לא להפריע בקשה
M mazalj11 New member 23/9/05 #142 אנשיםםםםם כנסו--> הפיצה מוכנה............... מי שרוצה מוזמןן אליי לביתת... איזה תוספותת אתםם רוציםם?!!
אנשיםםםםם כנסו--> הפיצה מוכנה............... מי שרוצה מוזמןן אליי לביתת... איזה תוספותת אתםם רוציםם?!!
M mazalj11 New member 23/9/05 #146 חחחחחחחחחחחחחח מצטערתת חומד... אבל אין נעליים...הנעליים הם רק לקינוחח...סוריי פעם הבאה תבקשש מראששש
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/9/05 #153 חיחיחיחחיחיחיחיחיחי../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif
N natali2007 New member 23/9/05 #148 בעעע זיתים עגבניות זיתים טירס גבינה מלוחה סבבה מזל שלחי לכתובת שלי רחוב *** 8 חולון דירה 15 ושזה יהיה חם!
בעעע זיתים עגבניות זיתים טירס גבינה מלוחה סבבה מזל שלחי לכתובת שלי רחוב *** 8 חולון דירה 15 ושזה יהיה חם!
M mazalj11 New member 23/9/05 #150 סליחהההההההה למה אנרה לך אני עובדתת אצלך..?!גם הכנתיי וגם אני יביא לך.. בואיי קחיי .......חחחחחחחחחחחחחחחחח מצטערתת יש רק פיצהה עם סוליות ועקביים של מגפיים ישנותת
סליחהההההההה למה אנרה לך אני עובדתת אצלך..?!גם הכנתיי וגם אני יביא לך.. בואיי קחיי .......חחחחחחחחחחחחחחחחח מצטערתת יש רק פיצהה עם סוליות ועקביים של מגפיים ישנותת
י יעל 13 New member 23/9/05 #154 אני פהההה אני מצוננת יותר ממקודם...כואב לי כאילו בלעתי פיל והוא נתקע לי בגרון ומתפוצץ לי הראש כאילו דפקו לי שם פטיש אבל..... אבל פה בשביל לרדת על מיכל שהיא נעל
אני פהההה אני מצוננת יותר ממקודם...כואב לי כאילו בלעתי פיל והוא נתקע לי בגרון ומתפוצץ לי הראש כאילו דפקו לי שם פטיש אבל..... אבל פה בשביל לרדת על מיכל שהיא נעל
N natali2007 New member 23/9/05 #155 בואנה שפרי ת'איכות.. חחחחחחחח קרעת אותי שמיכל היא ה נעלים חחחחח אשכרה מחורפנים לה אני לאא מחורפנת היום? ומזל משלוחים חינם לא?
בואנה שפרי ת'איכות.. חחחחחחחח קרעת אותי שמיכל היא ה נעלים חחחחח אשכרה מחורפנים לה אני לאא מחורפנת היום? ומזל משלוחים חינם לא?