שרשור שליפות

נמשל

New member
../images/Emo28.gif שרשור שליפות

אבקש לשרשר נכון: שחקן שאתם חושבים שהוא כוכב: תחת "כוכב נולד" שחקן שאתם חושבים שהוא שרברב: תחת "שרברב נולד". שחקן שהוא לא כוכב ולא שרברב או שאתם לא בטוחים לגביו, או כל שאלה אחרת שיש לכם בנוגע לשליפה: תחת "לא כוכב לא שרברב +שאלות" אנא שרשרו נכון, זה נועד אך ורק לנוחות של כולנו. הודעה שלא תשורשר למקום הנכון, תמחק. בהצלחה בשליפות
מתח בשליפות הודעתו של w a n t o o t r e e משבוע שעבר: לאלה שרוצים להכניס קצת מתח ואקשן לשליפת שחקן הנוער שלהם: לחצו בהאטריק על הכפתור ששולף שחקן נוער אך הקפידו לעשות כך כשעיניכם עצומות! המטרה היא לא לראות את נתוני השחקן שנישלף. כעת כנסו לכתובת הבאה: http://www.marsellus.spaziogratis.com/cyf/ כנסו לכתובת, הקישו יוזר וסיסמת אבטחה, לחצו על הציור של כף היד. האתר יציג בפניכם לאט לאט חלק מהנתונים של השחקן החדש. בתום ההצגה לחצו על ה"חץ" בתחתית העמוד. כעת יוצגו הנתונים החשובים של השחקן (תכונות ו- TSI) בצורת רולטה כאשר אתם עוצרים את הרולטה בכל תכונה ותכונה באופן נפרד והרולטה תיעצר לאיטה ותציג לבסוף את רמת התכונה. בסוף בסוף ה- TSI יופיע. תהנו!

tkafik

New member
הנה כוכב נולד מה דעתכם?

David Bruchian (65913409) בן 18, בכושר משחק סביר, בריא. בחור שנוי במחלוקת, חם מזג ובלתי הגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות גרוע. התמחות: בלתי צפוי לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 580 שכר: 3 136 NIS/לשבוע בעלים: Arayot Hatuka אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: סביר שוער: איום קישור: טוב מסירה: גרוע משחק אגפים: חלש הגנה: חלש הבקעה: עלוב מצבים נייחים: מצוין מה דעתכם?? אני מוציא למכירה כמה הוא שווה?

יודע מה...

אני משנה.. נראה לי שיותר כי הטי אס איי של שחקן דומה שאני שלפתי היה יותר נמוך. אבל זה בערך המחיר אאל"ט

tomash11

New member
כוכב חדש יאיר הלילה:)

Niv Avisar (65913652) 17 years, passable form, healthy A sympathetic guy who is calm and honest. Has disastrous experience and weak leadership abilities. Nationality: Israel Total Skill Index (TSI): 560 Wage: 2 914 NIS/week Owner: f c united Warnings: 0 Injuries: Healthy Stamina: weak Goaltending: disastrous Playmaking: weak Passing: weak Winger: passable Defending: inadequate Scoring: poor Set Pieces: passable רב גוניות היא שם המשחק גבירותי ורבותי:))

necky

New member
הנה מה ששלפתי

באיזה מחיר התחלתי לשים אותו? Norman Amiga (65923801) בן 17, בכושר משחק סביר, בריא. בחור שנוי במחלוקת, מאוזן וצדיק. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש. לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 750 שכר: 2 847 NIS/לשבוע בעלים: Hapoel Bney Lod אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: בינוני שוער: איום קישור: חלש מסירה: חלש משחק אגפים: בינוני הגנה: בינוני הבקעה: סביר מצבים נייחים: בינוני

yanbrmic

New member
כוכב נולד

Ynon Pollak (65930585) 19 years, passable form, healthy A popular guy who is tranquil and dishonest. Has disastrous experience and passable leadership abilities. Nationality: Israel Total Skill Index (TSI): 650 Wage: 3 332 NIS/week Owner: OKINAWAN GOJU-RYU KARATE-DO F.C Warnings: 0 Injuries: Healthy Stamina: poor Goaltending: disastrous Playmaking: excellent Passing: weak Winger: wretched Defending: wretched Scoring: poor Set Pieces: inadequate

סוליד הגנה בן 18....כמה כמה?

Tal Atias (65972925) 18 years, passable form, healthy A controversial person who is temperamental and honest. Has disastrous experience and poor leadership abilities. Nationality: Israel Total Skill Index (TSI): 940 Wage: 3 413 NIS/week Owner: The Testicles Warnings: 0 Injuries: Healthy Stamina: passable Goaltending: disastrous Playmaking: disastrous Passing: poor Winger: wretched Defending: solid Scoring: inadequate Set Pieces: poor שלפתי עם התוכנה היה מעט מרגש...גלגל הגילאים מאדו ביאס אותי בסוף, במדיה והיה בן 17 הייתי ממש ממש שמח

e l i r a n23

New member
שחקן נחמד...

כושר גופני: סביר שוער: איום קישור: טוב מסירה: עלוב משחק אגפים: גרוע הגנה: עלוב הבקעה: עלוב מצבים נייחים: חלש רק חבל שהוא בן 19... מוציא אותו למכירה...

grassman1

New member
סוליד הגנה בן 17 למאמני הגנה

Shem Tov Engler (65912448) בן 17, בכושר משחק סביר, בריא. בחור נעים, חם מזג והגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש. התמחות: משחק ראש לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 620 שכר: 3 616 NIS/לשבוע בעלים: HARGOL FC אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: עלוב שוער: איום קישור: חלש מסירה: גרוע משחק אגפים: גרוע הגנה: טוב הבקעה: גרוע מצבים נייחים: גרוע שערים בקריירה: 0 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 0 שערי גביע העונה: 0 יצא למכירה עומד רק על 250 אלף תמהרו ותציעו אולי הוא יהיה שלכם...

C a c t u s

New member
כל כך כמעט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stamina: poor Goaltending: disastrous Playmaking: solid Passing: passable Winger: weak Defending: poor Scoring: inadequate Set Pieces: poor Nimrod Strauss (66003598) 19 years, passable form A pleasant guy who is balanced and honest. Has disastrous experience and disastrous leadership abilities. Nationality: Israel Total Skill Index (TSI): 1 190 Wage: 3 117 NIS/week Owner: Hazans

Mike A

New member
זה באמת הולך להמכר במיליון?

Menachem Gurevitz (65972078) 18 years, passable form A pleasant guy who is temperamental and honest. Has disastrous experience and solid leadership abilities. Nationality: Israel Total Skill Index (TSI): 1 340 Wage: 3 287 NIS/week Owner: hi i mike HEHE Stamina: weak Goaltending: disastrous Playmaking: weak Passing: inadequate Winger: inadequate Defending: inadequate Scoring: solid Set Pieces: poor​

TelitX95

New member
ביורן...

עכשיו אני צריך אותך יותר מתמיד אהוב שלי! בבקשה תן לי כוכב/יהלום או כל דבר אחר שיוכל להימכר בסכום כסף נכבד ולהציל אותי ממינוס! תודה!

למעלה