הידד!

• פותח הנושא toi
  • פורסם בתאריך

toi

New member
../images/Emo29.gif הידד!

הייתי בדבלין לרגל סיינט פטריק'ס, כי הרי אין חג גדול יותר לשתיינים. נכנסתי לחנות ספרים [כי אני לא יכול שלא להיכנס לחנויות ספרים. בכל מקום. זו מחלה] ומה אני רואה, באגף הפראצ'טים העצום-עד-דמעות שלהם? The Last Hero! ב20 יורו עלובים! ועכשיו אני בעליו הגאה של הספר שאני מת לקנות כבר שנה ומשהו. הבאים בתור- מונסטרס רג'ימנט וקארפה ג'אגיולום.

toi

New member
../images/Emo29.gif אני פה הרבה.

פשוט לא היה לי מה לכתוב.

השוקי

New member
הללויה! תפילותיי התגשמו!!

אתמול הייתי במקרה בקניון בת ים, ונכנסתי במקרה ל'צומת ספרים' שם (ויש שמה יחסית מלא ספרים טרי פראצ'ט באנגלית!!יישר כוח לחנות!!) ותנחשו מה ראיתי! 'the truth'!!! איזה פסח מאושר זה הולך להיות!!!!!!!!

morashty

New member
צירוף מקרים מוזר

אני גם קניתי את אותו ספר השבוע (יום שני בדרך חזרה למילואים) גם כן בחנות של צומת ספרים, אבל אצלי זה היה בחוף הכרמל בכלל.

TheBursar

New member
קודם כל

1. רוע! פשוט רוע! גם אני רוצה להיות בדבלין בסנט פטריק דיי... 2. אני מזדהה. לא יכול לא לעבור ליד חנות ספרים בלי להכנס לבדוק מה יש להם להציע. את הlast hero דווקא קניתי באילת במשהו כמו 80 שקל... אבל אולי בגלל הנחת חברים...

ויימס

New member
לא מפליא.

אתה והקשרים המפוקפקים שלך עם חנויות הספרים בעולם התחתון.

toi

New member
../images/Emo29.gif יש חנויות ספרים בעולם התחתון?

והנה עדכון- רכשתי היום במיטב כספי [טוב, נו, מיטב התלושים לחג מהעבודה] את בוהק הירח [השלישי בטרילוגיית האוטורי! הוריי!] ואת [תופים, איף יו פליז] קארפה ג'אגיולום!

מ א ג ר ט

New member
יפה לך

אני עוד מנסה להתגבר על הספרים שקניתי בשלוש שנים האחרונות. דיי! בעולמות הזה אני לא קונה כלום. נשבעת. אין לי ברירה. יש דוכן יד שניה... בואו בהמוניכם וספרו לנו על חווית הקניה המרגשת! ו.. מתי מפגש פורום? הרשו לי להציע את רביעי בבוקר.בבקשה בבקשה...

Athaclena

New member
אוי, הדוכן יד שניה

מכרתי שם כמה ספרים באייקון (או שלא? אין לי שמץ) וזהו. כשרציתי לבדוק מה קורה היה סגור ואז הייתי צריכה ללכת. השיטה בעייתית לאנשים שלא נמצאים כל הזמן...

toi

New member
|יר| מפגש? רביעי? בעולמות? אני בעד.

כולם לבוא עם חולצות I AM A ROCKET WIZZARD.

ארג

אני כנראה לא מגיע! ואין לי זמן לקרוא! וחוצמזה חסר לי לספר להמשיך! אני צריך את witches abroad! ארג!

ויימס

New member
גם לי יש עוד המון ספרים לקרוא,

אסור לקנות... אסור לקנות... אסור לקנות... טוב אולי רק קצת. היי, אני אדם רכושני.

Athaclena

New member
הגיבור האחרון ../images/Emo99.gif משגע, מהמם

הציורים כל כך יפים!

למעלה