MAPLESTORY MOB .

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gif MAPLESTORY MOB .

הנקודות העכשווית שלי הן 10,000 -> נכנסו הנקודות מהמשימה השלישית של ההתחפשות, איך אני בדיוק הופכת את זה ל - 2K נקודות אנאקס? תודה למי שיענה =]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifיאא קוול..D:

לי יש רק 5 נקודות פיים. איפה באמת מקבלים את הנקודות? כי בחשבון במייפל לא רשום לי על הנקודות כלום, רק במייפל מוב רשום..=0 ואני יכולה לפרסם את העיצוב להלווין פה ולשלוח להם קישור?=0

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif את לא אמורה לעצב עיצוב ../images/Emo3.gif

את אמורה לצלם את עצמך בתחפושת האלווין, זה אמור להיות כמו תחפושת של אחד המשתמשים במייפל סטורי, או סתם עיצוב מהקאש שופ, למשל מתאבקת.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif גם לי ../images/Emo13.gif

זה לא 10,000. זה 10 נקודות כלומר 2K NX. אני חושבת שאחרי האיוונט כל הנקודות יגיעו לחשבונות. לא מצאתי שום מקום שאפשר לקחת דרכו את הNX. ואין משימה רביעית.
תגידו, אני היחידה שבאמת צילמה את עצמה בבגדים והעלתה אליהם..?

נראלי ../images/Emo12.gif

חח אני שמתי תמונה של בת דודה שלי עם כובע של בוקרים, ג'ינס וחולצה בצבע חום בהיר, וזה כאילו היה Cowgirl חחח... והם קיבלו את זה

שאלה על פירסום הבאנרים

כמה כאלה אני אמורה לפרסם עד שמקבלים נקודות? אפשר באותו אתר אבל בכמה פורומים שונים?

../images/Emo53.gifעיזרו לי עם הMOB ../images/Emo92.gif?../images/Emo178.gif

פתחתי לי בלוג כדי לפרסם בו את הבאנרים. העתקתי את הקוד של הבאנר. מדובר בקוד הזה, נכון?

ואז כשבדקתי איך זה נראה בבלוג,

אז זה נראה ככה... מה אני אמורה לעשות כדי שיראו את הבאנר? ובכמה בלוגים כאלה אני אמורה לפפרסם?

ToryMaster

New member
קודי HTML לא עובדים בתפוז

אאל"ט הם גם לא עובדים בישראבלוג.

One Minute

New member
לדעתי, אבל אנלא בטוח ב100%,

שמים את הקוד שמקבלים "איפשהו" וזה מחשיב את זה.

איזה לינק

ההוא שרשום: your refer-a-friend link? חשבתי שהמשימה מדברת על לפרסם את הבאנר...

הקישור שאת צריכה לפרסם

נכון יש את הקוד, ואחרי ששמת אותו יש קישור כזה שבסוף רשום 1/ אז תעתיקי את הקישור, ותעלי את התמונה רגיל ואז תוסיפי את הקישור הזה..

למעלה