שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo10.gif

ידעתי שהייתי צריכה להסתכל בחוקים לפני
אני קראתי אותם אבל שכחתי... ואני לא יוכלה לפתוח שרשור
... סליחה

omer719

New member
זה בסדר, לא נורא.

הנושא הזה חשוב מידי, והחוק הזה הוא בעיקר בשביל אנשים שסתם מפרסמים דברים שלהם, אז הם מרגישים טוב אם הם פותחים אוף ואז משרשרים
אבל לא נורא.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאה אוקיי :)

להבא אני לא אפתח, הייתי צריכה לשרשר לתפוז אנדים מודיע או משהו בכ"מ :] אבל תודה
(חח חוקים בפורום חשובים לי
)

אמריאל

New member
אתם לא מבינים מה גיליתי על בטי D:

אני עושה מרתון עונה 1 של בטי בVOD, וראיתי את הפרק הראשון אתמול. עכשיו - סלמה הייק היא המפיקה של התוכנית + שיחקה את דמותה של סופיה רייס בסדרה. אז בפרק הראשון, בפעם הראשונה שהראו את הטלנובלה שאיגנסיו וג'סטין כל הזמן רואים, שמתי לב שמי שמשחקת שם את האחות זאת סלמה O: איזה קורע, נקרעתי שעותתת XDDDD אחרי זה החליפו אותה כי היא נכנסה לתפקיד של סופיה בבטי. אבל זה היה גדול לראות אותה בטלנובלה הקרועה הזאת שהם צופים בהXD

gal194

New member
נכוןנכון !!!

גמאני שמתי לב לא מזמן שראיתי את הפרק הראשון !

אמריאל

New member
משהו שנקראה לי מוזר ../images/Emo58.gif

תסתכלו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=tbSicGBOS2A זה הקטע שווילהמינה מסבירה לאמנדה איפה פיי שכבה עם מישהו וכך היא נוצרה. בסוף יש קטע שווילהמינה אומרת "ואז שמעתי את צרחות האהבה של פיי". היא הלכה מאחורי הווילון, וראתה את פיי שוכבת עם מישהו. "לא ראיתי כלום חוץ מקעקוע הטוויטי שלו" ווילהמינה אומרת, ואז רואים את הקעקוע של מי שנמצא מעל פיי. אבל אם תשימו לב, מי שנמצא למעלה זאת בכלל פיי עצמה O: נראה לכם שזאת טעות? O:

omer719

New member
לא זאת לא פיי למעלה.

זה הגבר.. אבל גם אני ראיתי את זה 3 פעמים בשביל להיות בטוח

omer719

New member
רואים את הפנים שלה.. ככה שזה לא הגיוני.

שרואים את הפנים שלה ואז למטה את התחת בצורה שהם יושבים... לא נראה לי שיש סיכוי שהם היו מתבלבלים ככה... כול פרק נערך ונצפה בטח עשרות פעמים, וזה דבר נוראאאאא בולט אם הוא היה טעות.

gal194

New member
מה פתאום ../images/Emo2.gif

א.זאת לא פיי למעלה, ראיתי עכשיו בפעם אחת וישר רואים שלא... תשים לב טוב. ב. לא יודעת אם שמתם לב, אבל מי שמשחקת את פיי בקטע הזה זאת אמנדה, ולא השחקנית המבוגרת יותר שתמיד משחקת את פיי. כאילו זה אמור להיות לפני הרבה זמן וזה אז לקחו את אמנדה... מגניב

Orange Sky

New member
חח וקלטו מה אני גיליתי על בטי לפני יומיים!

נכון בתחילת העונה ה2 אמנדה פתאום השמינה בטירוף?
אז לפני יומיים ראיתי את פרק 1.04 ואני קולטת אותה לא מפסיקה לטחון כל הפרק! מסתבר שהיא תמיד הייתה ככה עם אוכל חחח רק אף פעם זה לא ניכר על הגוף שלה עד העונה ה2....

omer719

New member
זה בסדר...

גם ככה אחרי דקה היא חוזרת להיות רזה שוב

למעלה