שאלוניקו

eshkolit32

New member
../images/Emo28.gifשאלוניקו

לכל אלו שמחפשים איך להעביר את הזמן קבלו שאלון, שכתוב בלשון נקבה ומכוון לשני המינים: 1. מהם האייקונים (אמוטיקונים) האהובים עלייך בתפוז? 2. באיזה שעה התעוררת היום? 3. מה הדבר האחרון שקנית לעצמך לא כולל אוכל? 4. מה התכנית האחרונה שראית בטלויזיה ומתי? 5. באיזה שם אחר היית רוצה שיקראו לך? 6. האם השם שלך הוא על שם מישהו? 7. ממה את הכי מפחדת? 8. מה שם הסרט הכי מטופש שראית בחיים שלך? 9. רכבת פעם על סוס? אם כן איך היה? 10. נרדמת פעם בשיעור? איך התעוררת בסוף? 11. האם היית רוצה להיות עכשיו בגיל אחר? אם כן באיזה גיל ולמה? 12. האם עישנת פעם סיגריה? 13. אם יש גן עדן איך היית רוצה שהוא יראה ומה יהיה בו? נא לפרט בהרחבה ! 14. האם התנדבת פעם באיזשהו ארגון? 15. מה אורך שיחת הטלפון הכי ארוכה שהייתה לך? 16. האם את מנגנת באיזשהו כלי נגינה? 17. האם את נוהגת להיכנס לבלוגים באופן קבוע? אם כן לאיזה? 18. כמה שעות ביום את גולשת באינטרנט? 19. אבטיח או מלון? 20. שוקולד רגיל, לבן או מריר? 21. מהה הכי מעצבן אותך כרגע? 22. האם השאלון עזר לך להעביר את הזמן או שהוא נגמר מהר מדי?

עונה

1. אני גולשת מהפלא אז אני לא זוכרת כל כך איזה יש,אבל מהפרצופים: :-] ואת ההוא שמקיא וכמה חיות. 2. לא ממת ישנתי רציף אבל קמתי סופית בעשר וחצי. 3. כמה דברים בסופר פארם. 4.משהו מה-וי או די שאחותי ראתה,סדרה בריטית הזויה ומפחידה,בצהרים . 5. צבטי אותי או תבעטי בי,כמו ב``חידה`` של הילדים: צבוט אותי ו?! הלכו לים.. 6 . לא. 7. מסבל. 8. אממ תדמיד שאני צריכה לזכור אני שוכחת,אבל סרטי הצעקה הם טיפשיים לדעתי,מילא אם היה בזה משהו מעניין מעבר לרציחות..נו מילא.

המשך

9. לא,ולמרות שזה מפחיד היתי רוצה. 10. כן,שמתי את הידיים מעל הראש שלא יראו.והתעוררתי םהרעש של המורה,איזה חוסר התחשבות :-o 11.כן,לא יודעת,בגיל שתיים,שלוש,שאת עדין תמימה ולא מבינה כמה חרא יש בעולם הזה,ואין לך דאגות,מחויבויות. 12. לא,איכס,שונאת סיגריות. 13. :-o אממ עם שיקיים ומשרתים,עם אויר נקי וים שלא חמ בו מידי :-[ ובלי אנשים מעצבנים. אה ובלי כאבי ראש. 14. כן,כבר לא זוכרת מה השם,ממיינים מוצרים ואורזים ואז נוסעים להביא לנזקקים.גם כמה פעמים הלכתי לסופר וביקשתי מאנשים לקנות מוצר לנזקקים ותוך שעה מילאנו ארגז מלא

המשך 2 (אי אפשר לכתוב הרבה בפלא )

מה שמוכיח שבכל זאת יש אנשים טובים באמצע הדרך. 15. שעה בערך אני מניחה,מזמן לא דיברתי יותר מידי בפלא :) . 16. לא,אבל היה נחמד אם כן,פעם נורא רציתי בתופים,אבל זה לא ניתן לביצוע . 17. לא. 18.אממ 6? לא שמתי לב,פעם הבאה אני אבדוק :) . 19. אמ חיבים לבחור? נראה לי מלון אבל שיהיה מתוק (בא לי מלון). 21. היום כ. הזה! שכל הגב והראש כואבים מהמזגן שאי אפשר לכבות וגם היד נורא כואבת כמה ימים ושמשעמם ויבש.. 22. עזר! תודה! עכשיו ניתן לראש קצת לנוח . אה ו..זו לא כ``כ נעים לראות פורום נטוש וגם טלויזיה סגורה. . :-(

LiorShap

New member
גלורי

לכל אלו שמחפשים איך להעביר את הזמן קבלו שאלון, שכתוב בלשון נקבה ומכוון לשני המינים: 1. מהם האייקונים (אמוטיקונים) האהובים עלייך בתפוז? החיוך הרגיל.כי הוא האייקון הכי ציני שיש! 2. באיזה שעה התעוררת היום? סביבות 12 3. מה הדבר האחרון שקנית לעצמך לא כולל אוכל? ספר מתמטיקה נחשב? 4. מה התכנית האחרונה שראית בטלויזיה ומתי? לא זוכר 5. באיזה שם אחר היית רוצה שיקראו לך? דין 6. האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא 7. ממה את הכי מפחדת? שמי שאני אוהב ימות 8. מה שם הסרט הכי מטופש שראית בחיים שלך? לוידע 9. רכבת פעם על סוס? אם כן איך היה? כן,היה משעמם 10. נרדמת פעם בשיעור? איך התעוררת בסוף? לא 11. האם היית רוצה להיות עכשיו בגיל אחר? אם כן באיזה גיל ולמה? גיל 7 12. האם עישנת פעם סיגריה? ניסיתי,לא ממש הלך 13. אם יש גן עדן איך היית רוצה שהוא יראה ומה יהיה בו? נא לפרט בהרחבה ! מגרש כדורגל,ואנשים לשחק איתם מתי שאני ארצה. ושיהיה מסביב מיליוני בקבוקי פאנטה קרים. ומיטה נוחה לישון כשבא לי 14. האם התנדבת פעם באיזשהו ארגון? התרמתי פעם כסף לאיזה עמותה,לא זוכר את האירגון 15. מה אורך שיחת הטלפון הכי ארוכה שהייתה לך? סביבות ה40 דקות,אבל זה לא בגללי,זה הצד השני שדיבר בלי הפסקה 16. האם את מנגנת באיזשהו כלי נגינה? אני רוצה לתחיל ללמוד על פסנתר 17. האם את נוהגת להיכנס לבלוגים באופן קבוע? אם כן לאיזה? לא 18. כמה שעות ביום את גולשת באינטרנט? 3-4 נרא לי. לא ברצף. 19. אבטיח או מלון? מלון 20. שוקולד רגיל, לבן או מריר? לבן 21. מהה הכי מעצבן אותך כרגע? שאין לי כח להוריד את הבגדים. 22. האם השאלון עזר לך להעביר את הזמן או שהוא נגמר מהר מדי? מהר אבל לא נורא יש את השאלון של בתל חח

תשובונקו

. מהם האייקונים (אמוטיקונים) האהובים עלייך בתפוז?
2. באיזה שעה התעוררת היום?
11.45 3. מה הדבר האחרון שקנית לעצמך לא כולל אוכל?
לא זכור לי.. 4. מה התכנית האחרונה שראית בטלויזיה ומתי?
ערוץ הילדים עם אחיינים שלי, אתמול 5. באיזה שם אחר היית רוצה שיקראו לך?
אני אוהבת את השם שלי 6. האם השם שלך הוא על שם מישהו?
השם השני שלי .. ע"ש סתבא ז"ל 7. ממה את הכי מפחדת?
סיוטים 8. מה שם הסרט הכי מטופש שראית בחיים שלך?
9. רכבת פעם על סוס? אם כן איך היה?
ביום העצמאות..פעם ראשונה בחיי.. ונפלתי ממנו.. אאוץ' 10. נרדמת פעם בשיעור? איך התעוררת בסוף?
המורה הפריעה לי עם הקול שלה
11. האם היית רוצה להיות עכשיו בגיל אחר? אם כן באיזה גיל ולמה?
90 אם רגל בקבר.. 12. האם עישנת פעם סיגריה?
יאפ 13. אם יש גן עדן איך היית רוצה שהוא יראה ומה יהיה בו? נא לפרט בהרחבה !
הרבה ירוק.מנגינת רקע מרגיעה.. 14. האם התנדבת פעם באיזשהו ארגון?
בית חולים 15. מה אורך שיחת הטלפון הכי ארוכה שהייתה לך?
4 שעות 16. האם את מנגנת באיזשהו כלי נגינה?
על העצבים 17. האם את נוהגת להיכנס לבלוגים באופן קבוע? אם כן לאיזה?
לכל חבריי שמבקים אותי בבלוג 18. כמה שעות ביום את גולשת באינטרנט?
עד שזה מעלה לי ת'עצבים 19. אבטיח או מלון?
20. שוקולד רגיל, לבן או מריר?
רגיל 21. מהה הכי מעצבן אותך כרגע?
שהשאלון הולך ונגמר 22. האם השאלון עזר לך להעביר את הזמן או שהוא נגמר מהר מדי?
השאלון נגמר..
כן, עזר..

וואלה עונה:

1.אייקון של החיבוק התמים הכי חמוד! 2.היום התעוררתי בנץ (3:45) 3.קניתי לאחרונה כרטיסיה /tapuzforum/images/emo3.gif 4.תוכנית אחרונה שראיתי היתה אהההמממ.... שלישית מה קשור לפני כמה ימים בדרך לסמינר דרך הפלאפון... נחשב??! 5.עדן 6.לא 7.מפחדת מהחושך ומעוד כמה אנשים.... 8.סרט הכי מטופש שראיתי היה של הסמינר... 9.לא 10.פעם בשבוע אני חייבת להרדם... פעם אחת שכחו להעיר אותי ו....פשוט התעוררתי מהשקט (!) שהיה בכיתה...בעצם התעוררתי אחרי שהסתימו הלימודים.../tapuzforum/images/emo3.gif 11.לא 12.בפורים 13.מה שיהיה מספיק עבורי... 14.התנדבתי בס.ל.ה, מתנדבת במד``א, ומידי פעם בבית... /tapuzforum/images/emo8.gif 15.שיחה הכי ארוכה שלי היתה 5 שעות ו57 דקות... 16.מנגנת באורגן, בגיטרה, בתופים, ולפעמים גם על העצבים.... /tapuzforum/images/emo3.gif 17.ממש לא 18.בערך שעתיים... התמתנתי בזמן האחרון... 19.מלון 20.חלבי 21.הכי מעצבן שאני עייפה ואין מצב להתקפל עכשיו.... 22.עוזר יותר משצפית! תודה.

A GIFT OF LOVE

New member
עונה

1. מהם האייקונים (אמוטיקונים) האהובים עלייך בתפוז?
2. באיזה שעה התעוררת היום?8:30 3. מה הדבר האחרון שקנית לעצמך לא כולל אוכל?בגדים אולי? 4. מה התכנית האחרונה שראית בטלויזיה ומתי?לא זוכרת. 5. באיזה שם אחר היית רוצה שיקראו לך?כמעט כל שם חוץ מאסתי המכוערת הזאת... 6. האם השם שלך הוא על שם מישהו?כן ולא. 7. ממה את הכי מפחדת?שינטשו אותי. 8. מה שם הסרט הכי מטופש שראית בחיים שלך?אין. 9. רכבת פעם על סוס? אם כן איך היה?לא אבל אני מתה לרכוב ואחד החלומות הקטנים שלי זה ללמוד רכיבה. 10. נרדמת פעם בשיעור? איך התעוררת בסוף?הקול המעצבן של המורה. 11. האם היית רוצה להיות עכשיו בגיל אחר? אם כן באיזה גיל ולמה?לחזור אחורה כמה שנים... להיות שוב תמימה וחסרת דאגות. 12. האם עישנת פעם סיגריה?ניסיתי. 13. אם יש גן עדן איך היית רוצה שהוא יראה ומה יהיה בו? נא לפרט בהרחבה !יש גן עדן ואני בערך מדמיינת איך שהוא נראה... זה קשה להסביר כי זה יותר רוחני ופחות חומרי. 14. האם התנדבת פעם באיזשהו ארגון?לא. 15. מה אורך שיחת הטלפון הכי ארוכה שהייתה לך?לילה. 16. האם את מנגנת באיזשהו כלי נגינה?כבר לא. 17. האם את נוהגת להיכנס לבלוגים באופן קבוע? אם כן לאיזה?כן. אבל לא באופן קבוע. 18. כמה שעות ביום את גולשת באינטרנט?חצי שעה בממוצע. אבל אם יש לי זמן אז זה יכול להיות אין סופי. 19. אבטיח או מלון?אבטיח. 20. שוקולד רגיל, לבן או מריר?לבן. 21. מהה הכי מעצבן אותך כרגע?כלום. 22. האם השאלון עזר לך להעביר את הזמן או שהוא נגמר מהר מדי?לא זה ולא זה. תודה פמלההההההההההה

למעלה