../images/Emo28.gif

שם: גיל: מקום מגורים: צבע אהוב: שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה: סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: ירק אהוב: עונה אהובה: הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאני לובש הכי הרבה: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה: משקה אהוב: אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: המקצוע הכי משעמם: המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: ספרת מזל: משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עישנת פעם סמים: עישנת פעם סיגריות: הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה הרגש האנושי החזק ביותר?:
 
יו איך בא לי.

שם: ענבר. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: מרכז. צבע אהוב: בורדו. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: החיים- מוקי. [סתם מה שעלה לי בראש כרגע]. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חתול רחוב- ליאור נרקיס. יש לי אלרגיה לזה. חיה אהובה: אריה. סגנון מוזיקלי: כמעט הכל. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה וטיפה פסנתר. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": חופשייה ומגשימה. ריח אהוב: אני חושבת שאנשים עם בושם טוב או ריח של שמפו טוב מהשיער. הזכרון הראשון מהילדות: אני וסבא שלי בגינה, וסבא שלי מנדנד אותי. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: קשה לי לענות על זה עכשיו. פרי אהוב: עגבניה?
ירק אהוב: גמבה. עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצת טריקו של בוב מארלי.
הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: דג. תוכניות להיום: לנסות לקרוא את המיקוד בהיסטוריה א'. ספר טוב שקראתי לאחרונה: הרבה זמן לא סיימתי ספר. סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא זוכרת. משקה אהוב: מים. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת. מתי יש לי יומולדת: 8.2 [1990]. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: תחושה וידיעה. לא צריך יותר מזה. ההופעה הכי טובה שהיית בה: מוקי בצוותא. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: פלאסיבו. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה. המקצוע הכי משעמם: תקשורת עיוני, כנראה. המקצוע הכי מעניין: ממ. קשה לעניין אותי במסגרות כאלו. תלוי במורה ובאיך שעובר השיעור, האמת. האם עברת אי פעם על החוק: אני מתארת לעצמי שכן. ספרת מזל: לא זוכרת. משחק ילדים אהוב: עכשיו אין משהו. פעם טאקי, פינוקיו שמי.
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ממ המורה לספורט. זכרון טוב מבית הספר היסודי: לא עולה לי כרגע משהו ספציפי. מורה בכיתה א: שוש. טראומה. מורה בחטיבה: התחלפו לי. אבל חיבבתי את ורד. מחנכת מחורבנת אבל בנאדם נפלא. מורה בתיכון: אהוב? אביהוד. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הממ מבחינת מזג אוויר קיץ, מבחינות אחרות אין כזאת. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: לא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: רצון.
 

מתנות

New member
../images/Emo13.gif

שם: טל. גיל: 15 מקום מגורים: איפשהו בצפון. צבע אהוב: סגול. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: כרגע, יזהר אשדות - דמעות של זעם ומילים שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: זוהר ארגוב - אלינור חיה אהובה: אין כזו. סגנון מוזיקלי: המון. מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנת. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": גדולה וזהו. ריח אהוב: וניל. הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ערבוב של כחול כהה, אדום וטיפות של סגול. פרי אהוב: לא אוהבת. ירק אהוב: לא אוהבת. עונה אהובה: חורף וסתיו. הבגד שהכי כיף ללבוש: בגדים זה לא הכיף שלי. הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: צימוקים. תוכניות להיום: לישון. ספר טוב שקראתי לאחרונה: דוד גרוסמן - מישהו לרוץ איתו סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא עולה לי כזה. משקה אהוב: מים, תודה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: קאמל. מתי יש לי יומולדת: אפריל. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אותה. ההופעה הכי טובה שהיית בה: קשה לבחור. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: ממ המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה. המקצוע הכי משעמם: תנ"ך. המקצוע הכי מעניין: פסיכולוגיה. האם עברת אי פעם על החוק: אכן. ספרת מזל: אין. משחק ילדים אהוב: מחבואים? זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כולם. זכרון טוב מבית הספר היסודי: אין כזה. מורה בכיתה א: ססי. מורה בחטיבה: מלי. (?) מורה בתיכון: אממ.. לא אגיע לזה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: יוני-יולי-אוגוסט-ספטמבר. עישנת פעם סמים: קרה. עישנת פעם סיגריות: גם זה קרה. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: פפפ. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה.
 
יאי.

שם: אורעד גיל: 16 וחצי מקום מגורים: חיפה צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: 'צוכה בוחקת' של עברי לידר. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל דבר של סאבלימינל ושות'. חיה אהובה: כלב וקוף. סגנון מוזיקלי: ישראלי ואיכותי מנגן על (אם בכלל..): העצבים
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאושרת. למרות שיש לי קריירה נורא מפורטת שאני חייבת להגשים.
ריח אהוב: של אוכל שאני אוהבת, בושם של גברים. הזכרון הראשון מהילדות: חג שבועות בגן. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: צבע? פרי אהוב: המ, בננה? ירק אהוב: עגבנייה, חסה. עונה אהובה: אביב וסתיו הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול וכאלה משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: קבנוס+מילקי. תוכניות להיום: המ, אבא חוזר מחו"ל
ספר טוב שקראתי לאחרונה: "בחירתה של חירות", נגה מרון. סרט טוב שראיתי לאחרונה: "ומאז נעלמו עקבותיה" משקה אהוב: קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: חס וחלילה מתי יש לי יומולדת: 24/12 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: זר בלונים עצום.
ההופעה הכי טובה שהיית בה: עברי לידר, "זה לא אותו דבר", 21/4/05. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא להקה, אבל את אוהד חיטמן. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה ולשון המקצוע הכי משעמם: יהדות המקצוע הכי מעניין: הסטוריה האם עברת אי פעם על החוק: לא משהו רציני ספרת מזל: 3 משחק ילדים אהוב: תופסת, מחבואים זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: שברון הלב הראשון שלי
. והעץ הדוחה שהיה לנו בחצר!! זכרון טוב מבית הספר היסודי: החבר הראשון בכיתה ה'
, הנדנדה, פורים בכיתה ה'.. מורה בכיתה א: דורית הכלבה
מורה בחטיבה: עמית-קרן-ברכה מורה בתיכון: רווית-אורלי המלכה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: כולי קטנה. אבל מודיעין!!111 אני רוצה מודיעין! מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הימים הנוראים?
עישנת פעם סמים: חס וחלילה עישנת פעם סיגריות: חס וחלילה הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: חום.
 

yaareit

New member
אף פעם לא עשיתי אחד כזה:) תתחשבו?

שם:יערית גיל:17 וחצי מקום מגורים:ר"ג צבע אהוב:ההתלבטות קשה:) שיר שאתה מזדהה איתו נורא:וואו, יש המון אבל במיוחד מזדהה עם השירים של רונה . שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:את השיר המצעבן הזה של מה קשור. אסון פשוט. חיה אהובה:עטלף,כלב (כן אני יודעת אמרו חיה ולא חיותP: ) סגנון מוזיקלי:רוק , ג'אז קלאסי מנגן על (אם בכלל..):גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":שלמה יותר . מה זה לא חייב להתייחס למקצוע. ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות:שבירת יד בגן צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:נראה לי סגול פרי אהוב:פסיפלורה, קרמבולה ופטל אדום! ירק אהוב:גזר עונה אהובה:חורף הבגד שהכי כיף ללבוש:עוד לא מצאתי אחד כזה הצבע שאני לובש הכי הרבה:אני צבעונית אבל אולי שחור? משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:יותר שתיתי . מיץ גזר. פיכס! תוכניות להיום:כרגע חזרתי מת"א , נחשב? ספר טוב שקראתי לאחרונה:נעמת לי מאוד. אחלה סופרת! סרט טוב שראיתי לאחרונה:רקוויאם לחלום משקה אהוב:מים וקפה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:כן. winston מתי יש לי יומולדת:27.9 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:חיבוק אמיתי אמיתי
ההופעה הכי טובה שהיית בה:וואו היו המון כאלה להקה טובה ששמעת בזכות חבר:דפנה והעוגיות המקצוע הכי מעצבן:תכתובת עסקית המקצוע הכי משעמם:כלכלה המקצוע הכי מעניין:היסטוריה , ספרות וקולנוע האם עברת אי פעם על החוק:אני מניחה שכן P: ספרת מזל:6 משחק ילדים אהוב:היה משחק כזה עם סבתא אבל אני לא זוכרת את השם שלו זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:הממ יותר מידי זכרון טוב מבית הספר היסודי:נסיתי לחשוב ולא הלך מורה בכיתה א:רינה מורה בחטיבה: מורה בתיכון:שרה , רונן אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:עדיין לא מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:בקיץ!!! זה אסון. עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:אולי מה הרגש האנושי החזק ביותר?:להרגיש P:
 
../images/Emo11.gif

שם: דנה. גיל: 20. מקום מגורים: חיפה. צבע אהוב: ורוד ושחור. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: Three Doors Down - Here Without You. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אין משו ספציפי. חיה אהובה:
. סגנון מוזיקלי: רוק. מנגן על (אם בכלל..): כלום :) "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מלך
ריח אהוב: הבושם שלי. הזכרון הראשון מהילדות: בובה של קוף שסבתא שלי הכינה לי! צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:
פרי אהוב: אננס. ירק אהוב: מלפפון. עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: פיג'מה. הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור
. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אבוקדו. תוכניות להיום: ישנן בנות. ספר טוב שקראתי לאחרונה:
. סרט טוב שראיתי לאחרונה: רעש לבן. משקה אהוב: דיאט ספרייט. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת. מתי יש לי יומולדת: באפריל. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אוטו. ההופעה הכי טובה שהיית בה: הופעה של פינק בחו"ל וניצנים 2004. [אביב גפן ועברי לידר]. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בית הבובות. המקצוע הכי מעצבן: הכל. המקצוע הכי משעמם: הכל. המקצוע הכי מעניין: אין. האם עברת אי פעם על החוק:
. ספרת מזל:
. משחק ילדים אהוב: מחבואים
. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כולו. זכרון טוב מבית הספר היסודי: המסיבת סיום. מורה בכיתה א: עליזה. מורה בחטיבה: ורד. מורה בתיכון: חנה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:
. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הקיץ. עישנת פעם סמים:
. עישנת פעם סיגריות:
. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: אמממ... לא נראה לי. מה הרגש האנושי החזק ביותר?:
.
 

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gifאני אני אני!

שם:אדוה גיל:16.5 מקום מגורים:משוב ליד אשקלון... צבע אהוב:שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא:בוכה לך-דנה ברגר שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:כל שיר שקשור לשרית חדד באיזשהו אופן. חיה אהובה:כלב ים:) סגנון מוזיקלי:רוק ישראי מנגן על (אם בכלל..): לא... "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":ברווז גומי:) ריח אהוב:אממ כזה של אחרי מקלחת הזכרון הראשון מהילדות:אמממ לא יודעת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:סגול:) פרי אהוב:אפרסק ירק אהוב:עגבנייה עונה אהובה:חורף הבגד שהכי כיף ללבוש:אממ הכל:) הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:חמאה בעעעעע תוכניות להיום:אין\= ספר טוב שקראתי לאחרונה:"נעמת לי מאוד" סרט טוב שראיתי לאחרונה:אממ לא זוכרת משקה אהוב:שוקו:) אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מעשנת מתי יש לי יומולדת:20.10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:חיבוק! ההופעה הכי טובה שהיית בה:אמממ אני חושבת שהופעה של דנה ברגר שהייתה בכיתה ט' בערך.. היה ממש טוב! להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אמממ לא יודעת המקצוע הכי מעצבן:לשון המקצוע הכי משעמם:לשון!!! המקצוע הכי מעניין:ספרות:) האם עברת אי פעם על החוק:אממ כע ספרת מזל:6 משחק ילדים אהוב:אאמממ מחניים! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אמממ לא קשרתי את השרוכים ונפלתי וקיבלתי מכה): זכרון טוב מבית הספר היסודי:[= הכל,כמעט! מורה בכיתה א" מירי מורה בחטיבה:שוש מורה בתיכון:חנה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא מתגייסת! מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:הסוף.. עם כל הבגריות עישנת פעם סמים:לא:) עישנת פעם סיגריות:כע הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כע מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אהבה!
 

orkerist

New member
האמ.

שם: יונתן. גיל: אלמוסט 16. מקום מגורים: הוד"ש צבע אהוב: אדום,שחור,ירוק שיר שאתה מזדהה איתו נורא:האממ זה תקופתי... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:יש הרבה. זה בעיקר שרית חדד. חיה אהובה: הכלב שלי:p וגם כלב בכלליות. סגנון מוזיקלי:הייתי אומר שבעיקר רוק... או לפחות סוג של מתיימר לנגן על (אם בכלל..):חשמלית. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":הרבה דבריםP: ריח אהוב: של אנשים אהובים. הזכרון הראשון מהילדות:לא זוכר:X צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:כחול פרי אהוב:האמ.. ענבים נראה לי. ירק אהוב:שרי. עונה אהובה:הכל בעתו. הבגד שהכי כיף ללבוש:בגד ים. אם לא, אז מעיל בחורף. הצבע שאני לובש הכי הרבה:אדום נראה לי משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:מיץ תפוחים עם קצפתP: תוכניות להיום:לישון. ספר טוב שקראתי לאחרונה:האמ "עור" של רואלד דאל היה נחמד סרט טוב שראיתי לאחרונה:וואו... מזמן לא ראיתי. לפחות לא אחד טוב. משקה אהוב:מים, פאנטה שוקטה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת:עוד חודש וארבעה ימיםP: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: גיטרה חדשה
ההופעה הכי טובה שהיית בה: מבחינת שואו.. קספר. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: מוניקה סקסP: המקצוע הכי מעצבן: ספרות המקצוע הכי משעמם: מחשבת ישראל המקצוע הכי מעניין: מוזיקה האם עברת אי פעם על החוק: חציתי באדום... ספרת מזל: ? משחק ילדים אהוב: לך על בטוח
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: היו לי שלושה, את הראשון אנלא זוכר ואת שני האחרים שנאתי. אז יש מספיק. זכרון טוב מבית הספר היסודי: המממ... מורה בכיתה א: המחנכת מורה בחטיבה: המחנך מורה בתיכון: המורה(ים) למוזיקה. שני כלים. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: בגרויות. עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: פחד זה רגש?
 

ססילייה

New member
מיאו ../images/Emo11.gif

שם: ליל. גיל: 18 מקום מגורים: חיפה->קריית ביאליק. צבע אהוב: סגול. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: 'הרגע' של שילה
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: הפתיח של השיר שלנו
חיה אהובה: חתול. סגנון מוזיקלי: פאנק ושיט. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה.
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": לא רוצה לגדול.רוצה פיטר פן.
ריח אהוב: לימון! הזכרון הראשון מהילדות: נפילה מסוס |: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: סגול. פרי אהוב:תפוח. ירק אהוב:>< עונה אהובה: סתיו
הבגד שהכי כיף ללבוש: מכנסיי ציפי!!
הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תמרים
תוכניות להיום: כלום
ספר טוב שקראתי לאחרונה: הנסיך הקטן
סרט טוב שראיתי לאחרונה: יורו טריפ
משקה אהוב: קגלביץ' לימון
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: נובלס
מתי יש לי יומולדת: 14.4 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: דירה בתל אביב.
ההופעה הכי טובה שהיית בה: מטרופולין ברוקעצ. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: Nightwish המקצוע הכי מעצבן: אזרחות
המקצוע הכי משעמם: אזרחות
המקצוע הכי מעניין: ספרות
האם עברת אי פעם על החוק: לא \: ספרת מזל: 9 משחק ילדים אהוב: מחבואים
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: מכות >< זכרון טוב מבית הספר היסודי: פורים
מורה בכיתה א:
מורה בחטיבה:
מורה בתיכון:
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לאדעת. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: האמצע. עישנת פעם סמים: :X עישנת פעם סיגריות: כן.ועדיין מעשנת. :) הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: תמיד. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אין.
 
:)

שם: יודית. גיל: 16. מקום מגורים: אשדוד. צבע אהוב: סגול
. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שילה פרבר- יום אחד גם את תמותי. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: סאבלימינל- טורו משהו. חיה אהובה: ציפור
. סגנון מוזיקלי: רוק נשי
. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה חשמלית, וקלידים. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": משהו בתחום הכתיבה/קולנוע/משחק/מוזיקה. אני אדם החלטי, שמים לב? :) ריח אהוב: של קטורת. הזכרון הראשון מהילדות: חנוכה בגיל 4. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אפור. פרי אהוב: אפרסק. ירק אהוב: מלפפון. עונה אהובה: חורף!!
הבגד שהכי כיף ללבוש: גופיה. הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול כהה. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: קיווי. תוכניות להיום: היום? אממ, לעבור את הבגרות בהסטוריה? ספר טוב שקראתי לאחרונה: צופן דה וינצ'י. סרט טוב שראיתי לאחרונה: קלרה הקדושה, נזכרתי שמזמן לא ראיתי אז ראיתי במחשב בבוקר
. משקה אהוב: נסטי אפרסק. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: למה שיספיק לי הכסף. מתי יש לי יומולדת: 12/2 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: כרטיס טיסה של כיוון אחד לאנגליה. ההופעה הכי טובה שהיית בה: משינה בזאפה. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אממ אני מניחה שהפיקסיז. המקצוע הכי מעצבן: יהדות. (סיימתי! סיימתי לכל החיים!
) המקצוע הכי משעמם: הסטוריה.
המקצוע הכי מעניין: מדעי החברה.
האם עברת אי פעם על החוק: כן. ספרת מזל: אין לי. משחק ילדים אהוב: מחבואים!
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: איכ, חרם בכיתה ג'. זכרון טוב מבית הספר היסודי: מסיבת סיום בכיתה ו'. מורה בכיתה א: ג'נט. מורה בחטיבה: אילנית. מורה בתיכון: אסנת. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני אהיה בנח"ל
. מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: קיץ. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?:חרטה.
 

Limy

New member
בוהו.../images/Emo122.gif

גיל: 16. מקום מגורים: ב"ש. צבע אהוב: בורדו. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש יותר מידי. אי אפשר לבחור. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: ממ, לא עולה לי משהו. חיה אהובה: אפרוח. אבל זה בטח ישתנה. סגנון מוזיקלי: ממ, כמעט הכל חוץ ממזרחית/דכאון/ראפ. מנגן על (אם בכלל..): שומדבר. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": כשאיהיה גדולה, אדע. ריח אהוב: השמן גוף שלי. יש לזה תיאור ארוך, אין לי כוח.
הזכרון הראשון מהילדות: - צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ממ. פרי אהוב: אפרסק. ירק אהוב: לא אהוב, אבל מסתדרת איתו, מלפפון. עונה אהובה: חורף. ללא ספק. הבגד שהכי כיף ללבוש: החולצה שלה. הצבע שאני לובש הכי הרבה: ממ שחור? משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: עגבניה.
תוכניות להיום: להכריח את עצמי לקרוא שוב בהיסטוריה. ספר טוב שקראתי לאחרונה: משוחררות לעוף -גלילה רון פדר עמית. (אז מה שלא סיימתי אותו.) סרט טוב שראיתי לאחרונה: closer, אפילו שזה היה די מזמן. משקה אהוב: לימונענע ואייס קפה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת. מתי יש לי יומולדת: 5.6 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ממ, לא יודעת. ההופעה הכי טובה שהיית בה: 3.6, שילה פרבר.
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא שזכור לי. המקצוע הכי מעצבן: אזרחות ותנ"ך. המקצוע הכי משעמם: רוב המקצועות משעממים. המקצוע הכי מעניין: ביולוגיה ומדעי החברה. נמ. האם עברת אי פעם על החוק: ממ סביר. ספרת מזל: אין. נראה לי. משחק ילדים אהוב: קלאס. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ממ, שהעיפו אותי כל הזמן מהנדסה?
זכרון טוב מבית הספר היסודי: נשיקה ראשונה. מורה בכיתה א: לא זוכרת. מורה בחטיבה: לילי. מורה בתיכון: שרה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: קיץ. איכס.
עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: לא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אין רגש שמתעלה על רגש אחר, לדעתי.
 

yalda bli halom

New member
שלום,

אני חדשה. קוראת פה די הרבה זמן,מפחדת לכתוב. [מרגישה קצת לא בנוח,תסלחו לי.] אז... שם: גלי. גיל: כמעט 18. מקום מגורים:איפשהו במרכז. צבע אהוב:בינתיים אין לי צבעים. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: לילה-שילה פרבר. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: סמי חופשי-היהודים. חיה אהובה: כלב. סגנון מוזיקלי: רוק קלאסי,רוק ישראלי+לועזי. מנגן על (אם בכלל..): נקודות תורפה. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מתה. ריח אהוב: טפטוף של טל. הזכרון הראשון מהילדות: אין. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:סגול. פרי אהוב:אין. ירק אהוב: גזר. עונה אהובה: סתיו. הבגד שהכי כיף ללבוש: זה לא כיף להתלבש,עדיף להסתתר מתחת לשמיכה פוך שמנה. הצבע שאני לובש הכי הרבה: תלוי בתקופה.בינתיים אני צבעונית כלפיי חוץ. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: ת'לב. תוכניות להיום: מסיבת-סיום של התיכון המקביל לשלנו. ספר טוב שקראתי לאחרונה: התחלתי את "אבדות",לא מרוכזת. סרט טוב שראיתי לאחרונה: "מועדון קרב"-גאונות. משקה אהוב: קפה בשבילי,תודה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: בהרגל-ווינסטון לייט,החשק-מרלבורו אדום. מתי יש לי יומולדת: 27 לאוגוסט. מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אותה. ההופעה הכי טובה שהיית בה: בתאטרון איתה,למרות הכל. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: Alice in chains התחיל בגלל יעל. המקצוע הכי מעצבן:אני לא לומדת. המקצוע הכי משעמם:כנ"ל. המקצוע הכי מעניין: כנ"ל. האם עברת אי פעם על החוק: כן. ספרת מזל:4. משחק ילדים אהוב:מונופול. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:יש יותר מדי. זכרון טוב מבית הספר היסודי: עדי. מורה בכיתה א:נעמי. מורה בחטיבה: שלום. מורה בתיכון:חמדה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:עדיין לא. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:הקיץ שמתחיל לפני ניצנים. עישנת פעם סמים:יותר מדי. עישנת פעם סיגריות:עדיין. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:ברגע זה ממש. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: להיות בהמה.לשקר ולשכוח,לזיין ולברוח. תודה לכם.
 
למעלה