עונה.

שם: שי גיל: 17 מקום מגורים: איזור הצפון צבע אהוב: אנערף, סגול? שיר שאתה מזדהה איתו נורא: נעליים - בריכה, שילה פרבר - אלף רסיסים. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל שיר של בית הבובות. די נמאסו. חיה אהובה: כלב? סגנון מוזיקלי: פתוחה להצעות, אבל בעיקרון רוק ישראלי. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה, תופים, וקלידים. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": לא חושבת על זה עכשיו. ריח אהוב: וניל, ושלה. הזכרון הראשון מהילדות: ישבתי עם גיטרה חצי שבורה ופרטתי על המיתרים ושרתי את "עד העונג הבא" בעל פה. הייתי בת 4 פחות או יותר. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול כהה, וקצת סגול.. אם ממש נתעמק. פרי אהוב: תותים ירק אהוב: עגבניה עונה אהובה: אביב/קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: בוקסר או מכנס דייגים הצבע שאני לובש הכי הרבה: לובשת הרבה, אבל הרוב יוצא שחור משום מה. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חומוס, טחינה, בצל, חצילים, גפילטעפיש, חזרת (כל הג'יפה בפסח) ועוד המון אחרים. תוכניות להיום: סמינר גרעין. ספר טוב שקראתי לאחרונה: לא קראתי ספר שנים. סרט טוב שראיתי לאחרונה: מבצע סבתא. אני ואח שלי החלטנו ללכת על נוסטלגיה גאונית. משקה אהוב: קולה/בירה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מלבורו אדום וקאמל. מתי יש לי יומולדת: 21/6 - ממש עוד 5 ימים. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: פסנתר/רישיון. ההופעה הכי טובה שהיית בה: עברי לידר - ניצנים 2005. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא להקה, זמרת.. רונה קינן. המקצוע הכי מעצבן: הסטוריה המקצוע הכי משעמם: תנ"ך המקצוע הכי מעניין: ספרות האם עברת אי פעם על החוק: נו, מי לא? ספרת מזל: 3 או 4.. לא סגורה על זה. משחק ילדים אהוב: נו עם הכדור שמפציצים בך ואם לא תופסים נפסלים.. ברח לי השם. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המחנכת המפלצת שנקעתי לה את האצבע בכיתה ו'. זכרון טוב מבית הספר היסודי: שהוא נגמר. מורה בכיתה א: רונית מורה בחטיבה: שרון(?) מורה בתיכון: אריה (מחנך מעיק נו) אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עדין לא.. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: שיא החורף, שיא הקור. עישנת פעם סמים: אהא.. עישנת פעם סיגריות: עדין מעשנת הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לעיתים רחוקות קורה מצב כזה. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: זה עלול להשמע קיטשי, אבל אהבה. ואפילו שינאה.

S h A b i T

New member
מראה סוג של נוכחות..

שם: אלמוג. גיל: 17. מקום מגורים: ראש העין. צבע אהוב: שחור? שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: ההוא של מה קשור. חיה אהובה: דגים! סגנון מוזיקלי: הכל מהכל. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה פסנתר ותוף מרים:) "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": לא ברור. ריח אהוב: דיאט קולה. הזכרון הראשון מהילדות: כל פעם עולה לי משו אחר.. אבל הכי משמעותי זה שכמעט נפלתי מבניין של 9 קומות. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד ? פרי אהוב: אפרסק, אבל בלי השערות! ירק אהוב: לא ממש אוהבת ירקות.. עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: פיג'מה :) הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור, שחור מרזה! משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חזרת. תוכניות להיום: לנסוע לעיר הקודש אני מניחה. הנה אני באא. ספר טוב שקראתי לאחרונה: צופן דה וינצ'י. סרט טוב שראיתי לאחרונה: מוצאים את נמו :) משקה אהוב: דיאט קולה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: ווינסטון אדום . מתי יש לי יומולדת: 6.4 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: יחי היצירתיות. ההופעה הכי טובה שהיית בה: עברי לידר ואביב גפן ניצנים 2004. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: ממ.. מוניקה סקס? לפני שניים. המקצוע הכי מעצבן: סוציולוגיה. המקצוע הכי משעמם: סוציולוגיה. המקצוע הכי מעניין: פסיכולוגיה. האם עברת אי פעם על החוק: כה. ספרת מזל: אין לי. משחק ילדים אהוב: ש..ש..ש.. אבא ישן! או יוסף המעופף! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: הערסים של כתה ו' היו מרביצים לי:( זכרון טוב מבית הספר היסודי: קשה לבחור אחד.. התקופה הכי יפה בחיים. מורה בכיתה א: אורנה. מורה בחטיבה: רונית. מורה בתיכון: אסנת. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: בד"כ זה יוצא בסוכות. עישנת פעם סמים: כן. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: קורה לפעמים. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה.

Tal Pe

New member
גמני :)

שם: טל גיל: 21 מקום מגורים: גליל צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: עיניים זרות - רונה קינן שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: לא חושבת שיש כזה חיה אהובה: כלב סגנון מוזיקלי: ישראלי, רוק בנות מנגן על (אם בכלל..): גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": ברמת מקצוע - ארכיטקטית ריח אהוב: ריח של גשם הזכרון הראשון מהילדות: ארגז החול בגן... צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פייי שאלה מופרכת! פרי אהוב: נקטרינה, תותים ירק אהוב: עגבניה, כרובית עונה אהובה: חורףףף הבגד שהכי כיף ללבוש: מממ בטח איזה סוודר או משהו הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: מממ לא יודעת אם קיים כזה תוכניות להיום: לישוןןן ספר טוב שקראתי לאחרונה: עכשיו קנו לי "כמו גחליליות" ושמעתי רק ביקורות טובות עליו סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא זוכרת... משקה אהוב: מיץ מנגו.... :) אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת מתי יש לי יומולדת: היה לי השבוע.... 11.6 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: גיטרה חשמלית - ולא קיבלתי כמובן.... ההופעה הכי טובה שהיית בה: רונה קינן לפני יומיים
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: סקאנק אננסי המקצוע הכי מעצבן: שנאתי מתמטיקה וספורט המקצוע הכי משעמם: מתמטיקה!! המקצוע הכי מעניין: אהבתי תנ"ך והיסטוריה האם עברת אי פעם על החוק: לא במודע ספרת מזל: 7 משחק ילדים אהוב: טאקי!! זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: לא זוכרת... זכרון טוב מבית הספר היסודי: גם לא זוכרת... אני כבר זקנה! מורה בכיתה א: מחנכת של כיתה א'+ב' מורה בחטיבה: מחנכת של כיתה ז' מורה בתיכון: מורה להיסטוריה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: משרתת בלשכת גיוס מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: קיץ!! עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אצלי? נראה לי שחרטה. וחבל שכך. שבוע טוב לכולם :)

As I Am

New member
מרתון שאלונים, ממש. ../images/Emo103.gif

שם: לין. גיל: 19. מקום מגורים: במקור מכפר-סבא, אבל זה לא כלכך סגור כרגע... איפה אני. צבע אהוב: סגול. או שחור. או אדום..? אני בנאדם שאוהב הרבה. :> שיר שאתה מזדהה איתו נורא: תאספי אותי מהרצפה של שילה. זו תקופה, נו. >> שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: משו שאני לא זוכרת איך קוראים לו..? מן הסתם לא התעמקתי. :x חיה אהובה: חתוליםם. סגנון מוזיקלי: רוק נשי? P: מנגן על (אם בכלל..): עצבים. >> "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": נתחיל בלהיות, סבבה? ריח אהוב: אחרי גשם. הזכרון הראשון מהילדות: איזושהי תמונה שלי עם ההורים, כשהם עוד היו ביחד. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ירוק. פרי אהוב: לאיודעת..? ירק אהוב: אבוקדו. D: עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: מעילים ארוכיםארוכים. הצבע שאני לובש הכי הרבה: הממ... ג'ינס נחשב לצבע? משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אר, לא זוכרת כרגע, אני בטח מדחיקה. תוכניות להיום: לעזוב את הבית, שוב. ספר טוב שקראתי לאחרונה: 'אני אנסטסיה' / אלונה קמחי. סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא זכור לי. משקה אהוב: קפה. או בירה. כן, החלטתי. >> אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: ווינסטון לייט. מתי יש לי יומולדת: 28.5. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: דירה יכולה להיות שימושית. D: ההופעה הכי טובה שהיית בה: רונה קינן, כמדומני. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: היהודים, לפני מלאמלא זמן? p: האם עברת אי פעם על החוק: כן. ספרת מזל: אין לי ספרה, יש מספר - 18. משחק ילדים אהוב: ארר, שבויים. P: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המשקפיים שלי בכיתה א'. o_O זכרון טוב מבית הספר היסודי: כיתה ו' בכלליות הייתה אחלה. ^^ מורה בכיתה א: ענת... משהו. המחנכת עם העקרון נגד שיעורי בית. מורה בחטיבה: נה, שנאתי את כולן שם. מורה בתיכון: גם שם, סביר להניח. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: ... עישנת פעם סמים: .. לא? עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: ואני שוב אהיה קיטשית וקלישאתית ברמות - - אהבה. מרוצים. >_>

למעלה