מהעיתון "One".

kittycatbone

New member
תרגום להתחלת הכתבה../images/Emo70.gif

אמא שלי לא פה, ובא לי לתרגם עכשיו.. אז הנה מה שאני מתרגמת עם כמה דברים פה ושם שאני לא הבנתי
(ד"א, גיליתי שאני קוראת צרפתית יותר מהר ממה שחשבתי
*מתלהבת*) מה שכתוב בכחול למעלה בצד שמאל: תמיד כל כך מבוקש ע"י הבמאים, אורלנדו בלום ימצא ב(צירוף לא מובן של מילים
)סרטו החדש הנקרא "הייבן". בשביל ONE, הוא משתף אותנו על התפקיד שלו בסרט ומספר לנו במידה שוה על המעריצות שלו ואהבתו לסרטים היסטוריים. בלעכס, רק הסוף יכלתי לתרגם מהר!
וכשאמא שלי תחזור אני יתקן את מה שלא ידעתי לתרגם בדיוק

kittycatbone

New member
תיקון../images/Emo70.gif (או יותר נכון שיפור..../images/Emo3.gif)

תמיד כל כך מבוקש ע"י הבמאים, אורלנדו בלום בקרוב יככב בסרט חדש הנקרא "הייבן". בשביל ONE, הוא משתף אותנו בתפקידו בסרט המתח ומדבר איתנו באותה מידה על המעריצות שלו ואהבתו לסרטים היסטוריים. הא
עכשיו שאמא שלי פה אפשר לנצל אותה טוב-טוב..

אההה נכון!!../images/Emo6.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

זה כמו בשיר: "בונאפטיט, מרסי בוקו! בונאפטיט מרסי בוקו.."

kittycatbone

New member
תרגום לפסקה הראשונה!../images/Emo2.gif

*מתלהבת* לא נמאס לך כששואלים אותך שאלות על "שר הטבעות"? לא, לא נמאס לי! אם יכולתי, הייתי שמח לשחק מחדש את לגולאס. אני שומר רק זכרונות טובים מהחוויה הזו. בשבילי, זה מסתכם בהערצה אמיתית: לפני הפרמיירה של "שובו של המלך" בניו זילנד. [לא הבנתי את הכוונה של המשפט הזה
]. לפני זה קיבלנו קבלת פנים מכובדת מהמשפחה המלכותית של אנגליה. נסענו ברחובות בתוך מכוניות עם גג פתוח מול המון עצום לאחר קבלת הפנים שלנו עם ראש הממשלה הניו זילנדי. זה היה בלתי יאומן! בניו זילנד, קיימים אפילו בולים ומטבעות עם דמותי עליהם. דרך אגב, אימי אוספת אותם! (צוחק). לעולם לא אחווה עוד חוויה כזאת! זה היה פנטסטי! |מתנשפת בכבדות| זה היה קשה!
ועוד הייתי צריכה הרבה את אמא שלי..|חבולה|
וול.. אני חייבת להגיד- זה כיף!!

kittycatbone

New member
ועכשיו שאני קוראת את זה..

זה גם קצת מבאס שאיזה שעה אני מתרגמת משו, ואז אני קוראת כדי לבדוק את זה וזה לוקח לי הממ.. בקושי דקה
<< חח חפיף

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

"קיימים אפילו בולים ומטבעות עם דמותי עליהם" אוייי אני רוצצצהההההההההה

kittycatbone

New member
חח גם אני!!../images/Emo123.gif

אולי נגנוב מאמא שלו?
חח סתתתתתתם! חס וחסיסה!

למעלה