זכרונות זוכרת...........
M moonlight B New member 16/8/02 #15 ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gifמקווה מקווה שהאוסף הזה ימצא חן בעיניכם לקראת השבוע הבא מבטיח אוסף יותר מעניין עם שתי ציורים שצירתי (לא במחשב) תהנו
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gifמקווה מקווה שהאוסף הזה ימצא חן בעיניכם לקראת השבוע הבא מבטיח אוסף יותר מעניין עם שתי ציורים שצירתי (לא במחשב) תהנו
נ ניקול מחיפה New member 16/8/02 #18 המסכה..מעניין יש משהו מסתתר מאחורי התמונה הלכאורית...כוונה להביע משהו?
M moonlight B New member 16/8/02 #5 ../images/Emo29.gifמעניין מוטי איך הסגת את הקובץ שלי כנראה שאתה האקר או משהו כזה העליתי את זה פעמיים ולא הצלחתי והנה מוטי מעלה לי את זה וולאק תודה רבה.
../images/Emo29.gifמעניין מוטי איך הסגת את הקובץ שלי כנראה שאתה האקר או משהו כזה העליתי את זה פעמיים ולא הצלחתי והנה מוטי מעלה לי את זה וולאק תודה רבה.
ה הנסיכה הקטנטנה New member 17/8/02 #20 לא צריך להיות האקר כולה צריך למחוק את הנקודה בסוף הקובץ ולשמור בשם אחר............. מי יצר את זה?
M moonlight B New member 17/8/02 #21 ../images/Emo29.gifהנסיכה הקטנטנה../images/Emo29.gif את שואלת מי יצר את הנקודה סתם לא יודעתי בקשר לציור אני יצרתי לא מצא חן בעיניך (כנראה) או מה לא הגבת?
../images/Emo29.gifהנסיכה הקטנטנה../images/Emo29.gif את שואלת מי יצר את הנקודה סתם לא יודעתי בקשר לציור אני יצרתי לא מצא חן בעיניך (כנראה) או מה לא הגבת?