אני חדש היי אני חדש פה אני מקווה שיהיה כיף
A AnGeL Of DeA†H New member 18/7/03 #2 קודם כל- ברוך הבא דבר שני צר לי לאכזב אותך אבל יש פה אלעד יותר שווה ממך
S Shakira paradise New member 19/7/03 #4 ../images/Emo24.gif ברוך הבאאא ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif או הנה עוד אלרן מקווה שתהנהה
H HoNeY14 New member 19/7/03 #5 זה אלעד אלה../images/Emo3.gif../images/Emo94.gif ברוך הבא!!! ואלה! אני במחשב של אבא שלי כי שלי התפגר קצת נדבר אח"כ על מה שדיברנו מקודם
זה אלעד אלה../images/Emo3.gif../images/Emo94.gif ברוך הבא!!! ואלה! אני במחשב של אבא שלי כי שלי התפגר קצת נדבר אח"כ על מה שדיברנו מקודם
S Shakira paradise New member 19/7/03 #6 ../images/Emo6.gif אופססס חחח ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif מצטערתת אלעד בלעע נתקעתי היום עם השם אלרן
../images/Emo6.gif אופססס חחח ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif מצטערתת אלעד בלעע נתקעתי היום עם השם אלרן
K kiticat New member 19/7/03 #7 ברוך בואך! כפי שלא היה ניתן להבחין בחודש האחרון אני המנהלת כאן... והנני שבה לניהול.... אז לא חושבת שתהיה בעיה, כיוון שהאנשים כאן ממש מתוקים!
ברוך בואך! כפי שלא היה ניתן להבחין בחודש האחרון אני המנהלת כאן... והנני שבה לניהול.... אז לא חושבת שתהיה בעיה, כיוון שהאנשים כאן ממש מתוקים!