../images/Emo28.gif

עכשו כל אחד אומר לי אות מ א-ת , צבע אהוב וחיה אהובה/נערצת , ולפי זה אדע לתת עליו שיקוף תכונות אופי וכולי. דוגמא: אות מ צבע ירוק צפרדע. אדם זה הינו בעל חוש הומור.. ו.. העבודה עלי. מי מתחיל. אגב, לילה טוב פורום.

לא. אמור להיות לי עומס. אולי מאוחר

יותר. טוב~ תראי, את מאוד חברותית, אם כי עוקצנית, וזה מה שגורם לחברה השולית להגרר אחריך ולהמליך אותך. זה מביא לך ביטחון עצמי, למרות שאישיותך מאוד צנועה. יש בך שאיפות להגיע רחוק, ולא תמיד הולך לך לכן את מתייאשת מהר. אבל עם רצון חזק את מסוגלת לעבור אפילו אותי. הצלחה.

שKקירה

New member
בשביל ש

שולי החברה ימליכו אותי צריך שתהיה חברה כזאת. ושאיפות לכל אדם יש. ומה עוד היא קשקשה שם?...

טוב,

יהירה. משפילה עד עפר את מי שהיא חושבת שעלול לפגוע לה באינטרסים. פוגענית, אבל לא שמה את ליבה לזה. לא מקבלת מרות ותוכחה וסובלת מכך רבות. ביקורת עצמית גבוהה, אם עושים איתה חסד ומתנהגים כפי שהיא רוצה, היא מחזירה בכפליים. אם לא, היא תמיד באה בכוון שלילי ועויין. קנאית מאוד. אבל ליבה רחב , לבבית ויודעת להחלץ ממצוקות שהביאה על עצמה בקלות.

Silly Wisdom

New member
ועכשיו בלי הראש הכחול:

בחיה- תרשמי שיישן- זה סוג של סרטן חמוד

Silly Wisdom

New member
בקריאה שניה,

נשמע שאת מאויימת ממני- ושאני פוגעת בך. וגם לאחר תוכחה ממך- מסתברשזה לא מזיז לי ואת לא קיבלת את הפידבק המתנצל שרצית. חח תנוחי. הכל פה בצחוק.

aint mindless

New member
לילה טוב לך..

אממ... אות - א'. צבע - ירוק שרק (אגס בהיר). חיה - כלב.

הי.

אתה מאוד כשרוני, וחי על מחמאות. כל היצירתיות שלך נובעת מהידיעה שהמחמאות בא תבאנה. אתה אגואיסט ומתנשא, אבל החברה מקבלת אותך יפה, בעקבות תרומתך הרבה שמחפה על כך. המשפחה שלך היא מעל הכל. בן מסור להוריו, החברה (חת בסגול) בדרגה שניה. נחוש בהחלטות. עיקש.

אוקי...

יש בך כח רצון חזק, שאפתנות עצומה, מה שמביא אותך להישגים גבוהים. חוש הומור מפותח מאוד, והרבה לא מבינים אותו. שנונה ויכולה לשנות דיעה מאדם קשה, לכן בהרבה פעמים תמצאי את עצמך שליחת הציבור. מנהיגה. משלבת את הכוחות שלך והסמכות לאפיקים חיוביים. אבל לא שוכחת לדרוש תשלום.

למעלה