חדשה
^__^

../images/Emo29.gifחדשה../images/Emo70.gif ^__^../images/Emo29.gif

אני לא בדיוק חדשה...אני קוראת פה די הרבה זמן... והחלטתי להיצטרף! אני חולת הארי פוטר וקראתי כל ספר חוץ מהשישי 9 פעמים לפחות.. את השישי עוד לא קראתי...
אני מחכה להוצאה בעיברית, כי אני מעדיפה לקרוא בנוחיות...בפעם הראשונה. אני יכולה לקרוא גם באנגלית...אבל קצת קשה לי... את חמשת הספרים הראשונים קראתי באנגלית רק אחרי שקראתי בעברית. הספר האהוב עלי בנתיים...(לא כולל השישי) הוא הרביעי אחר כך(לפי סדר) החמישי,שלישי,שני,ראשון אני מעדיפה את הספרים ה-ר-ב-ה יותר מהסרטים ואני חושבת שהסרטים די מעוותים את הספרים...אבל אני בכל זאת אוהבת אותם^_^ הדמויות האהובות עלי הם הארי,רון והתאומים(
) אני יודעת די הרבה על מה שקורה בספר השישי למרות שלא קראתי אותו...ואני מאוד כועסת על עצמי... (אף פעם אני לא מצליחה להתאפק ולא לקרוא ספוילרים..) זהו
מקווה להשתלב

phetxu

New member
../images/Emo20.gifברוכים הבאים!

גם אני בהתחלה הייתי קוראת מידי פעם ולא כותבת אבל לאחרונה אני מנסה יותר להשתלב.. אני גם עוד לא קראתי את ה6..אין ספק שיותר קל בעברית.. מסכימה איתך בקשר לסרטים.. וגם בקשר לפרד וג'ורג' כמובן..
- אבל לי יש נטייה יותר לצד של דראקו..
ובאמת קשה לא לקרוא ספויילרים מידי פעם.. :)

12111 מיכל

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

קוראים לי מיכל ועוד חודש אני בת 15 השתלבות נעימה

נצל"ש - עזרה אנשים,בבקשה !

עזרו לשבט דרייק לנצח ! שלום, אנו משתתפים בתחרות של הישרדות וי 2. כל אחד משני השבטים קיבל משימה שבה צריך לגייס כמה שיותר אנשים נחמדים וחביבים שיכולים לעזור...כל מה שצריך לעשות: 1.לוודא שאתם רשומים בתפוז מ1999 - דצמבר 2002. (אפשר לדעת ממתי אתם רשומים בכרטיסאישי של כל אחד מכם- פשוט תלחצו על הכינוי שלכם באחד מההודעות) 2.להיכנס לקישור הבא ולשרשר את האייקון של מיצי:
- בלי תוכן, בלי מילים נוספות בכותרת. אני מקווה שתעזרו לנו,זה מאוד חשוב,תודה רבה לכל העוזרים משבט דרייק !

Jifannit

New member
האא, זאת איימי! DDDD:

היי, ילדה, אני מכירה אותך! DDD: גם אני יותר קוראת מאשר כותבת ^^" ברוכית!

J Halliwell

New member
ברוכה תהיי בבואך ../images/Emo24.gif

היי אני ג'ייק, ברוכה הבאה לפורום. נ.ב לפני שקראתי את השישי הרביעי היה האהוב עליי גם. אבל השישי הכי טוב

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

[חשבתי בהתחלה שאת אופיר שצוחקת עלינו אבל אז התסכלתי על הכינוי
]

למעלה