CiNdErElLa3887
New member
אניייייייייייייייייייייייי ../images/Emo9.gif
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: נממ...אני..
זרק עליך משהו: בלעט ליאת..
צייר עליך משהו:נממ..חח אני..
תרם לך תשובה במבחן:אממ..לא זוכרת
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אממ לא יודעת אם זה ריב אבל אני וחברה שלי לא מדברות כבר 3 שבועות, מסוכות
התנשקת: אממ..לא זוכרת
אכלת: ב4 הלכת מכות: מקודם עם אבא שלי הצטלמת: אמממ פשש...אממ לפני חודש מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק של כל מיני..כמו רוסטר (מיכלע
), בלו, לוסי, גוון
וכו' וכו' וכו'
קנית: אבריל לאווין
המלצת עליו: מארון 5 !
צרבת: בלעט נו הדיסק שצרבתי..זה היה אתמול
שברת: אמממ...לא שוברת דיסקים..אבל אח שלי שבר לי דיסק שצרבתי של כוכב נולד 2
..אדיוט! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אממ..בלע חולצת ביצפר לבנה ומכנסי צבא מקסטרו
פשטת: או..אממ הפיג'מה שלי..נממ קנית: מכנס אדום כוסון מרנואר (הייתה הנחה..לא נקנה?
) לווית מחבר: חחח בלעט, אין לי מי להלוות, (בלע כמו זער..חח
), אממ אבל אני גם לא אוהבת ללוות או להלוות. זרקת: חולצות בטן שמצאתי בטעות בארון מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך שהיה לך בו מבחן: תנ"ך שעשית בו שיעורים: מתמטיבע שהברזת ממנו: נממ הברזתי לפני שבועיים מיום שלם שכלל 3 שעות ערבית שעתיים היסטוריה ושעתיים אנגלית, קיצר בעעע..אבל זה היה למען מטרה מוצדקת! מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אבא שלי בע הרביץ לך: אבא שלי.חח
קנה לך מתנה: סבתא הביאה לי כסף..נממ הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אח שלי
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לא ראיתי היום טלוויזיה.נממ אבל אתמול ראיתי גיא פינס הקלטת: מכושפות וגיא פינס רצית לראות ושכחת: אהבה זה כואב נרדמת באמצע שלה: אמממ...ריקי לייק שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אמממ לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: דפיטנלי פורום החלפת מפיות התעצבנת על החברים שלו: אין חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין צחקת על הודעה שכתובה בו: אממ..פורום ערוץ MTV נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אמממ רק עכשיו נכנסתי לאינטרנט
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: נגטייס וצ'יפס הקאת: לא זוכרת הזמנת: לא זוכרת אכלת עם חבר: אממ...עוגת שוקולד.. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אממ חח הצ'יפס שאכלתי היום החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נמממ..רותם ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת התקשר אליך: רותם התקשרת אליו: מורן ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: בטח מורן מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באף
החלפת: כנ"ל חיטאת: כנ"ל רצית לעשות: בגבה, או למעלה באוזן (איך שלא קוראים לזה
) מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה שלי רתם המליצו לך עליו: אממ בלוג של הילדה הזאתי שתקועה בנייר טואלט
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אין קראת והזדהית איתו עד דמעות:אין מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: דודג'בול
ריגש אותך: היומן הפחיד אותך: נממ..לא זוכרת היית מוכן להרוג כדי לראות: אההה אממ מגרש השדים ההתחלה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חחח אממ לירן עצבן אותך: לואיזע
הבאת אותה בשיחת נפש: מורן חלמת עליו: נממ..מורן..חח חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כל החברים שלי
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: פשששש..אממ....ניצנים..ההופעה של הדורבנים וטיפקס רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: נממ בראשית רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: בראשית רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: בראשית כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אממממ לא יודעת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: נממממ אתמול העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול...בלעט רתם.. הבטן שלך קרקרה: עכשיו שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה חלמת חלום מוזר: אממ..לפני יומיים צחצחת שיניים: אממ היום בצהריים..היה לי רופא שיניים. אני צריכה ללכת לשיננית..לא רוצה
התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: היום אחרי הרופא שיניים