תוספות../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

"שער הרחמים" של מאיר בנאי. "פרדס חנה כרכור" [אני כמעט בטוחה בשם הזה] של אהוד בנאי
. "לפעמים" של רון שובל. "רק בגלל הרוח" של שלומי שבת. וזהו בינתיים

תיקון טעות קטנה..../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

קוראים לשיר "בלוז כנעני" של אהוד בנאי, ולא פרדס חנה כרכור..

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifתודהההההההההההה

אני מטורפת על "השיר שלנו" של אביב גפן תודה על השירים!!!!!! אולי תעשי כזאת תמיד פינה קבועה??

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifכל עוד זה ישורשר ל-../images/Emo32.gif

אין לי בעיה

מיטץ

New member
אממממ אני גם רוצה להמליץ ../images/Emo3.gif../images/Emo74.gif

אני מעתיקנית
עברי לידר-פנסים עברי לידר-מרי לנצח עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט עברי לידר- האנשים החדשים עברי לידר -משהו אמיתי ירמי קפלן-הדפוק הזה, כבר עכשיו.... מאור כהן-הכי יפה בעולם
מיקה קרני-מיטשל נמרוד והבודדים-בורח שייגעצ-אינטרקום ואחרון... אביב גפן- עונות
פוצצתי חחחח

אתן תצטערו על זה.../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אביב גפן- לילה אביב גפן- מחוץ לתחרות אביב גפן ורוקפור- שוב לא שקט איפה הילד ואיגי וקסמן- רק בשביל לקבל חיבוק בוטן מתוק בקרקס- את לא לבד ברי סחרוף- חבל שאת לא ברי סחרוף- עיר של קיץ ברי סחרוף ורמי פורטיס- אין קץ לילדות גלעד שגב- הבזק גלעד שגב- ימים דן תורן+דנה ברגר - שוב השקר הזה דן תורן+מאור כהן+ברי סחרוף- אם את הולכת דנה ברגר- חמש בבוקר דנה ברגר- חמימות חולפת דניאל סלומון- לב זהב דניאל סלומון- אני לא מאמין הדג נחש- מה נעשה? היהודים- נץ חמי רודנר- הברית שצריך לחדש חמי רודנר- סוד הדברים הפשוטים יהלי סובול- לא יכול בלי זה יוני בלוך- תני לזה ליפול יוני בלוך- אולי זה יוני ירמי קפלן- מודדת ירמי קפלן- מדוע לא באת ירמי קפלן- כמה נדבר כנסיית השכל- האביב הנצחי מוניקה סקס- מתחפר באלנבי מוניקה סקס- בעיר הזאת מוניקה סקס- פרפר מוניקה סקס- רקוויאם לבלונדינית עברי לידר- ביום שמש יפה עברי לידר- ליאונרדו עברי לידר- האנשים החדשים עברי לידר- פג'ו צבאית ערן צור ואביב גפן- המנון לאדישות רוקפור- הכעס שחר אבן צור- המפץ הקטן שייגעצ- אבא עורך דין שייגעצ- משקאות חריפים שייגעצ- ששת הימים שייגעצ- את יפה שייגעצ- לב מפלסטיק שייגעצ- ניו יורק רפיח סורי... אני חיה על מוזיקה. אני אוהבת יותר מדי שירים (ד"א, זה אחרי צמצום של יותר מחצי
)

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif חמוד מאוד! חבל שזה כל כך קצר.

היה לי רק טיפה קשה בטלפון... אבל סה"כ הוא לא מאוד קשה...
תודה מיכלי שהבאת לנו את זה!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif תמיכה לנפגעי המתמטיקה ...

כולכלם מוזמנים לקבוצת התמיכה שלי לנפגעי המתמטיקה
. קישור

פרפר16

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבננות אני בדיכאון../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ילד מהשיכבה שלי היתאבד
אני לא מאמינה עכשיו אני הולכת להלוויה אני ממש בדיכאון בזמן האחרון יותר מדי ילדים שאני מכירה מתים לפני חודשיים מתה שכנה שלי בת 15 מתאונת דרכים
אני מצטערת שאני מפילה עלכן את זה אבל הייתי צריכה לדבר עם מישהו

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאוי ואבוי../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif

למה הוא התאבד!? ואי מאמי-תהי חזקה

karin byrne

New member
אוי מותק...

אני ממש מצטערת בשבילך..זה בטח נורא...
...אין לי ממש מה להגיד אני לא ממש טובה בדברים כאלה...רק אמחלת לך שלא תשמעי דברים כאלה יותר ולא תדעי צער....
*רק בלי פרצוף מחייך*....

למעלה