Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo32.gifחייבת לצאת מכאן 3

זוכרות שפעם מישהי הביאה לכאן משחק כזה שאנחנו בתוך חדר וצריך לאסוף חפצים ורמזים? ואני זוכרת שמאווווד נהנתן מזה... אז זה היה בחדר הצהוב,עם הגופה.
. עכשיו יש לזה חלק שלישי
,החדר הכחול
... עזרה תוכלו לקבל כאן
. ב-ה-צ-ל-ח-ה
.

NeT NiT

New member
איך יוצאים משם!?!?!??!

איךךךךךךךךךךךךךך!?!?!?#?!@?$@$?@#?$@#?$%@#%?$#@%?#!?%$?

kittycatbone

New member
איפה את נמצאת??

כאילו מה עשית עד עכשיו? אני יגיד לך מה לעשות..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo32.gifhappy tree friends

זוכרים אותו נכון? עכשיו יש שם את כללל הסרטונים-שוווה
...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאחרי שקיבלתי את המכתב

הזה ויש עליו ציור של גולגולת
[נו הזה עם ה-HALP ME] מה אני אמורה לעשות עכשיו?

sparx

New member
אוקי.. נכון הלפ מי? אז..

תסתכלי בפלאפון שלך איזה מספרים יוצרים המילים help me ותתקשרי למספר אז ואז יגידו לך "אוקי" ומשם תמשיכי.. אם את שוב נתקעת תגידי...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifהנהAמאל|

איך פותרים את כללל השלב הזה,מהתחלה ועד הסוף
: שאת בחדר את הולכת לתמונה,לוחצת על השפיץ הימני שלה,אח"כ על השמאלי ואז למטה כך שהתמונה תיפול ותקחי את הכסף. תקחי את העט מהמגירה מתחת לטלפון. תלחצי על הכרית בספא ותקחי את הדף
. תלכי לצינור הלבן ותקחי את הקפסולה הצהובה!. את רואה שיש מצד ימין את כל החפצים שלקחת עד עכשיו?<-תלחצי על הנייר כך שהוא יהיה מולך. ואז תלחצי על העט הרבה פעמים כך שיהיה רשום על הדף:help me. אז תלחצי על הנייר שוב. תלחצי על הקפסולה ותפתחי אותה. תלחצי על הניר{כך שיכנס לתוך הקפסולה} ותסגרי אותה. תכניסי את הקפסולה בחזרה לצינור ותלחצי על הכפתור האדום לשיגור. שתקבלי בחזרה את הקפסולה יהיה בדף ציור של גולגולת{איפה שאת עכשיו}. ניגשים לטלפון,מרימים את השפורפרת ולוחצים את הספרות:63*4357 אז מי שיענה לך יגיד לך:אוקיי. תשגרי חזרה את הקפסולה כשמת בתוכה את הכסף. שתקבלי אותה תראי שם מפתח. תקחי את המפתח{תוציאי אותו מהקפסולה}.תלכי למצב שאת ישרה עם הטלפון והדלת. את לוחצת פעם אחת על הדלת. וכשזה עובר מצב-תלחצי עוד פעם על הדלת! והיא תיפתח
סוף שלב שלישי

למעלה