יום שני!!!

moshe present

New member
שני

בעע קמתי בעשר הלכתי לבצפר פתאום אני רואה את כולם מדברים היה פיגוע... ליד המתנ"ס שלי שאני נמצאת בו כל החיים בערך. זה היה ממש מוזר בחיים לא היה פה פיגוע מה פיגוע עכשיו?! אני לא רגילה לזה .כולם היו בטלפונים עם המשפחה והחברים מהצפון, מרגיעים אותם. אין לי מושג מי ההרוגים בנתיים. מפחיד. כוסאמק חשבתי אני גרה במקום שקט.. עכשיו אני אתחיל לפחד לצאת וכל זה? =/ טפו טפו שלא יהיה יותר...

HeNoOsH

New member
יום משעמם..

למדתי 4 שעות, כל שעה יותר משעממת מהקודמת עכשיו עוזרת לאחותי להכין דגם...חח התגעגעתי לימים של היסודי עוד מעט מתחילה ללמוד למתמטיקה איף..לא עשיתי שומדבר מעניין היום...יום מיותר השביתה יכולה כ"כ לעזור לי מחר!! רק שזה יהיה רציני...

nemo the great

New member
אמרת שאת רוצה לדבר איתי! ../images/Emo19.gif

וגם אני מרגיש שיש לך משו לאמר לי..
תגידי את קצת שחומה
? (למה?) יובל שגיא סהר ופלג מוסרים לך דש
.. מהאימון שלי
.. מסן.

HeNoOsH

New member
אמממ אוקיייי

תראה..או שהם מתבלבלים או שהם סתם אוהבים למסור ד"שים לאנשים חח אתה מתכוון לפלג פימה ? איתו אני פחות או יותר מדברת אבל עם השאר ממש לא... מוזרים...

vered151

New member
../images/Emo178.gifאיזה יוםםם

הייתי בבצפר עד 15:40 וכבר ב- 15:45 הייתי בגן של הילד שאני שומרת עליו...חמוד ב 6 סיימתי את הבייביסיטר, הלכתי ישר למרכז לעשות טלפונים לחניכים, באתי הביתה ראיתי שמיניה ונסענו לערב י' יא'... היה דווקא סבבה...=] וזהו...הרגע נכנסתי הביתה

nemo the great

New member
אללה שני!.. ../images/Emo19.gif

אממ היה דווקא בסדר... 8/10. הלכתי לביצפר.. מדברים על השבו"ש הזה אוףףף לא רוצה..
ככה שאני נשאר בבית מיום שלישי עד מוצ"ש.. (צפו להצפת פורום
) שיעורי גמרא = בסדר יאללה. לא משו מיוחד. חוץ מזה שלמדתי היום דווקא טוב
.. תנך = אכלתי טונה |ד-ג| חחחחח אכלתי ואז ספורט. ספורט = עשיתי ריצת 2000 - 8:18 לא מי יודע מה תותחי אבל סבבה..
ואז למדא = היו לי כמה נסיעות נחמדות לרמלה ולראשון.. בסדר בכיף חח
אמממ דיברתי היום עם נגה
|מסמיק| וסופסוף דיברנו ברצינות והיא אמרה לי שהיא לא רוצה קשר רציני רק ידידים. פסדר. גמני לא רציתי חח אבל לא אמרתי לה
אמרתי לה שבכיף יופי.. עכשיו לא יהיה מתח ביננו כי עד עכשיו לא הבננו אחד את השני וסופסוף שברתי את המתח המעיק הזה ועכשיו גיליתי שההורים בחתונה
איזה כיףףף.. חופשש חחחחח מיום שלישי עד מוצ"ש... חופשש!

למעלה