Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo28.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo28.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
משפט שעשה לכם ת'שבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו:

סיכום השבוע של נולי../images/Emo13.gif

כלבתי האהובה
היא יותר מעניינת! דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע:
מצאתי כדור טניס בכביש חדש לגמרי! איזה כיף לשחק איתו..אני אחלה שוערת
וגם דנה קיבלה 96 בעבודה האחרונה בקורס, ממש התרגשתי וקפצתי איתה
רע- דנה לא כיבדה אותי בשוקולד למרות הפאפי פייס שעשיתי לה.. מי הצחיק אותכם השבוע:
שאני ודנה הלכנו לחורשה וגררתי אותה איזה 10 דקות בלי לעשות כלום בזמן שהיא קפאה מהקור חה חה
מי עצבן אותכם השבוע:
מוקה הכלבה של אח של דנה..שונאת שהיא באה אלינו היא מה זה חושבת את עצמה שיר שעשה לכם ת'שבוע:
HALO/ WALKIN ON SUNSHINE של גלי..כי דנה נזכרה בו ודבוקה אליו שוב.. וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
סרטון התודות של החבר'ה מSN..אפילו אני דלוקה על ג'נסן! ספר\\סרט\\סדרת השבוע:
נראה לי גלי.. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
את של ג'נס ראיתם אז הנה של קריסי
משפט שעשה לכם ת'שבוע:
טוב הדבר האחרון שראיתי זה שבת צחוק אז אני אלך על קלאסיקה של הפילוסים: "כמה אפשר להקשיב לשקט?! זה נשמע אותו דבר"
רוצים\\ות להוסיף משהו: פעם הבאה אני רוצה למצוא ברחוב מלא אוכל/משהו מצפצף..אה ובהצלחה לדנה במבחן ביום חמישי!

ורציתי להוסיף עוד משהו..

בנוסף לג'נסן וג'ארד, גם קריסטן המהממת מאורסת!!!! אז המון מזל"ט לה..איזה קטע שיצא שכל מי שאני אוהבת מתארס באותה שנה..

G Baby

New member
מטורללת קטנה ../images/Emo6.gif

הלימודים למבחן ממש חירפנו אותך, הא?
נהניתי...

WatchMeWatchYou

New member
נולי!../images/Emo107.gif

נולי, רק רציתי להגיד לך כל הכבוד שאת ככה מקדישה מזמנך למלא את השאלונים שלנו... ושאת מוציאה את דנה לטיולים
ותמסרי לדנה שאני מכירה פסיכולוג טוב באיזור המרכז... חחח סתם דנה, הכל מאהבה
המון בהצלחה עם הממ"נים שהגשת והמבחן

A m e l y

New member
אני

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
קראו לי הרבנית גיאה...הלך טואוווב במתכונת בתנ"ך
המזג אוויר קקי,וקר לי כל הזמן,והדוד שמש התקלקל פעמיים השבוע בעיתויים ממש גרועים... מי הצחיק אותכם השבוע: הדאחקות על האיי-פד/איי-טמפון ביוטיוב מי עצבן אותכם השבוע: הדוד שמש שיר שעשה לכם ת'שבוע: mojo -lady...אייאייאיי הנוסטלגיה :) וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=eTGCV0qYdT4 מתאר הכי טוב את ההיסטריה המאוווד לא מוצדקת סביב האייפון המגודל-חסר השיחות בשם ipad... ספר\סרט\סדרת השבוע: תנ"ך..בעיקר בראשית/יסמן/על טבעי תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: -- משפט שעשה לכם ת'שבוע: "oh my god its so thin!!!!" התיאור הבלתי מעורער לכל שאר מוצרי אפל העתידיים,כמו iSlave iArs ורבים אחרים רוצים\ות להוסיף משהו: שבוע טוב לכולם

G Baby

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: טוב- ריאל ניצחה שוב
רע- חברה טובה טסה לחו"ל לחודשיים
מי הצחיק אתכם השבוע: הרבה אנשים... מי עצבן אתכם השבוע: כמה מראיינים מרגיזים... שיר שעשה לכם ת'שבוע: gold digger בגרסה של glee וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: פארודיה על הקליפ המטומטם של של kesha הזאת: כאן ספר\סרט\סדרת השבוע: רק סדרה השבוע- Glee תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: התמונה ששמת
משפט שעשה לכם ת'שבוע: "רק דגים מתים זורמים בים..." רוצים\ות להוסיף משהו:

משי22

New member
עכשיו תורי...

דבר טוב שקרה השבוע: חברה שלי התארסה!! איזה כייף!
דבר רע שקרה השבוע: הרבה. עזבו.
מי הצחיק אותי השבוע: תאמת? דנה (•°D a N u § h°• ) גם בסיכום שבועי שלה וגם בהודעות אחרות...
שיר השבוע: החדש של שירי מימון ושמעון בוסקילה. סוף-סוף שיר גשם חדש!!! כבר נמאס לשמוע כל בוקר חורפי את "ברחובות כיבו מזמן את הניאון..."
וידיאו השבוע: הוידיאו ממסיבת פרק-המאה, שהם מודים למעריצים. חמודים.
ספר/סרט/סדרה: במילה אחת דמדומים. סוף סוף ראיתי את הסרט (את שניהם) ו-וואו, אם הייתי יודעת שזה סרט כזה קיטשי ואובר-דרמטי, הייתי רואה אותו כבר מזמן. אני מתה על כאלה סרטים. עכשיו אני מחפשת בדחיפות את הספרים (כבר ספיילרתי לעצמי את הכול, אבל עדיין אני רוצה לקרוא אותם)
תמונת השבוע: באותו הקשר
משפט השבוע: המון מתוך הסרט, אבל הם נשמעים פחות טוב בעברית, אז נעזוב...
להוסיף משהו: עוד שבוע וחצי חופשת-סמסטר!!!

ייהי i feel so celeb ../images/Emo6.gif

לפחות אני מצחיקה מישהו
האמת שחשבתי שתחשבו "מי זאת הבחורה המוזרה הזאת" אבל כנראה שזה רק אלה שלא הגיבו חושבים
..אה ונושה..אבל אני אסלח לך כי בתוך תוכך את מעריצה אותי..
אניוואי, מזל"ט לך על צפייתך בדמדומים!! אני לגמרי בעד שתקראי את הספרים (אבל באנגלית!!) ואחרי זה תראי את הסרט השני..כדאי שתקראי את ה3 מהר כי הסרט השלישי יוצא ב1.7! גוד לאק!

משי22

New member
להלן מקבץ ציטוטים

שאספתי מהאינטרנט ומתארים נהדר את היחס שלי לאנגלית: ~"אני ואנגלית לא הולכים טוב ביחד" ~"אנגלית ואני זה שני קווים מקבילים שלא יפגשו לעולם" ~"האנגלית שלי יותר חורקת ממכונית ממגרש הגורטאות" או בקיצור- נראה לי שאני אסתפק בעברית
למרות ששמעתי שהתרגום בעייתי... ה-1.7 זה עוד מעט! איזה כייף, יש למה לחכות...

קרניjack

New member
אם באנגלית הם לא כתובים משהו אז

את יכולה להגיד שהתירגום לעברית נאמן למקור או גרוע ממנו...לא ממליצה בכלל על העיברית, נראה שטיאנייג'רית כותבת פאנפיק מאשר ספר....

משי22

New member
אני באמת לא מצפה

ליצירת מופת... אבל יש לי אהבה לjunk-books כאלה, כל עוד הם מצליחים לגרום לי להתרגש ולהתעניין. ואם הסרט נאמן לספר, אני מאמינה שאני אוהב גם את הספרים. ממש באסה שהשפה גרועה
אבל נאלץ להתמודד עם זה. אחרי שאני אקרא אני אספר פה חוויות

קרניjack

New member
תהני

הספר הראשון כ"כ דביק...ובלה לדעתי נוראית בספרים (בראשון לא מרגישים את זה, אחר.אבל תהני

to the end1

New member
את הספרים בעברית ובאנגלית את יכולה להשיג

בכול חנות ספרים אבל אני ממליצה לך על סטימצקי כי שם יש את כול הסדרה

משי22

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

מה כולם פה כבר ראו/קראו? רק אני באיחור (כרגיל...)?

to the end1

New member
אני קראתי את שני הספרים הראשונים בעברית

ואת השלישי אני צריכה לקנות...

קרניjack

New member
אני קראתי את כל הספרים

לפני יותר משנה וראיתי את שני הסרטים...ואם כבר בענייני ערפדים וספרים עסקנו אני ממש ממליצה על הספרים שעליהם מבוססת סידרת הטלויזיה "דם אמיתי". את הסידרה לא אהבתי, אבל שמעתי המלצות נפלאות על הספרים...אני לקראת סיום הספר החמישי והם בהחלט מצויינים! מכיוון שכתבת שאת לא קוראת באנגלית, קצת חבל, כי רק הספר הראשון מתורגם לעברית והוא הכי פחות מעניין מכל הספרים עד עכשיו....בכל אופן, אני ממש ממליצה, בין ספרי הערפדים (ועל טבעי)הכי טובים שקראתי.

למעלה