תחרות ה-

bigmomentom

New member
זה לא זה בסי

בואי נאמר שאני את הגיל של הערצה עיוורת עברתי וזה ממש לא קשור לחיבתי למ"מ. לאנהי ופונצ'ו יש כימה מדהימה ושניהם פשוט שחקנים מעולים ולכן זה פשוט עובד! הם יודעים איך להעביר תשוקה במשחק שלהם (וכן, יכול להיות שגם למשיכה הדדית יש קשר לזה). וד"א ראיתי סירטונים של רבלדה וואי ומיה ומנו (אפילו שהם היו זוג במציאות ודחפו ת'לשון) לא מתקרבים לחושניות של הנשיקות של פונצ'ו ואנהי.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהם לא היו זוג.../images/Emo12.gif

וכל פעם הוא בא לצרפת אותה או לפחות קצת נשיקה רגילה והיא עשתה לו נשיקות קטנות כאלא, רק אני שמתי לב?

HEN0121

New member
בדיוק מסכימה עם עינת

ואיי אני מזה אוהבת לשמוע את הדעה של עינת ככל שאני רואה שאנשים יותר בוגרים מגיבים לזוג מ"מ על הכימיה שלהם ויש הרבה אני יותר שמחה זה אומר שזה לא משום שהערצה העייורת לאותו שחקן (בגלל מראה וכו..) אז הם אומרים שהם הכי טובים זה פשוט מה שרואים
פונצו שחקןןןןןןןןןןן מדהים ואנהי שחקניתתת בחסד עליון הכימיה בינהם ממש גגדולה יכול להיות בגלל הידידות הממש טובה שלהם
שחקנים מדהימים

Hadas 87

New member
הכימיה שלהם זה משהו שלא רואים הרבה

בין אנהי לפונ'צו ואני גם לא מעריצה הערצה עיוורת ולא שום דבר בסגנון. אני שופטת לפי משחק. מיה ומיגל גורמים לי לרצות לראות הסדרה. הכימיה שבינהם זה משהו מדהים. מדהים. איך כל שיחה אפילו אם היא הכי מפגרת וילדותית בעולם הם עושים אותה מצחיקה ומרגשת. זה מה שנקרא לדעת לשחק ולהיות מחובר לדמות.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifדי לריב.

לדעתי לאנהי ופונצ'ו אפילו יש משיכה, כי בכל זאת הם שני בוגרים יפים וכוסים [כן, כוסים.
] שמבלים ביחד מלא מלא, ועוד צריכים להתנשק. חוץ מזה - איך אפשר של=א להימשך לאחד מהם ?! [לא מדעה לסבית.]

bigmomentom

New member
מי רב?

סתם מחליפים דעות על נושא ברומו של עולם. את צודקת. הוא גבר יפה והיא אישה יפה ואין ספק שיש גם משיכה הדדית, הרי זאת דרך הטבע. משיכה תמיד תהיה ברמה כלשהי אבל לא תמיד כדאי וניתן לממש אותה.

Hadas 87

New member
חחחחחחח

"נושא ברומו של עולם" חחח ממש רומו של עולם.. חח שאלו יהיו הצרות שלנו, כמו שאומרים. חחחח

bigmomentom

New member
אהבה/משיכה מינית/תשוקה

זה נושא ברומו של עולם. בשביל זה אנחנו חיים מאמי.

Hadas 87

New member
פחח חשבתי שהיית צינית

היית רצינית עוד? חחח ואני הבנתי שאת מתכוונת שהנושא ברומו של עולם הוא למי יש נשיקות יותר יפות .. חח טוב עזבי. לא זה ולא זה הם נושאים ברומו של עולם.

bigmomentom

New member
שאלה לכל צופי 406

מאחר ואני לא ראיתי אז תגידו לי אתם אנהי ואהרון דיאז מול אנהי ופונצ'ו בעניין של נשיקות ותשוקה במשחק. מה תפס אותכם יותר? איפה הכימיה היתה יותר טובה (ואני יודעת שאנהי ואהרון היו גם זוג אבל תנסו רגע להתעלם מזה, אני מעוניינת לדעת עד כמה המשחק של 2 הצמדים נחשב אמין בעיניכם).

HEN0121

New member
מההההה אנהייי ואהרון היו זוגג?????

אני בשוק אני בעלם אני המומהההההההההההה ותאמת אנהי ואהרון שיחקו תזוג מושלם מעלף אבל למיה ומיגל כאילו לאנהי ופונצו יש כזאת יותר כימיה ואהבה בינהם הם יודעים לבלוע היטב אחד את השניי

bigmomentom

New member
ככה אומרים, שהם היו זוג-מה לא?

שמעתי כמה דיבורים על זה בפורום של אנהי. נראה לי שהם היו יחד. אבל בטח יש פה אנשים בפורום שיודעים יותר טוב ממני.

Hadas 87

New member
אתם יכולים להפסיק לקרוא לזה בליעות?

חחחח פליז תגידי צרפתיות או משהו... רק לא בליעות חח זה עושה לי קונטציה רעההה! חח :(

HEN0121

New member
חס וחלילה חחחחחחחחחחח

אז צרפתיות!! ואהמ אהמ אהמ אהמ לא ידעתי שאנהי ואהרון היו זוג אבל היא מתנשקת הרבה יותר טוב עם פונץ

Hadas 87

New member
חחחחח

המילה שאיבה בכלל לא מזכירה לי נשיקה.. חח צרפתיות הכי טוב! חח "תראו את הצרפתית הזו" חח נשמע טוב! חח

למעלה