי הא?

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלגמרייי../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ויש לי עוד

../images/Emo29.gifאיך קוראים לשיר? ורוני כנסיייי

פאקקקקקקקקקק נוסטלגיה אחושרמוטההההההההההה יווווו את לא מבינה מה זה עושה לי לראות את כל הרקעים שהכנתייייי!!!! ואיזה מותקקקקק את שמרת אותם??? יאוווווווווו חמודה אחתתתתתתתתת יפיופהההה כעשיו אני נזכרת איך את נראית חחחח את עדיין יפיופה או שנהיית יותר כוסית ממה שהיית לפני 3 שנים

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחחח../images/Emo6.gif

כוסית אף פעם לא הייתי אבל תודה

../images/Emo29.gifשששששששששששששששששששששש

ששששששתקי! חחחחח פאק כמה זמן לא הייתי פהההה הבאנו חזק בנוסטגליה

מלי 13

New member
נ"ש- יש לי שאלה...

איך קוראים לשחקן ששיחק את בלאס במורדים? עכשיו הוא משחק את מרטין ברולאבוגן

y a ® d e n

New member
אעלללקק../images/Emo2.gif

מוווררר
[מעניין אם את זוכרת אותי..] אוף אני מתגעגעת לפורום לפני שנתיים.. כשהיו פה שני ושלי ורונה וג רז וליהי וערן ומלא אנשים יו :[

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif../images/Emo7.gifגם אני../images/Emo70.gif

ותראו עכשיו את הפורום יש פה הודעות מלפני שבוע שלא עברו עמודים בכלל

למעלה