שKקירה

New member
ברור..

באותה מידה אני אוהבת צבע לבן ואת האות ף ואיגואנה אז?... אני יכולה לומר לך בלי שתגידי לי צבעים וכו..

דני.. קבל:

נסחף, נגרר אחרי הרב המכריע. רגיש ופגיע עד מאוד . אוהב את החיים. קל לכעוס ונח לרצות. אוהב לעזור ולסייע לאנשים בצרה, אפילו שברב הפעמים הוא לא מסוגל לבצע את הנדרש בשלמות.

danravia

New member
אני לא יודע מה יש לך

אבל את אף פעם לא מצליחה לקלוע אפ' במעט...

נו באמת

את כמו כל הקוראים בקלפים למיניהם.. רשימה מעורפלת של תכונות סותרות בכאילו, כך שכל אחד ימצא את עצמו מזדהה עם לפחות חלק מהרשימה

זה נחמד

ועדיף על פני דברים אחרים. שתף פעולה או שב בשקט. עד שמישו כאן פותח שירשור כייפי אתה מעיר? נו באמת!

Silly Wisdom

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"את קרובה למצוא אהבה" ולמי שכבר בזוגיות "חיי האהבה פורחים אבל צפוי עירעור קל באופק-אל דאגה זה יעבור מהר"

מזל אריה

ההורסקופ היומי
ההיבט הקוסמי שנוצר בין כוכב שבתאי לבין השמש, עשוי להביא תועלת לאלה מכם הנמצאים במערכת יחסים, אך לא ממש מסייע לכל מי שטרם מצאו לעצמם זוגיות כלשהי. מצב רוח רומנטי שורה עליכם. למרות שאתם כמהים מאוד לקשר, שום דבר לא קורה. תבדקו את עצמכם, כנראה שהסטנדרטים שלכם גבוהים מידי. יש הרבה מתעניינים אבל לא יוצא מזה שום דבר. שינוי גישה עשוי להביא להתפתחות מרעננת. בעקבות שינוי במצב הכוכבים, פרויקט חדש שאתם חולמים עליו יצא לפועל במהלך החודשים הקרובים.

Silly Wisdom

New member
הממממממממממ

היבט הקוסמי= כוסומו! מצב רוח רומנטי= מחפשת מישהו שיעשה לי ילד. כמהה לקשר= ע"ע ילד. סטנדרטים גבוהים=עמודי חשמל. הרבה מתעניינים=המעריצים הקבועים. התפתחות מעניינת=בלה בלה בלה. פרוייקט חדש= שיט נכנסתי להריון!

למעלה