"המדחום"

i l0ve u

New member
../images/Emo13.gif

הכי אין במוסיקה השבוע (שיר):בייבי בוי <ביונסה ושון פאול
-לעוס מאוס אבל אין ... ואור הירח של אביב גפן...LOOK AT MY חתימה ..
שיר מדהיםם הכי אאוט השבוע במוסיקה (שיר):צ'יקי גירלז חח סתם .. לא יודעת.. סתם הודעה ניסיונית לראות אם התחמה עובדת

i l0ve u

New member
*עוד ניסיון*

חח טל רשמתי בחתימה "יש לי יופי טבעי משו פראייי"<בדיחה אישיתת> חחחח אבל מחקתי כי לא היה מקום ..

LipStiK

New member
אוקי, אני:../images/Emo25.gif

הכי אין במוסיקה: hole in the head של שוגבייבז
הכי אאוט במוסיקה: אינטואשן של ג'ואל
הכי אין בבגדים: ספורטיבי משודרג
הכי אאוט בבגדים: תלבושת אחידה וסקוטיות
הכי אין באביזרים: עגילי פלסטיק גדולים וצבעוניים
הכי אאוט באביזרים: אלפי צמידים וטבעות על כל היד
מגזין האופנה הכי אין: קוסמו השולט!
מגזין האופנה הכי אאוט: לאישה
צבע "שולט": ורוד, שחור ולבן
סלנג השבוע:שאני לא אתן לך כף בטעות... (כף=כאפה) ועל טיפ לא ממש הצלחתי לחשוב...

אוקייי עכשיו איך עושים סיכוםם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

וואי וואי... על זה עוד לא יצא לי לחשוב
יאאלה אנשים להתחיל לעזור

אוקייי יש לי רעיון...

נשנה קצת את המתכונת של התשובות כי אילו שאלות פתוחות וקשה לסכם אותן כל שבוע תוך זמן קצר במיוחד שיש ריבוי תשובות לכל שאלה ושאלה.. אז עלה לי רעיון שאולי נחלק את השאלות בין חברי הפורום.. לדוגמא: אני אדאג לרשום כל שבוע את ... "הכי אין במוסיקה השבוע" וככה פעם בשבוע כל אחד יענה על שאלה אחת שהוא יבחר מראש לענות עליה כל שבוע ואם מישהו רוצה לתקן, להביע דיעה, (וכד'..) על תשובה של מישהו אחר, תהיה אפשרות לתקן את התשובה (בהסכמה של רוב). מקווה שהבנתם
עוד משהו קטן-
חוקי שרשור
תשובות יש לשרשר להודעה הראשית שלי שאני אפתח כל שבוע ביום שני. עוד משהו - אם מישהו רוצה לתקן תשובה של מישהו אחר או להביע דיעה, נא לשרשר להודעה אליה הוא מתייחס בשביל למנוע אי הבנות ובלבולים..
***השבוע הפינה לא תעלה לתפוז מהסיבה שציינתי בתחילת ההודעה.. לא נורא, הפעם זה יהיה כמו... עוד סקר
*** *מחכה לתגובות*

נחלק את זה במתכונת כזאת

שלכל חבר פורום תהיה שאלה קבועה שעליה הוא יצטרך לענות כל שבוע במקום שכולם יענו כל שבוע על כל השאלות. מבינה

למעלה