• פותח הנושא noyy
  • פורסם בתאריך

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif

"שלום noyy , נחסמת לשימוש בקומונה זו על ידי המנהל. סיבת החסימה: פ-א-קצות? כאילו לא אצלנוווו..." פריקים רעים שכמותם

כל פאקצה ביג' יומה../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

חחחח סתם סתם
גם אני פאקצה..אז נעים לרדת על עצמי כאילווווווווווו חחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחח לא

My self and i

New member
נו אז מה את מצפה |: ../images/Emo135.gif

פריקים ופאקצות לא הולכים ביחד, סורי

noyy

New member
../images/Emo28.gifלמה את חושבת שאני פריקית

איו!!!11 סתם הלכתי להציק להם קצת

Free Bird

New member
../images/Emo2.gif

תפזרי עליהם נצנצים!!! יאללהההה Go noy go noy go go go noy!!!111

פ K ק 3 ה

New member
אני לא מבינה../images/Emo4.gif

וגם אם את פאקצה, זאת לא סיבה מוצדקת

../images/Emo192.gifאל תנסי להבין

הן פריקיות, מה אפשר לצפות. (המוח שלהן בדיוק כמו של הפאקצות, רק פאקצות חושבות ורוד ופריקיות חושבות שחורר מגעיל)

SubSonicMadness

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נושםםםםםםםםםםםם

d00sh

New member
חצופים! ../images/Emo11.gif

הם מקנאים בך שאת מאגניבה והם לא!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאשכרה!111../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo192.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

למעלה