"המדחום"

../images/Emo29.gif"המדחום"../images/Emo42.gif

סיבוב ראשון של הפרויקט החדש "המדחום"
אני מקווה שכולם קראו את ההודעה שלי בנוגע לפרויקט.. אמממ בשביל להגיע להצלחה עם הפרויקט חייב להיות שיתוף פעולה עם כל חברי הפורום
השבוע זה השבוע הראשון.. אם יהיה בעיות\תקלות.. כל דבר בסגנון, נלמד לפעם הבאה
אז.. יאאלה:
הכי אין במוסיקה השבוע (שיר):
הכי אאוט השבוע במוסיקה (שיר):
הכי אין השבוע בבגדים:
הכי אאוט השבוע בבגדים:
הכי אין השבוע בתחום האביזרים:
הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים:
מגזין האופנה הכי אין:
מגזין האופנה הכי אאוט:
צבע "שולט":
סלנג השבוע:
טיפ השבוע: ***בים רביעי נסכם ביחד את השאלון ע"פ רוב דיעות\קולות***

amc22

New member
../images/Emo42.gifתשובות מהמלכה ../images/Emo8.gif:

הכי אין במוסיקה השבוע (שיר): "אולי עכשיו" החדש של משינה מאתמול
הכי אאוט השבוע במוסיקה (שיר): השיר החרוש של הפיקיות ששכחתי איך קוראים לו.
הכי אין השבוע בבגדים: התלבושת האחידה דההה! סתם, הכי אין זה גופיות הקשירה, עם גל החום שנדחף לארץ.
הכי אאוט השבוע בבגדים: התלבושת האחידה ועכשיו אני רצינית.
הכי אין השבוע בתחום האביזרים: העגילים בצורת הכוכב מהפלסטיק.
הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: שרשראות הסבתא.
מגזין האופנה הכי אין: סליחה על הבורות, אבל איזה מגזיני אופנה יש בארץ? אבל בכל זאת, קוסמו.
מגזין האופנה הכי אאוט: לא אופנה!!! לאשה צבע "שולט": כתום סלנג השבוע: ועכשיו כולם באטרף!!! טיפ השבוע: רוצו לחנויות וקנו את הדיסקים של משינה!! ואתם יכולים להסתפק בלקנות כרטיסים להופעה בחנוכה.

אנהלה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הערה חשובה!, הצעה לייעול.. באופן כללי, כולם פחות או יותר יודעים מה אין או אאוט אב לאני חושבת שזה קשה לענות על כזה שאלון כי לא כולם כל כך מעודכנים ואולי ההיענות תהיה גדולה יותר אם תיתן אפשרויות בכל שאלה פשוט שיהיה יותר 'קל'..

SuGar and SpicE

New member
עדיף שבהתחלה ההיענות תהיה נמוכה...

מאשר לעבור לשיטה של שאלות אמריקאיות....כי אז כמובן יהיה פחות לדעה אישית ופחות יחדשו..... אני מאמינה שעם הזמן שאר האנשים יותר ישתלבו וחוץ מזה, שכל הרעיון של הפרוייקט הוא שאילו שיותר מעודכנים יעדכנו את השאר....וככה נעדכן אחד את השני.... לדעתי זה אחלה, והפרוייקט צריך להישאר במתכונתו הנוכחית. ח"ח על היוזמה

chicolico

New member
../images/Emo45.gif על היוזמה המבורכת...

הכי אין במוסיקה השבוע (שיר): סטיבי וונדר, אנג'י סטון ובלו- signed, sealed, deliverd- שיר חדש חדש ויפה שלדעתי יתפוס חזק... הכי אאוט השבוע במוסיקה (שיר): summer jam 2003... די כבר!!!!! הכי אין השבוע בבגדים: מעילים, מכנסיים, חצאיות ואביזרים מצמר וטוויד בסגנון שנות ה-50 הכי אאוט השבוע בבגדים: מראה פאנק קשוח (עור, שחור, מתכת וכו') הכי אין השבוע בתחום האביזרים: חגורות צבעוניות, גרבי צמר צבעוניות ארוכות הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: צמידי וחגורות ניטים מגזין האופנה הכי אין: GQ, VOGUE מגזין האופנה הכי אאוט: MARY CLAIRE, ELLE צבע "שולט": שחור ואפור סלנג השבוע: אין לי משהו ספציפי.

ש פ י צ ר

New member
עמדה

הכי אין במוסיקה השבוע (שיר): Afro medusa - pasilda /club mix Malibu - zanzibar /jesse garcia remix Satoshi tomiie present ice - scandal in NY הכי אאוט השבוע במוסיקה (שיר): Jr. Jack - E samba הכי אין השבוע בבגדים: צמוד שחור ארוך [יחי החורף] הכי אאוט השבוע בבגדים: חולצות פרחוניות הכי אין השבוע בתחום האביזרים: כובע נהגי מוניות הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: הכובע השני הקטן מגזין האופנה הכי אין: אין כזה דבר. מגזין האופנה הכי אאוט: כולם !!! צבע "שולט": שחור, כחול ושילובים שלהם סלנג השבוע: "אח שלי גיבור, אח שלי שיכור"

SuGar and SpicE

New member
אממממממ....

מה זה כובע נהגי מוניות?......הכובע שאתה לובש בפרטים? והערה כללית: תבארו את ביטוי הסלנג שאתם נותנים - זו כל הפואנטה שנעשה שימוש משכיל בדברים!

כן..(נראה לי)

רק דבר אחד.. אני לא מבין איך אתה יכול לרקוד עם זה
ועם שאר כובעייך

ש פ י צ ר

New member
מה הבעיה

זה אפילו הרבה יותר כיף וגם הפרוז'קטורים לא דופקים לך בעיניים. יש כמה תרגילים שנכנסים לכל מיני מקומות שהכובע קצת בעייתי אבל אתה מכיר אותי שאני לא עושה את זה.

כן... אבל לא יודע..

אני אישית לא הייתי מצליח לרקוד כמו שצריך שאני מרגיש שיש לי משהו על הראש

amc22

New member
אתה יכול לשים תמונה של כובע כזה../images/Emo35.gif

אני לא יודעת איך הוא נראה (סליחה על הבורות
)

MiSs FiZz

New member
סורי שזה באיחור אבל מה עם הסלנג

החרוש של השבוע זה גם חשוב לפי דעתי ואנשיים תענו יותר ככה לא יהיה לנו מה לסכם מחרר על השירים אני לא עונה כי אני קצת סנילית חח לא זוכרת שמות
הכי אין השבוע בבגדים: אממ קשה לי קצת להסביר אבל כאלה חולצות ארוכות שנופלות מכתף אחת ומתחת לובשים גופייה.. מראה זרוק כזה
הכי אאוט השבוע בבגדים: בגדים צבעוניים עם מלא צבעים ובגדים פרחוניים
הכי אין השבוע בתחום האביזרים: העיגולים הגדולים מפלסטיק שבאים בהרבהה צבעים וסוגים
הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: לענוד עגיל אחד או שני עגילים שונים
מגזין האופנה הכי אין : אין
מגזין האופנה הכי אאוט: הכל...
צבע שולט : שחור וגונים של כחול
סלנג השבוע: אני לא יודעת חח אני בפיגור בכל הנוגע לסלנג חח

תשובה שלי../images/Emo9.gif

הכי אין השבוע במוזיקה (שיר): אני חושב שהקאבר בעברית לשיר סופרסטאר בביצוע של רוני דורני. אני חושב שזה שיר שממש ישלוט לפחות בתקופה הקרובה..
הכי אאוט השבוע במוזיקה (שיר): כמו ששפיצר אמר, השיר E SAMBA.
הכי אין השבוע בבגדים: כמו ש"MiSs FiZz" אמרה (וזו גם דעתי), החולצות האילו שנופלות מכתף אחת ומתחת לובשים גופייה (לא תמיד), כמו שג'ניפר לופז לובשת בקליפ "i'm glad" ..
הכי אאוט השבוע בבגדים: כמו שכבר אמרו - כל הבגדים הפרחוניים למיניהם..
הכי אין השבוע בתחום האביזרים: כפפות כאלו שבנות שמות על היד (לבד)
הכי אאוט השבוע בתחום האביזרים: דיסקיות (לא רק השבוע
)
מגזין אופנה אהוב: בלייזר
מגזין אופנה מאוס: לא יודע
צבע שולט: גוונים כהים.. שחור לרוב..
סלנג השבוע: 'איזה ליגה'..(
)
שיניתי בקטגורייה של המגזינים את השאלה: מגזין אופנה אהוב במקום מגזין אופנה אין ומגזין אופנה מאוס מקום מגזין אופנה אאוט
מה אתם אומרים

MiSs FiZz

New member
כןן זה יותר טוב...

ואי אתה צודק בקשר לכפפה זה באמת איןן!!! הכפפה הזאת שזה לא ממש כפפה שכל העצבעות נכנסות בחור אחד והבוהן בחור נפרד ומה עם ההצעה שלי?! של הסלנג המאוס?! ואני רוצה לשנות משו במה שכתבתי סלנג השבוע: איזה שכונה!

אדוושי

New member
בקשר לסלנג השבוע...

אממ למשל במקום "מה נסגר?!" אומרים מה נהיה?! או במקום "טוב שלא..." אומרים הכי טוב... מביניםם!?

לא מעניין מה סלנג השבוע..

אצלנו.. כי אנחנו אילתים..
אני יכולה לתת לכם משלי.. חחח ויש הרבה..
במקום שקט אומרים זיפ, חחח הזיפ שלי קליט ומציק לכולם...
פרחה.. אני בטוחה שכולכם מכירים..
פקצה= פרחה קטנה וצעקנית.. חחחחח זה לא סלנג.. אבל משו שאותי אישית נורא הצחיק.. שמישו מספר בדיחה נגיד.. או משו שיא הלא מצחיק.. ( במקרה שאתם יושבים כן..?) תרימו רגליים, בדיחה רצה חחחח ואז אתם יעני מרימים רגליים קצת.. חחחח משו טוב... אז בוקר אור לכולכם.. יומטובבב..

האא מכיר...../images/Emo13.gif

אומרים את זה ככה: "תרימו ת'רגליים הבדיחות רצות כאן.." או משהו כזה
לא משנה הכל אותו הדבר
או שיש גם את ה-"תאספו אותי אני נקרע" (מבדיחה
)

למעלה