רק שני מחברת(: זה חלק מהחוקים, לא?
W Welcome To My Life1 New member 4/2/06 #39 ../images/Emo163.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif
מ מריה סטרלצקי New member 4/2/06 #40 ../images/Emo103.gif../images/Emo219.gifאה, לא ידעתי../images/Emo122.gif סוריי
A ApharseMon New member 4/2/06 #43 ../images/Emo28.gifחיבור, טוב שלא יצא מאמםם!!1 חח סתם, אבל מדהיםO:
מ מדאם פוטיט New member 4/2/06 #49 את יכולה להסביר לי מה זה? דבר ראשון,הדס שירשרה לפני שיר,אז היית צריכה לקחת את החולצה שהיא הכינה. דבר שני מה קרה למכנס? הוא לא היה ככה והיד חתוכה.
את יכולה להסביר לי מה זה? דבר ראשון,הדס שירשרה לפני שיר,אז היית צריכה לקחת את החולצה שהיא הכינה. דבר שני מה קרה למכנס? הוא לא היה ככה והיד חתוכה.
ח חביבה פלוססס New member 5/2/06 #50 אבל למה הגישה הזאת? היא כל כך טורחת על הפינה הזאת>> את לא יכולה לבוא בגישה קצת יותר נעימה? ואני ערכתי את המכנס, אם יש למישי בעיה עם זה קחו את השני, כבר אמרתי
אבל למה הגישה הזאת? היא כל כך טורחת על הפינה הזאת>> את לא יכולה לבוא בגישה קצת יותר נעימה? ואני ערכתי את המכנס, אם יש למישי בעיה עם זה קחו את השני, כבר אמרתי
A ApharseMon New member 5/2/06 #51 ../images/Emo28.gifחחח... אם אני עושה טעויות זה אשמתי אמנם, אבל אין שום סיבה שתתנהגי אליי בזלזול, האמת שגם לא אכפת לי. תיקנתי את היד, והמכנס הוא שיפור של ספיר, את לא תתערבי, אם זאת שציירה רוצה להחזיר למקור היא תבקש, אותך , לא שאלתי בדיוק..
../images/Emo28.gifחחח... אם אני עושה טעויות זה אשמתי אמנם, אבל אין שום סיבה שתתנהגי אליי בזלזול, האמת שגם לא אכפת לי. תיקנתי את היד, והמכנס הוא שיפור של ספיר, את לא תתערבי, אם זאת שציירה רוצה להחזיר למקור היא תבקש, אותך , לא שאלתי בדיוק..