שאלון^^

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשאלון^^

מפורום אלייז'יה שלקח מפורום 660[?] מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif^^'

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא היה כזה זרק עליך משהו: שמות יעזרו לכם? צייר עליך משהו: כנ"ל תרם לך תשובה במבחן: כנ"ל איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: ממזמן. בדרך כלל לא יוצא לי לריב עם חברות אני תמיד מוותרת התנשקת: ~_~ אכלת: לפני חמש דקות^^' הלכת מכות: לא לאלימות כן לשלום חעחע הצטלמת: אני. שונאת. להצטלם. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אני לא שומעת קנית: כנ"ל המלצת עליו: כנ"ל צרבת: לא של שירים^^', קיבלתי במפגש פורום^^'' שברת: ~_~ בינתיים לא יצא לי. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה מסכנה של ביצפר פשטת: פיג'מה? קנית: לא זוכרת-.- לווית מחבר: אני לא אוהבת ללבוש בגדים של אנשים אחרים זרקת: אה? מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: זהירות בדרכים שהיה לך בו מבחן: מורשת-___-;; שעשית בו שיעורים: אנגלית שהברזת ממנו: אני תלמידה טובה חיפה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אירית. מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא[?] הרביץ לך: O.O קנה לך מתנה: אבא שלי יחזור מחר מאמריקה הכין לך אוכל: אני מכינה לעצמי ראה איתך סרט: אמא. שרק 2^^ מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: היה לי משעמם וראיתי :חברים לרצח" אוי העליבות -___-;; הקלטת: לא יודעת איך מקליטים בוידאו העלוב שלנו. רצית לראות ושכחת: לא זוכרת נרדמת באמצע שלה: לא זכור לי שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: נמ...לא יודעת^^''' מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: "החלפת מפיות" התעצבנת על החברים שלו: לא ממש חשבת שהסקר שבו מטומטם: אני בדרך כלל לא בודקת סקרים צחקת על הודעה שכתובה בו: לא זכור לי נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פאנפיקים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אורז+אפונה+צלי יאמי הקאת: 0.0 לא יודעת הזמנת: ממזמן לא יצא לי להזמין אכלת עם חבר: כנ"ל זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לאO.O החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: שמות יעזרו? ניתקת לו/ניתק לך: אני נחמדה מדי התקשר אליך: לכו לראות שתי שאלות למעלה. התקשרת אליו: כנ"ל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא יצא לי בינתים מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:אני לא עושה החלפת: כנ"ל חיטאת: כנ"ל רצית לעשות: כנ"ל מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: אני לא קוראת בלוגים בדר"כ המליצו לך עליו: של מישהי שאני מכירה^^' חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: יש הרבה קראת והזדהית איתו עד דמעות:בדר"כ לא. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: קשה ריגש אותך: כנ"ל הפחיד אותך: גם קשה אבל נדמה לי שזה היה "שחר המתים" האימהX_X היית מוכן להרוג כדי לראות: לא צריכים להגזים מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: נמאס לי כל הזמן לחזור אל עצמי. עצבן אותך: ילדה אחת מהפורום[לא הזה] שאיכשהו הצלחתי לעצבן אותה בלי כוונה הבאת אותה בשיחת נפש: או בדיוק הייתה לי אחת לא מזמן עם חברה שלי^^ חלמת עליו: לא זכור לי<סנילית> חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש לי 3 חברות הכי חשובות אם זה מעניין מישהו מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אני לא אוהבת ללכת להופעות. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: כנ"ל רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: כנ"ל רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כנ"ל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: כנ"ל מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בביצפר. יותר מדי~_~ העירו לך על איך שאתה לבוש: מה אכפת לי? הבטן שלך קרקרה: הרגע אכלתי שמעת מוזיקה: עכשיו^^ חלמת חלום מוזר: כל הזמן! צחצחת שיניים: אתמול התקלחת: כנ"ל החלפת גרביים: כנ"ל רצית ללכת לישון: לא עכשיו

the music angel

New member
....

היי אני חדשה-ישנה פה :) האחרון ש...: שפך עליך שתייה:אני כבר לא זוכרת זרק עליך משהו:ביום שישי בסמינר גרעין זקרו עלי עגבניה (מלחמה) צייר עליך משהו:ביום שישי..:) את המדריך גרעין שלי תרם לך תשובה במבחן:חחח עדיין לא התחילו לי המבחנים איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בבית שלי התנשקת:איפה? הממ בבית של חבר שלי לשעבר אכלת:בבית הלכת מכות:בסמינר גרעין הצטלמת:בסמינר גרעין מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:הופעה חיה של הסקורפיונס קנית:NIGHTWISH המלצת עליו:WITHIN TEMPTATION צרבת:שיר עם כל מיני שירים שאני אוהבת שברת:HIM נפל לי..:) מה הבגד האחרון ש...: לבשת:גינס וגופיה פשטת:סוודר קנית:הממ נדמה לי שסריג.. לווית מחבר:חולצה זרקת:חולצות ישנות וקטנות בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:אופטיקה שהיה לך בו מבחן:לא היו לי.. שעשית בו שיעורים:ספרות אני חושבת שהברזת ממנו:חברה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:חחח עדיין לא הגענו לשלב הזה :) מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:הממ..אמא? הרביץ לך:אף אחד קנה לך מתנה:סבא הכין לך אוכל:אמא ראה איתך סרט:אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:החברה הטובים הקלטת:לא הקלטתי כבר הרבה זמן רצית לראות ושכחת:הרבה...אבל שכחתי.. נרדמת באמצע שלה:ריקי לייק שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:אני פשוט מעבריה ערוץ.. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:אומנות בעוגות התעצבנת על החברים שלו:אף אחד חשבת שהסקר שבו מטומטם:הממ...אף אחד..? צחקת על הודעה שכתובה בו:אני כבר לא זוכרת נכנסת אליו לפני הפורום הזה:הנוער העובד והלומד מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:ירקות וחביתה הקאת:לא זוכרת הזמנת:לא זוכרת..:) אכלת עם חבר:קפה נחשב? זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:עבגניות,זאת הייתה מלחמת עגבניות כי נשארו יותר מדי... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:ידיד שלי מהמרכז ניתקת לו/ניתק לך:ידיד שלי מהמרכז-כן אותו ידיד התקשר אליך:אותו ידיד התקשרת אליו:אותו ידיד ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:וואו זה בטח היה ממזמן.. מהו הפירסינג האחרון ש...:אין לי פירסינגים..נעבור עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:של חברה שלי שעוברת דברים המליצו לך עליו:לא המליצו לי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:לא היה קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא היה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:אור אני אוהבת את הסבא :) ריגש אותך:הכוכבים של שלומי אפילו שהוא צפוי הפחיד אותך: היה משהו אני לא זוכרת מה... היית מוכן להרוג כדי לראות:בואו לא נגזים..:) מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:אני פשוט אשתמש בשמות...טל עצבן אותך:מיכל הבאת אותה בשיחת נפש:יאיר חלמת עליו:מוראל חשוב לך יותר מכל אחד אחר:ארז מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:לא הייתי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:מופע הארנבות של ד"ר קספר רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:לא נדמה לי שקרה.. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:כולן! כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:שייגעצ...מה נסגר? מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:יום שישי שעבר העירו לך על איך שאתה לבוש:היום :) הבטן שלך קרקרה:היום? שמעת מוזיקה:היום חלמת חלום מוזר:אתמול בלילה צחצחת שיניים:היום בבוקר התקלחת:עוד מעט נחשב? החלפת גרביים:החלפתי? לבשתי שוב היום אחה"צ רצית ללכת לישון:היום בצוהריים

Galadriel 3000

New member
...

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: בטח אח שלי... זרק עליך משהו: אממ מזמן לא. צייר עליך משהו: לא זוכרת. תרם לך תשובה במבחן:ולרי. אבל זה היה בוחן, לא מבחן. איפה בפעם האחרונה...: איפה? טוווב... רבת עם מישהו: טודה לאל, ממש ממש מזמן. התנשקת: איפה? איך? אכלת: בבית ספר. ביגלה. הלכת מכות: לא זוכרת. הצטלמת: אצלי בבית מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: פחח שיבת המלך. קנית: אממ הדוד של טרויה! המלצת עליו: אני לא ממליצה. צרבת: אני לא צורבת. שברת: חס וחלילה! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: הזה. פשטת: החולצה של הפיג'מה. קנית: אממ לא זוכרת. לווית מחבר: גם לא זוכרת זרקת: בטח. מה בטח? מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אממ מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: הסטוריה שעשית בו שיעורים: צרפתית שהברזת ממנו: אני לא מבריזה. יש מנות!! שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הסטוריההההה! הוא נתן חומר לגמרי לא נכון למבחן! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא. הרביץ לך: אח שלי בטח. קנה לך מתנה: כנראה שאמא הכין לך אוכל: אני ראה איתך סרט: וואו... לפני מלא זמן. אבא שלי, אחוות הטבעת. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: אממ אולי ספין סיטי? הקלטת: הממלכה רצית לראות ושכחת: לא יודעת. נרדמת באמצע שלה: אני מזמן לא נרדמת מול הטווליזיה. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא יודעת. אולי טרה אספרנסה. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: איסוף שקיות של אוסם
התעצבנת על החברים שלו: הו, לא... אני לא התעצבנתי מזמןן. חשבת שהסקר שבו מטומטם: גם מזמן לא. צחקת על הודעה שכתובה בו: לוידת. כנראה שזה היה טולקין באורט. הם יכולים להיות נורא מצחיקים לפעמים. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הזה הוא הראשון שאני נכנסת היום. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: ביגלה הקאת: סלט, לפני מלא זמן. הסלט היה טעים, פשוט לא הרגשתי טוב. הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: ביגלה. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ולרי ניתקת לו/ניתק לך: אנחנו אנשים מנומסים! התקשר אליך: ולרי התקשרת אליו: שירה (לא נראה לי שאתם מכירים. לעומת זאת, גם את ולרי אתם לא מכירים.) ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: בטח מורן... (moran14h) מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עשיתי החלפת:לא עשיתי חיטאת:אין! רצית לעשות: לא קיים! מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של מיכל בלום. אני ממש לא קוראת הרבה בלוגים. המליצו לך עליו: לא זוכרת. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אני ממש לא קוראת יותר מדי בלוגים. קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא זוכרת! מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: פשיי... הסרט האחרון שראיתי זה טרויה. בטח צחקתי שמה ממשהו. ריגש אותך: לא זוכרת הפחיד אותך: קצת גוטיקה. היית מוכן להרוג כדי לראות: אממ נההה... בוא לא נגזים. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: בטח סיוון וקטיה (גם כנראה אתם לא מכירים) עצבן אותך:לא זוכרת. הבאת אותה בשיחת נפש: נראה לי שולרי (לא שיחת נפש, אלא שיחה ארוכה וחביבה) חלמת עליו: מזמן מידי. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מורן. אבל היא לא חברה אחרונה. מה זה הניסוח הזה? מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא הייתי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אני גם מעולם לא רציתי. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: כנ"ל רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כנ"ל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: או ניצנים, או המורדים. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הערסים שגרים בדירה למטה
אבל הם לא מממממש ערסים... העירו לך על איך שאתה לבוש: מזמן. הבטן שלך קרקרה: עכשיו שמעת מוזיקה: אתמול בסרט. חלמת חלום מוזר: היום בלילה. צחצחת שיניים: בטח אתמול בערב (הבוקר לא היה זמן) התקלחת: אתמול בערב! |מופתעת מעצמי| החלפת גרביים: היום בבוקר (אני יותר נקיה משאני מצפה מעצמי!) רצית ללכת לישון: בשיעור מתמטיקה.

SailoR VenuS

New member
=]../images/Emo47.gif../images/Emo86.gif

מי האדם האחרון ש... שפך עליך שתייה:היום בבצפר מישהו שפך עליי מים OO זרק עליך משהו:רעות זרקה עליי נייר ;; צייר עליך משהו:אילאיל -.- תרם לך תשובה במבחן:אילאיל :] איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בבצפר מתישהו התנשקת:.................. אכלת:בבצפר הלכת מכות:בבצפר.. עם רעות XD אבל בצחוק כן.. הצטלמת:ביום הולדת שלי O.O מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: באסטד קנית: אבריל לאבין המלצת עליו: לא זוכרת צרבת: ילדות רעות שברת: אה... מההה...? *מגלגלתעיניים* מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת בצפר? פשטת: חולצת פיג'מה קנית: לא זוכרת לווית מחבר: @,@ זרקת: לא זוכרת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: הבעה שעשית בו שיעורים: גיאוגרפיה XD שהברזת ממנו: אנגלית+מדעים :} אבל לא הרגשתי טוב ;; שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגליתתתתתתתתתתת מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אבא הרביץ לך: O,O קנה לך מתנה:אמא ואבא :] הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחותי ואח שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מכושפות הקלטת: לוזוכרת רצית לראות ושכחת:לא זוכרת OO נרדמת באמצע שלה:כנל שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:המורדים? XD מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: איסוף שקיות אסם XDDDDDD התעצבנת על החברים שלו:אין חשבת שהסקר שבו מטומטם:לא מסתכלת על סקר צחקת על הודעה שכתובה בו:פוקימון =] נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פוקימון{לא בתפוז} מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיתה הקאת: X_X הזמנת:פיצה? אכלת עם חבר:פיצה? זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:אני לא זורקת אוכל =O החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: רעות ניתקת לו/ניתק לך:רעות התקשר אליך:אמא התקשרת אליו:רעות........ ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:XD מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:חורים באוזניים החלפת:אין חיטאת:אין רצית לעשות:אין מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: בלוג של איזו פקאצה P: המליצו לך עליו: אין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:הפקאצה קראת והזדהית איתו עד דמעות:אין מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:מלך האריות 3 ריגש אותך:הסוף של FMA ;________________________________; הפחיד אותך:הסוף של FMA ;________________; היית מוכן להרוג כדי לראות:כנ"ל P: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ירדן כמובן עצבן אותך:לא יודעת הבאת אותה בשיחת נפש:לא יודעת חלמת עליו:לא זוכרת :p חשוב לך יותר מכל אחד אחר:כל החברים שלי חשובים לי מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: היהודים רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:אין.. אני גם לא הולכת הרבה להופעות רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:לא רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:לא כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום שישי ~_~ העירו לך על איך שאתה לבוש: למי אכפת הבטן שלך קרקרה: עכשיו O.O שמעת מוזיקה: עכשיו =] חלמת חלום מוזר: כל לילה צחצחת שיניים:בבוקר התקלחת: בערב אתמול החלפת גרביים:היום בבוקר רצית ללכת לישון:היום בבוקר P: מי שקראה שתגיד

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא יודעת
זרק עליך משהו: הממ בטח דני. צייר עליך משהו: אני
תרם לך תשובה במבחן: לא במודע, אבל מעיין. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבצפר. התנשקת:
אכלת: בדרך מבצפר לעבודה של אמא. הלכת מכות: בקראטה, אתמול
הצטלמת: היום כשחיכיתי לאוטובוס. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: לא שומעת דיסקים
קנית: היי פייב
המלצת עליו: היהודים... צרבת: כל מיני שירים לחברה שלי
שברת: לא שוברת דיסקים מה הבגד האחרון ש...: לבשת: גופיה פשטת: חולצת בצפר וגרביים. קנית: מכנסיים וסטרפלס בקסטרו. לווית מחבר: חחח החברות שלי כאלה גמדות, שאין מצב בעולם שמשהו עולה עלי
זרקת:
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה. שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים: ערבית. שהברזת ממנו: לא מבריזה, חבל לי על המנות
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריה. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: דוד שלי שבא מבלגיה, ביום שישי. ואולי גם אבא שלי ואחותי אח"כ
הרביץ לך: אחי. קנה לך מתנה: דוד מבלגיה. הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: חדשות הקלטת:
רצית לראות ושכחת: איפה אתה חי נרדמת באמצע שלה:
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: הממ... בטח משהו סטייל בולדוזר. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: "ברית מילה בעד ונגד" התעצבנת על החברים שלו: אוונסנסנסנסנס חשבת שהסקר שבו מטומטם: הקומונה של הכיתה שלי צחקת על הודעה שכתובה בו: הממ. אוונסנסנס נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אפחד. זה הדף בית שלי
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: טוסט שקניתי כשביקרתי בחטיבה היום
הקאת: נקניקיות עם עגבניות. הזמנת: פיצה? אכלת עם חבר: טוסט בלה בלה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מעיין ניתקת לו/ניתק לך: ליאת התקשר אליך: מעיין התקשרת אליו: מעיין\ ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מעיין מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
החלפת:
חיטאת:
רצית לעשות: בגבההההה
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קוראת. המליצו לך עליו: כנ"ל חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: :| קראת והזדהית איתו עד דמעות:
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: דודג'בול ריגש אותך: הממ הפחיד אותך: סיינס. היית מוכן להרוג כדי לראות: שודדי הקאריביים 2? מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: דני\יסמין עצבן אותך: דני הבאת אותה בשיחת נפש: ליאת חלמת עליו:
חשוב לך יותר מכל אחד אחר:
מעיין וליאתי מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: :| רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: :| רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: הופעה של כוכב נולד. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ניצנים. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בטוח שמזמן העירו לך על איך שאתה לבוש:
הבטן שלך קרקרה: היום בבצפר. שמעת מוזיקה: עכשיו? חלמת חלום מוזר: ? צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בלילה. החלפת גרביים: היום בבוקר. רצית ללכת לישון: עכשיו.

עונההההה ../images/Emo9.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: ממ אני חחח
זרק עליך משהו: ממממ אחותי
צייר עליך משהו: חחח אף אחד
תרם לך תשובה במבחן: מממממ לא זוכרת, אבל בטח חברה שלי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: ממ בבית התנשקת: לא זוכרת
אכלת: בחדר חח :) הלכת מכות: מממ בבית (הרבצתי לאח שלי קצת
) הצטלמת: ממ ביומולדת של חברה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אבריל קנית: יותר נכון קנו לי-חברה שלי
של בלו -החדש המלצת עליו: ממ מארון 5
צרבת: אבריל
שברת: מממ דיסק עם סרט שלא עבד
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצה פשטת: פיג'מה קנית: מכנס נחמד לווית מחבר: לא לוויתי זרקת: לא זוכרת
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אנגלית
שהיה לך בו מבחן: חח היום -בפיסיקה
שעשית בו שיעורים: מתמטיבע שהברזת ממנו: ממ לא זוכרת..
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מממממממממממממ כל השעורים בערך היום אתמול..ממ בערך כל ימי השנה אני רוצה לרצוח מורים מכל מיני סוגים
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: חח אמא שלי
הרביץ לך:
אח שלי-רבנו קנה לך מתנה: ממ אמא שלי נראה לי הכין לך אוכל: אמא שלי
ראה איתך סרט: אחותי :) מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: שנו ה-70 עכשיו :) הקלטת: הוידיאו שלי לא מקליט-בחיים שלי לא הקלטתי משהו
רצית לראות ושכחת: מלא..איך אני אזכור? נרדמת באמצע: או
לא זוכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: חחחח נראה לי ריקי לייק \: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חחח מפיות אני חושבת התעצבנת על החברים שלו: בראד פיט \: חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכרת צחקת על הודעה שכתובה בו: ממ לא יודעת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בראד פיט מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אייס קרים
הקאת: אוי לא זוכרת
הזמנת: ממ סיני
אכלת עם חבר: ממ פיצה
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחחח שכחתי
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: לא זוכרת ניתקת לו/ניתק לך: מזמן.. \: לא יודעת התקשר אליך: תיראו אני בקושי מדברת בטלפון-יש מסנג'ר-איסיקיו-אם אני מדברת בטלפון זה לצורכי אמא ואבא אח או אחות שלהם אין מסנג'ר או איסיקיו
התקשרת אליו: ממ אמא ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חברה שלי \: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: אין
החלפת:
חיטאת:
רצית לעשות: מממממ בציפרון של האצבע השמאלית שברגל שלי..חחח מה נראה לכם?
...זהו שלא רציתי
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של מיכל
(מיכל בלום) המליצו לך עליו: מממ שכחתי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא קראתי אחד כזה \: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מממ לא קרה
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: באהבה אין חוקים ריגש אותך: באהבה אין חוקים הפחיד אותך: מממ, מזמן -גוטיקה היית מוכן להרוג כדי לראות: חחחח לא הייתי עושה זאת
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה שלי (עזבו שמות גם ככה אתן לא מכירות את כולן זה ישנה?
) עצבן אותך: בלה הבאת אותה בשיחת נפש: בלה חלמת עליו: בלה חשוב לך יותר מכל אחד אחר: בלה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המורדים (מה?!?! אני לא הולכת הרבה להופעות
) רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: מארון 5
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: מממ לא זוכרת רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: מארון 5
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
לא יודעת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחחחחחח אתמול בלילה נראה לי העירו לך על איך שאתה לבוש: ממ לא זוכרת הבטן שלך קרקרה: גם לא זוכרת
שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות
חלמת חלום מוזר: מממ לפני שלושה ימים צחצחת שיניים: חחח בבוקר היום התקלחת: אתמול בצהריים החלפת גרביים: חחח היום בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיווווו
-לימודים-עייפה

Alaithlos

New member
../images/Emo15.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת.. לא קרהע לי לאחרונה, למזלי. זרק עליך משהו: כנ"ל צייר עליך משהו: אליענה. שבלול. תרם לך תשובה במבחן: לי עזרה בבוחן בלימודי א"י. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: באוטובוס. התנשקת: באוטובוס..
אכלת: באוטובוס (ברצינות!) הלכת מכות: >< באוטובוס. הצטלמת: הא! בים! ניצחתי! מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: "לילות לבנים" של אביב גפן. קנית: "אנפלגד" של דה קורס, לאח שלי ליומולדת. המלצת עליו: "קאמינו פאלמרו" של דה קולינג! מדהים! צרבת: סתם דיסק מלא בשירים שהורדתי לאוטו של אבא.. שברת: הממ.. לוזוכרת. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצה.. פשטת: ג'ינס וחולצה קנית: ג'ינס. מזמן. לווית מחבר: סוודר. זרקת: ג'ינס מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לשון שהיה לך בו מבחן: טימטומטיקה. שעשית בו שיעורים: טימטומטיקה. שהברזת ממנו: אנגלית. הברזה כיתתית. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך: בנדוד שלי קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: "מגרש ביתי" "one tree hill" הקלטת: אין לי וידאו.. רצית לראות ושכחת: חצי מהתוכניות בטלויזיה..
נרדמת באמצע שלה: לוזוכרת.. נרדמתי.. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: חדשות מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: החלפת מפיות. אין ספק. התעצבנת על החברים שלו: מכושפות חברתי חשבת שהסקר שבו מטומטם: לוזוכרת. צחקת על הודעה שכתובה בו: ה"פ חברתי נכנסת אליו לפני הפורום הזה: חטיבת בני המושבים. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: כריך (איזו מילה מוזרה!) עם גבינת זיתים.. הקאת: לוזוכרת הזמנת: שניצל וצ'יפס אכלת עם חבר: שניצל וצ'יפס זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: ספגטי החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: דור ניתקת לו/ניתק לך: דניאל התקשר אליך: דור התקשרת אליו: ליאל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אין מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:באוזן למעלה החלפת: הא? חיטאת: בלמעלה של האוזן רצית לעשות: בגבה או בסנטר מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ליאל המליצו לך עליו: אין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אין קראת והזדהית איתו עד דמעות: לוזוכרת את השם מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: "הנסיכה הקסומה" ריגש אותך: כנ"ל הפחיד אותך: כנ"ל היית מוכן להרוג כדי לראות: כנ"ל
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: נס עצבן אותך: דניאל הבאת אותה בשיחת נפש: ליאל חלמת עליו: דניאל חשוב לך יותר מכל אחד אחר: דניאל..
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: חורף אינטימית של אביב. זה כמובן כשלא מחשיבים את ערת רבין שלשום.. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא קרה רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: היהודים רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: של לונה פאנק באשדוד או משהו.. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים בנתניה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אפעם. בית של קומה אחת!
העירו לך על איך שאתה לבוש: חה. תמיד. הבטן שלך קרקרה: שבת בערב בצורה היסטרית!!! שמעת מוזיקה: כרגע.. חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: הבוקר התקלחת: הבוקר החלפת גרביים: שבת רצית ללכת לישון: שיעור תולדות

Alaithlos

New member
הממ.. כן..../images/Emo15.gif

בדרך לעצרת רבין. הנשיקה הראשונה שלו הייתה הרכבת מפוצצת אנשים..

../images/Emo39.gif שלי

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: בטח אחותי זרק עליך משהו: ילד אחד שאני לא מכירה צייר עליך משהו: המורה לספורט חחח תרם לך תשובה במבחן: וי..אני לא חושבת שזה קרה אי פעם... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר שלי התנשקת:
אכלת: בסלון הלכת מכות: לא זוכרת כבר הצטלמת: בסלון מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אשר קנית: אשר(הגרסה החדשה) המלצת עליו: אמ נראה לי המורדים צרבת: צרבתי אוסף.... שברת: כשהייתי קטנה[?] מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת בצפר וג'ינס פשטת: את זה.חח קנית: חולצה לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: כל מיני דברים קטנים..סוודרים וכאלה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היום הייתי תורנית שער! מוהאהאה....חח אבל האחרון היה תנ"ך... שהיה לך בו מבחן: לשון שעשית בו שיעורים: לשון שהברזת ממנו: הממ שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תנ"ך מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחותי הרביץ לך: הממ נראה לי גם קנה לך מתנה: אחותי וההורים...(יומולדת) הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: שנות השבעים הקלטת: נראה לי המורדים רצית לראות ושכחת: יא...זה תמיד קורה לי נרדמת באמצע שלה: גיא פינס שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אסף הראל
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אממ לא זוכרת כבר התעצבנת על החברים שלו: ג'וני דפ אני חושבת חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: אממ משהו בפורום על מכוניות..או טרקטורונים... נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נראה לי MTV מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: חמצוץ הקאת: הממ לא זוכרת הזמנת: פיצה
אכלת עם חבר: לא זוכרת זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חמצוץ חחח החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אמא ניתקת לו/ניתק לך: אחותי התקשר אליך: אחותי התקשרת אליו: אמא שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חברה שלי... מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: אוזניים? חחח זה לא פירסינג.. החלפת: אוזניים חיטאת: גם רצית לעשות: בטבור מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של מיכלוש!!!! המליצו לך עליו: אממ לא זוכרת מה השם חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: חחח אף פעם קראת והזדהית איתו עד דמעות: אף פעם מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ת'פוס ת'כריש...כל כך מפגר ריגש אותך: סלולר הפחיד אותך: הכפר היית מוכן להרוג כדי לראות: סיפור סנדרלה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה שלי עצבן אותך: מישהי שהיא לא ממש חברה שלי הבאת אותה בשיחת נפש: לא זוכרת כבר חלמת עליו: חברה שלי( כאילו מה הקטע של השמות??) חשוב לך יותר מכל אחד אחר: לא יודעת מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: המורדים...חחח רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אממ אפשר גם בחו"ל? של ג'יי זי ואר קלי...אשר.. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אממ לאיזה הופעה של גבסו רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: הממ כל ההופעות השוות בחו"ל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא זוכרת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לפעמים בימי שישי העירו לך על איך שאתה לבוש: פפוופפ לא זוכרת הבטן שלך קרקרה: אתמול שמעת מוזיקה: היום חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: היום התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון: עכשיו

Number One1

New member
.................................

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: *הורגת את מי ששפך עלי ברד באוטובוס...* זרק עליך משהו: חחחח ילד מהכתה זרק עלי את הקלמר שלי שהחלטנו לקרוא לו פיבי.... צייר עליך משהו: חברה שלי ציירה לי את הסמל היפני הזה על הציפורן.... תרם לך תשובה במבחן: בוחן בעל פה יותר נכון, אני תרמתי לחברה שלי... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בכתה התנשקת: .... אכלת: בביה"ס? הלכת מכות: *ילדה טובה של אמא* הצטלמת: בחתונה של קרובי משפחה... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: הדיסק הצרוב השקסי שלי קנית: now hip hop המלצת עליו: .... צרבת: שירים של מארון 5 ושיקגו... שברת: יותר נכון דיסק של מחשב... מרוב כעס שהדיסק לא עבד בטעות שברתי אתו..... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנסיים ורודות עם חצאית וחולצה של ביה"ס *תלבושת אחידה... מגעיל אותי למוות...* פשטת: ??? קנית: מכנסיים ורודות... לווית מחבר: ???? זרקת: מכנסי ספורט שהיה בו חור גדול בחלק של התחת חיחי מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: חשבון
שהיה לך בו מבחן: חשבון
שעשית בו שיעורים: חשבון
שהברזת ממנו: נמנמ שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ורדההההההההההההההה
(המורה לחשבון) מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא שלי הרביץ לך: ???!!!! קנה לך מתנה: שיו אני כבר לא זוכרת... הכין לך אוכל: כנ"ל
ראה איתך סרט: אבא שלי ראה איתי טרויה בקלטת (בגלל שנגמר בדיוידי....) *פאדיחות*
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ארתור
הקלטת: קטע של אורלנדו באי ניוז לייב.... רצית לראות ושכחת: חדשות ערוץ הבידור... נרדמת באמצע שלה: שר הטבעות ביס 4
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אפידורל
לא מצחיק בכלל מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: בולים של אסם
התעצבנת על החברים שלו: פורום ג'וני דפ חשבת שהסקר שבו מטומטם: אף סקר לא מטומטם
צחקת על הודעה שכתובה בו: ... נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נכנסתי לפורום הזה ראשון... מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: מלוואח הקאת: נמנמ לא מקיאה
הזמנת: אטריות סיניות אכלת עם חבר: .... זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:
הפלתי על עצמי את הקוסקוס בגלל שהצלחת הייתה ממש בקצה של השולחן
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה שלי ניתקת לו/ניתק לך: לא יפה! התקשר אליך: חברה שלי התקשרת אליו: חברה שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חחחחח הם לא צועקים עלי כשאני מדברת בטלפון...
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עשיתי וגם אני לא יעשה... החלפת:... חיטאת:... רצית לעשות: ... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של מיכל
המליצו לך עליו: מיכל
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא יפה!
קראת והזדהית איתו עד דמעות:
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: סרט מטומטם של וודי אלן ריגש אותך: טינה: מה זה קשור לאהבה. זה היה ביס 1 זה מזה מזעזע... הפחיד אותך: קארי היית מוכן להרוג כדי לראות: להרוג את ביל... מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ידיד עצבן אותך: ידיד הבאת אותה בשיחת נפש: ידיד, הוא הרגיש שחברה שלו לא אוהבת אותו יותר ועשיתי איתו פגישה סטייל ורדה רזיאל ז'קונט
חלמת עליו: אורלנדו
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אורלנדו
סתםםםם חשוב לי יותר המשפחה שלי... מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: *שונאת להיות בהופעות
* רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:
רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: מזמן.... העירו לך על איך שאתה לבוש: נמנמ הבטן שלך קרקרה: מתי שהגעתי הבייתה שמעת מוזיקה: כשעשיתי שיעורים בחשבון חלמת חלום מוזר: ... צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: הבוקר רצית ללכת לישון: אתמול מתה על הסמיילים החדשים!!!

ThisIsJustME

New member
חחח עונה ../images/Emo9.gif (אחרי חוסר בכתיבה

פה כמה זמן...) מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני על עצמי בלי כוונה
זרק עליך משהו: לא זוכרת :-* צייר עליך משהו: אני על עצמי היום חח תרם לך תשובה במבחן: לא זוכרת :-* איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לא זוכרת :-* חחח יאו כמה לא זוכרת התנשקת: :-* אכלת: בבית הלכת מכות: היום בביה"ס (סתם בצחוק כמובן...
עם חברה מופרעת שלי) הצטלמת: ביום שישי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק של MATCHBOX 20 קנית: אווו וואו המון זמן לא קניתי דיסק... המלצת עליו: לא המלצתי על דיסק ת'אמת רק על שירים צרבת: של MATCHBOX 20
שברת: לא שברתי
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנס שחור וחולצה אדומה אם זו הכוונה פשטת: מכנס שחור
קנית: חולצה אדומה יפה כזאת
לווית מחבר: חולצה מגניבה כזאת שחורה עם הדפס
(*מרתק*) זרקת: לא זרקתי
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים: אנגלית שהברזת ממנו: לא זוכרת :-* שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמממ קרוב משפחה? אז אמא הרביץ לך: חחחחח אף אחד מהם קנה לך מתנה: לא זוכרת :-* הכין לך אוכל: אמא
ראה איתך סרט: לא זוכרת :-* מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מופע שנות ה-70 הקלטת: אנג'ל רצית לראות ושכחת:לא זוכרת :-* נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת :-* שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לא זוכרת :-* מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: הפורום הזה של אוסם התעצבנת על החברים שלו: לא יודעת אני בעיקרון נכנסת רק לפה... חשבת שהסקר שבו מטומטם: כמו התשובה שמעל צחקת על הודעה שכתובה בו: כמו בתשובה שמעל2X נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אני נכנסת רק הנה
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: מעדן חלב הקאת: לא הקאתי חחח וטוב שכך הזמנת: לא זוכרת אכלת עם חבר: פופקורן זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: שוקו נחשב? חחח החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה שלי (במילא שם לא יגיד לכן כלום
) ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת :-* התקשר אליך: חברה שלי חחחחחחחח התקשרת אליו: חברה שלי
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אמאבא לא צעקו עליי אז לא היתי צריכה לנתק
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עשיתי החלפת: לא החלפתי חיטאת: לא חיטאתי רצית לעשות: נזם מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: "בלוג קטן על אהבה ואושר" ממזמן... המליצו לך עליו: לא המליצו לי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא חשבתי שהבלוגר אידיוט קראת והזדהית איתו עד דמעות: "בלוג קטן על אבה ואושר" ממזממממממממן חחח
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בלש בצחוק (סרט ענק
) ריגש אותך: לא זוכרת :-* הפחיד אותך: הצלצול היית מוכן להרוג כדי לראות: אין כזה חחח לפחות לא כרגע אני בכלל לא בעד להורג מישהו בגלל סרט
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה מביה"ס עצבן אותך: חברה מביה"ס חחח הבאת אותה בשיחת נפש: לא זוכרת :-* חלמת עליו: חחחח כל מיני חברים שלי-חלום נוראי!!
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: זה לא משנה כי אתן לא מכירות
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: באמת שאני לא זוכרת מלא זמן לא הייתי בהופעה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: של הראל סקעת אבל זה לא הייה בקטע של הכסף פשוט לא הסתדר... רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: כמו התשובה מעל רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כמו התשובה שמעל מעל
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: של המורדים חחח (ההופעה הראשונה) מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אף פעם (וטוב שכך) העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת הבטן שלך קרקרה: כשחזרתי מביה"ס שמעת מוזיקה: ברגע זה
חלמת חלום מוזר: לפני כמה ימים צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: בבוקר החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיו חחחחחחחח

ThisIsJustME

New member
בעעע הודעה מפוקששת ../images/Emo3.gif

כל מה שהוא-:-* אמור להיות
וגם ההדגש התחרפן

../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: ממ... וואלה לא זוכרת
זרק עליך משהו: היום זרקו עליי נעל. צייר עליך משהו: היום בשיעור..מי שיושבת לידי תרם לך תשובה במבחן: אתמול במבחן במתמטיקה.. יותר נכון פתר לי חצי מבחן! חח.. שווה לשבת ליד חרשנים
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לפני שניה בערך בטלפון התנשקת: נשיקה בלחי לאמא נחשבת?
אכלת: בצהריים הלכת מכות: מממ לא זוכרת..אפרת מתי הייתה הפעם האחרונה שהרבצתי לך? הצטלמת: בטיול פתיחת קורס לפני שבועיים! הולהה!!!
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: מוש בן ארי- דרך קנית: מוש בן ארי- דרך
המלצת עליו: ממ.. נראה לי המלצתי באיזה פורום מוזיקה על יותר טוב כלום מכמעט של עברי (
) צרבת: אני לא צורבת דיסקים מקוריים, רק אוספים שברת: הא?
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצת בצפר *מושפל* פשטת: ג'ינס קנית: ממממממ... חולצת בצפר? טחח לווית מחבר: מכנס זרקת: מה אני זוכרת? מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ספרות שהיה לך בו מבחן: ביולוגיה שעשית בו שיעורים: ערבית שהברזת ממנו: אזרחות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כימיה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אח קנה לך מתנה: ההורים כשחזרו מחו"ל הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ערב טוב עם גיא פינס הקלטת: חלום אמריקאי רצית לראות ושכחת: בנות גילמור *מתעצבנת* נרדמת באמצע שלה: אני לא יכולה להירדם מול טלויזיה שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:תשוקות מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום איסוף שקיות אוסם התעצבנת על החברים שלו: הארי פוטר- הספר.. אני כל הזמן קוראת שם והם פשוט לא מוכנים לקבל אנשים חדשים.. מצטערת אם יש פה מישהי משם חשבת שהסקר שבו מטומטם: ממ.. תאמת ששלנו, מאחר והוא כבר לא עדכני בכלל צחקת על הודעה שכתובה בו: עברי לידר נכנסת אליו לפני הפורום הזה: עברי לידר מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אצבעות תירס (יאמי) הקאת: פיהה לא הקאתי מכיתה ז' בערך הזמנת: מקדונלדס? אכלת עם חבר: שניצל תירס (באמת מפליא) זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: שאולי נחשב? החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה טובה ניתקת לו/ניתק לך: כנ"ל התקשר אליך: כנ"ל התקשרת אליו: אפרתי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אמאבא לא צועקים
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: אין החלפת: באוזן?
חיטאת: לא חיטאתי רצית לעשות: נזם מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: אנלא קוראת בלוגים המליצו לך עליו: X חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: X קראת והזדהית איתו עד דמעות: X מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: קלציום קיד
ריגש אותך: שמש נצחית בראש צלול הפחיד אותך: ממ.. לא מפחדת כ"כ מסרטים.. היית מוכן להרוג כדי לראות: שודדי הקריביים 2 (חבל שהוא עוד לא התחיל בכלל לצולם) מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: איתי. מכירים? לא. אז שש עצבן אותך: ירדן. מכירים? לא. אז שש הבאת אותה בשיחת נפש: תם. מכירים? לא. אז שש חלמת עליו: אורלנדו. מכירים? כן. אז אחלה! חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש כמה
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: יוני בלוך בברקה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא קרה דבר כזה.. אני לא מפספסת הופעות רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא קורה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: קורה הרבה מדי
.. ו-2 האחרונות היו עברי לידר בזאפה ועברי ואביב גפן ביגור.. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: מממ... אי אפשר להתנחל לי מתחת לבית
העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת הבטן שלך קרקרה: לא זוכרת שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: אתמול חלמתי שאני מנהלת משפט עם עקיצות של יתושים
צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: לפני שניה רצית ללכת לישון: ברגע זה

אפרתיק

New member
ואי זה היה ארוךך..תהנו!

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אממ לא שפכו עלי אף פעם שתייה!! זרק עליך משהו: לא זרקו עלי כלום אף פעם.. צייר עליך משהו: כנ"ל!!!! תרם לך תשובה במבחן: חחח זה כן..אתמול במבחן במתמטיקה..מזה נוסחא לכפל מקוצר?!?! לא משנה..תסכול אישי.. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אמממ ביום ראשון שעבר.. התנשקת: חסוי
אכלת: אממ לפני עשר דקות! הלכת מכות: חחחח מתי לא? שחר אוהבת להציק לי.. הצטלמת: אמממ לפני שבוע בטיול! מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט קנית: אאמממ ואווו זה היה ממזמן..לפני איזה שנתייםנ
המלצת עליו: אמממ לא המלצתי ממזמן...(המלצתי זו מילה מוזרה) צרבת: לפני שטסתי..(בערך לפני חודש) שברת: לשבור דיסק?! מי עושה את זה?! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה -עכשיו! פשטת: לפני המקלחת! קנית: אמממ בחו"ל..הרבה...אני לא אפרט..חח לווית מחבר: אמממ לא זוכרת בגרוש... זרקת: לא זוכרת... מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אזרחות(אביבה @#$@%#%&) שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה! שעשית בו שיעורים: כימיה =/ שהברזת ממנו: לא הברזתי השנה...איזה ילדה טובה אני...חח שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: א-ב-י-ב-ה!!!!!!!!!! נכון יש את מורה מהפרסומת לג'ננה שכולם נרדמים בשיעור?! זו היא!!!!! משעמממתתת טיפשההה הונגריה מפגרתתת מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא =) הרביץ לך: אני מניחה ששחר..לא,בעצם לא מניחה..בטוחה!! קנה לך מתנה: אמא שלי קנתה לי ספר..=/ הכין לך אוכל: העוזרת שלנו..חחח ראה איתך סרט: אממ אחותי בפוקהונטס לפני איזה 10 שנים?!!? כמה שנים לא הלכתי עם קרוב משפחה לסרטט...יאאא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: "הכל יחסים" בערוץ 3 הקלטת: השיר שלנו אבל אל תסקלו אותי! רצית לראות ושכחת: בנות גילמוווווווורררררררר נרדמת באמצע שלה: חלום אמריקאי ..ראיתי את זה אחרי טיול -זה היה פשוט סיוטטט שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: איזה סדרה מפגרת בניקלודיאון מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום "אמריקה נקסט טופ מודל" התעצבנת על החברים שלו: אממ פורום אקטואליה חשבת שהסקר שבו מטומטם:אממ אממ אמ אין לי מושגג צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום חלוץ נתיב!!!!! נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום חלוץ נתיב! מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: סלט! הקאת: ואי לא הקאתי איזה 7 שנים... הזמנת: פיצצההה לפני איזה חודשים..חח אכלת עם חבר: פסטה ושניצל עם חברה! זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: סלט היום..=( החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה ניתקת לו/ניתק לך: אמממ אין לי מושג התקשר אליך: חברה התקשרת אליו: חברה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אמממ אףאחד..=/ מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזניים זה נחשב?יענו במקום הרגיל? קיצר בכיתה ד'. החלפת: / חיטאת:/ רצית לעשות:/ מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קראתי שום בלוג.. המליצו לך עליו: כנ"ל חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא ראיתי אף פעם בלוג בחיים קראת והזדהית איתו עד דמעות: כנ"ל... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: איך להיפטר מבחור ב-10 ימים. ריגש אותך: אפקט הפרפר :נבואת איש העש היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר 444444444444 מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:שחר עצבן אותך:אמ שם יעזור? חברה.. הבאת אותה בשיחת נפש: חברה חלמת עליו: נראה לי שחלמתי בלילה על דור..אבוי אבוי חשוב לך יותר מכל אחד אחר: חברה... ההופעה האחרונה ש...: היית בה: נ-י-צ-נ-י-ם-!! בקולה רוק רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: עברי ואביב בניצנים רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא קרה כזה דבר רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: אין כזה דבר רחוק בשבילי-להכל אני מגיעה!! סתם לא ,אבל לא נראה לי שקרה כזה דבר... כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הנ"ל מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחח אף פעםם העירו לך על איך שאתה לבוש: היוםםם כל הזמן יש איזה ילד אחש שיושב לידי ועושה לי -חולצה יפה,שעון יפה,נעליים יפות,ג'ינס יפה..((((הומ)))) הבטן שלך קרקרה: היום בשיעור אזרחותת שמעת מוזיקה: היום אחה"צ חלמת חלום מוזר: אמממ לא זוכרתתת צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: לפני שעה בערך החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיו..חח

שלילילילי....

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:נראה לי אחי... זרק עליך משהו:מנמנמנמ לא זוכרת... צייר עליך משהו:חברה שלי...
תרם לך תשובה במבחן:אממממממ לא זוכרת,בדרך כלל אני עוזרת לאנשים..
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בביצפר...
... התנשקת:נמנמנמנמ ת'אמת אפעם לא התנשקתי...
אכלת:בבית... הלכת מכות:בבית מלון...עם אחי...מלחמת כריות..
... הצטלמת:בלובי בבית מלון... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:נראה לי Turaround של ווסטו'שים...
קנית:Turaround...
המלצת עליו:לא זוכרת...
צרבת:לא צורבת דיסקים...
...מורידה למחשב...
שברת:נראה לי את הסימס של חברה שלי...אבל לא ממש שברתי...זו לא אני וזו לא אשמתי!!!
....וזה היה מזמן... מה הבגד האחרון ש...: לבשת:אני לא מתלבשת....הולכת ערומה ברחוב...מה לא ידעתם?
....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
...סתם...חולצת ביצפר וג'ינס(לובשת ארותם גם עכשיו).... פשטת:למה אתם מבקשים לדעת את זה?רוצים סטרפטיז?
....חחחחח..אמממ נראה לי מכנסיים... קנית:מכנסיים.... לווית מחבר:אממממ לוויתי כמה חולצות מחברה שלי...נראה לי איזה 4...כולן יפות..
זרקת:נראה לי תחתונים..
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:סוציולוגיה..
שהיה לך בו מבחן:לשון!!!(הוא היה היום!!!והוא היה די קל!!) שעשית בו שיעורים:פסיכולוגיה...
שהברזת ממנו: נראה לי פיסיקה..שנה שעברה..
.... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: פסיכולוגיה.!!!שונאת את לבנה ה**** הזאת!!הלוואי שתיפול מהעקבים שלה ותשבור ת'רגל או משו כזה!!!שונאת אותה!!!
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אבא... הרביץ לך:אמממ לא מרביצים לי בבית
..אולי אחי אבל זה בצחוק...נראה לכם שאינ אתן שירביצו לי ואני אשב בקשט???נההההההההה...
קנה לך מתנה:לא זוכרת... הכין לך אוכל:אמאמאמאמאמאמאמאמא!!!!מתה עלייך!!!
ראה איתך סרט:לוזוכרת..
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:לוזוכרת... הקלטת:פרוייקט איקס
...וזו לא תכנית מציאות!!!
רצית לראות ושכחת:נראה לי הרקולס...
נרדמת באמצע שלה:לא זוכרת...אני אפעם לא נרדמת באמצע סדרה... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לא זוכרת...(שמתן לב שאני לא זוכרת הרבה דברים?
) מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:משו עם איסוך עטיפות אוסם..
התעצבנת על החברים שלו:נמנמנמנ לא זוכרת... חשבת שהסקר שבו מטומטם:כנ"ל... צחקת על הודעה שכתובה בו:אמממ הפורום הזה..(אורלנדו) נכנסת אליו לפני הפורום הזה:נכנסתי לפורום הזה ישר..
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:סטייקבורגר...
הקאת:לא זוזכרת..נראה לי פלאפל...
הזמנת:פיצהההההה...
אכלת עם חבר:לא זוכרת.... זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:קטשופ... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:לא זוכרת... ניתקת לו/ניתק לך:לא זוכרת... התקשר אליך:שלי... התקשרת אליו:שלי... ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:אמאבא אפעם לא צועקים עליי כשאני מדברת בטלפון...אני לא מרשה להם!!פדיחות!!! מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:זה לא םירסינג אבל זה נזם..
החלפת:נזם... חיטאת:נזם... רצית לעשות:בשפה... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:נראה לי של מיכל(בלום)..
המליצו לך עליו:וואלה לא זוכרת... חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:כנ"ל... קראת והזדהית איתו עד דמעות:כנ"ל... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:אמממ אופ..*מנסה להיזכר איך קוראים לו*...אמממ אמממממממ...אההה כן!!!חלום גנוב!!
....ראיתי חלק ממנו אתמול מרוב שיעמום... ריגש אותך:טרויה... הפחיד אותך:יום אהבה קטלני...לא הפחיד ממש אבל עדיין...קצת..
היית מוכן להרוג כדי לראות:אני לא מגיעה עד לרמה של להרוג בשביל סרט...
...אני עושה דברים יותר גרועים ממוות!!
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:לידיה... עצבן אותך:לידיה... הבאת אותה בשיחת נפש:שליייייייייי.... חלמת עליו:שלי...היא חלק מהחלום המוזר שלי אתמול..
חשוב לך יותר מכל אחד אחר:כל החברות הטובות שלי חשובות באותה מידה... מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:לא זוכרת... רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:כנ"ל...
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:כנ"ל...
רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:כנ"ל... כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:אמממ להופעה של גבסו בקניון הצפון...
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:וואלה לא זוכרת..
...בטח מזמן.... העירו לך על איך שאתה לבוש:לא זוכרת...
הבטן שלך קרקרה:בשיעור אנגלית נראה לי... שמעת מוזיקה:אני שומעת עכשיו...
חלמת חלום מוזר:אתמול...
צחצחת שיניים: היום בבוקר... התקלחת: בראש חודש שעבר...חחחחחחחחחחחחחחח סתםםםם...
...אתמול בערב... החלפת גרביים:בבוקר...אבל לא החלפתי,גרבתי גרביים כי אני מסתובבת יחפה בבית... רצית ללכת לישון:עכשיו...

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif שלילי! וסליחה שנטשתי קצת

ת'פורום...
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: ברק (אני יהרוג אותך!!!) זרק עליך משהו: מתן (קלמר..) צייר עליך משהו: אני ציירתי על עצמי נחשב? תרם לך תשובה במבחן:רק בבוחן קרין... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבצפר היום.. התנשקת: לא יודעת... אכלת: ב 7:40 הלכת מכות: ואייי אמ.. יום שישי ב3 בלילה... (משיעמום...) הצטלמת: אתמול ביום ספורט המורה שלי צילמה... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: SUGABABES קנית: ואייי... אמ.... נראה לי שהדיסק ש99fm.... המלצת עליו: אני להמליץ מפתאום??? צרבת: אין שם.. זה עירבוב של כמה שירים... שברת: לא שברתי... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני כרגע לובשת מכנס ג'ינס וחולצת בצפר... פשטת: את הכותונת בבוקר... קנית: חולצה מתמנון... לווית מחבר: סווצ'ר... זרקת: ואיי לא יודעת... מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שיעור חופשי... שהיה לך בו מבחן: ערבית שעשית בו שיעורים: תנ"ך שהברזת ממנו: אנגלית שנה שעברה... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית שנה שעברה וגם ג"ג איריס בעעע! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:סבא שלי... הרביץ לך: אחותי.. קנה לך מתנה: סבתא שלי... הכין לך אוכל: אמא... ראה איתך סרט: לא יודעת... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: חברים לנצח הקלטת: לא יודעת אך מקליטים... רצית לראות ושכחת: בלו קראש נרדמת באמצע שלה: באמצע איזה תוכנית בmtv שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ב mtv מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: להחלפת דברים של אוסם ומשהו על מפיות... התעצבנת על החברים שלו: הארי פוטר הסרטים חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא מעניינים אותי הסקרים בד"כ.... צחקת על הודעה שכתובה בו: ארמדין נכנסת אליו לפני הפורום הזה: ארמדין מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פנקייק הקאת: בחופש הגדול לא יודעת מה... נראה לי נקנקיות... הזמנת: טוסט עם 3 סוגי גבינות... אכלת עם חבר: קורנפלק יבש.. ואחרי זה לפה עם שוקולד.. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: סוכריה... זרקתי באמצע הארוחה בבת מצווה של חברה.. התחלנו ללכת מלחמת אוכל... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: יעל ניתקת לו/ניתק לך: שי
התקשר אליך: יעל התקשרת אליו: עמית ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:אפחד... מהו הפירסינג האחרון ש...:פירסינג זה עגילים? אם כן אני עונה לפי זה... עשית:עגילים בכיתה ב' החלפת: לא החלפתי... חיטאת: בכיתה ב'!!! רצית לעשות: אני כבר לא רוצה לעשות! מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: גמני ילדה שתקועה בתוך נייר טואלט (noyy) המליצו לך עליו: כנ"ל למרות שכבר ידעתי עליו... חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אמ... של איזה אחת פקאצה! קראת והזדהית איתו עד דמעות: הבלוג של מיכלוש מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בחורות לבנות ריגש אותך: לא יודעת למה "ג'נטלמנים מובחרים" הפחיד אותך: הפחיד אותי משיעמום "סדנה לעצבים" היית מוכן להרוג כדי לראות: שרה"ט! מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: יעל (מן הסתם הייתי אצלה אז בטח כל שאר הדברים יהיו עליה...) עצבן אותך: יעל הבאת אותה בשיחת נפש: יעל חלמת עליו: **** חסיו כי חברות שלי מבקרות פה... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כנ"ל מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: ואי לא זוכרת רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: - רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: - רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ההופעה בניצנים אבל היה רחוק והתנגש עם המפגש פורום כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: - מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא התנחלו כי אני גרה ממש בחור שאם באים אנשים אתה שמח אפילו אם יבואו ערסים או פקאצות אני אשמח! העירו לך על איך שאתה לבוש: לא יודעת הבטן שלך קרקרה: יום ראשון שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לפני שלושה שבועות בערך... צחצחת שיניים: היום בצהריים התקלחת: היום בבוקר החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון:עכשיו אני אשמח ללכת... ועכשיו זה הזמן המתאים ללכת להתארגן לישון... אני יודעת שעד שאני אעשה הכל אני אכנס למיטה רק ב11... טוב אני אשוטט עוד קצת בפורום ואז אני עפה...

למעלה