deep ocean

New member
דיון פתוח בנושא זוגיות

ביום שבת ה- 02.01.2002 (היום) ב-12:30 יתקיים דיון פתוח בנושא זוגיות בפורום דרך הלוחמים (לא "זוגיות בדרך הלוחמים", אלא זוגיות בכלל.) הדיון אינו מוגבל לשעה מסויימת. דהיינו, הוא יתחיל בשעה 12:30 ויכול להימשך כמה ימים (על ידי שרשור הודעות לדיון). אשמח אם תשתתפו בדיון
ההודעה המקורית בפורום שלנו לגבי הדיון וקישור כללי לפורום נמצא כאן באהבה מיכל נ.ב.-תודה לליאן עבור האישור לפרסם את הדיון.

smile2life

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gifגם אני../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

קפצתי להגיד ש-לום. אור ואהבה, יהללו מלאכים את דפי הפורום, מני

ליאן.

New member
חן חן.... שלום גם לך, מני

ברוך הבא לפורום
וממלאכים כבר רוינו... תודה

ליאן.

New member
בוקר טוב, אדון כבאי.. ../images/Emo42.gif

בהחלט לטובה ששינית את הניק שלך..

RaulDuke

New member
לך

מוקדש לך, הבחורה שעוד לא הכרתי, יושב, בוהה באויר, לילה עכשיו, ערפל עוטף את העיר, מבעד לחלון, דמות עולה כמו חלום, ניגש ומסתכל, כל העולם קפוא בדום, האם זו את? שאלה על שפתיי, האם את, תעירי ותחממי את חיי? הרוח נושבת, ממיסה את דמותך, שולח יד, מנסה לתפוס קצת מקסמך, ידי חוזרת, נצמדת אל החזה, הכל בחוץ שחור, נגמר המחזה, רק שביב של תקווה, בוהק מבין האצבעות, לא ארפה מזכרונך, רק תני לי רמז לבאות, חוזר לשבת, חיוך קט על שפתיי, אני מחכה לך, את תבואי בודאי, כף ידי סגורה, בתוכה דולק לו אור, אני מחייך, ונותן לעוד לילה לעבור.....

aashir

New member
מגזין אלקטרוני חדש לפנויים-פנויות../images/Emo70.gif

חברת אריג´נט בע"מ מוציאה מגזין אלקטרוני חדש בשם "לו-לה" המיועד לפנויים-פנויות ונשלח פעם בשבוע לתיבת הדואר האלקטרוני של מנויים. להרשמה ולקבלת 2 גליונות בחינם: http://www.lo-la.co.il

למעלה