יום רביעי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo29.gifיום רביעי../images/Emo29.gif

אני כל כך עיייייייייייייייייייייייייייף
על הדרך אני מקווה שאני לא אצטרך להשתתף בכדורעף כי גם לזה אין לי ממש כוח ובמיוחד ככה

How I Disappear

New member
יום משעמם+מצחיק+ מיותר

1-2: אנגלית, היה משעמם ביותר, סתם עשינו אנסין 3-4: ספרות, חפרנסקי לא קטנה המורה הזאת .. 5-6- ספורט, הברזתי עם עוד שני ילדים והלכנו לקניון אבל היה אמור להיות רק שעה אחת ספורט אז חזרנו לשעה השנייה וכניראה שהמשיכו בספורט וביטלו לנו את השעת חינוך [אבל המורה ספורט לא היה] והמחנך שיחק איתנו כדורגל חחח [לא שאני שיחקתי, כן ?] היה מצחיק בת'כלס יום ממש מיותר, אנגלית, ספרות וספורט שלא עושים כלום !

hadarinke

New member
עגבניה , יה יה! ../images/Emo216.gif

שעה ראשונה עד שעה שישית- אדריכלות, נכנסו אלינו 8 כיתות ט' מקרית אונו, כל אחת בתורה כדי לראות את המגמה.. וכל פעם במצגת יש כזה שיר מעצבן! אשכרה כל פעם אני שומעת את השיר, ואז המורה הפלצנית שלי חופרת כמו החים :| התחרפנתי לגמרי! אבל אחר כך סיימתי את התוכנית בניה של משרד עורכי הדין שלי, והייתי התלמידה המצטיינת ושיחררו אותי הביתה, אבל היו לי עוד שעתיים ביולוגיה, אז הברזתי XD עוד מעט אמא רוצה לקנות לי כמה דברים, ולפני זה לצאת עם אופירקי לפארק לשחק

אהה אהה הכיצד את אוכלת מהצדדד

שעתיים היסטוריה- בלבלעלבלהלבעלבללהבלעלבלהלבעללהלבלעה חינוך- בחרנו ציור לצייר על הקירות של הכיתה, מושו ממולאן וראפיקי ממלך האריות @_@ סאות'פארק היה צריך לזכות !!! ביו- בוחן, העתקתי דה. לשון-
ביו- מערכת החיסון שעתיים תנך- היה קש"ן..קליל

PerfectSP

New member
איו שונאת ביולוגיה>< ../images/Emo190.gif

איזה מזל ששנה הבאה אני לא לומדת!!!!! היה מבחן והלך די מעפאן.הציון שלי נראה לי מתחיל מ82 >< היה לי סיוטים מהמבחן כשישנתי הצהרייםXD שאר היום היה לנו סיור.. אין לי מושג מה הלך שמה,אפחד לא יודע..הלכנו לאן שאמרו לנוXD כולם למדו לביולוגיה
~המבחן היה אחרי הסיור הזה~ ויש לה מבחנים ממש קשים,והתבלבלתי בשני דברים שידעתי אופ><

PerfectSP

New member
אקצר זה הכי קצר בערבית!!D: ../images/Emo190.gif

או יותר קצר,אין הבדלD: זה היה אה..משקל א.. עם השם ההואXD אין קשר><

למעלה